Cumhuriyet Köyü Baraj göleti Organizasyon sonuçları

Konu, 'Gerçekleştirilen Organizasyonlar' kısmında ALİCO tarafından paylaşıldı.

  1. balık kurdu

    balık kurdu ercan

    Yaş:
    50
    Mesajlar:
    1.862
    Şehir:
    istanbul
    En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    valla ben bilmem, joe dalton belli, gerisi size kalmış :p
     
  2. ubujavine23

    ubujavine23 mehmet

    Yaş:
    41
    Mesajlar:
    243
    Şehir:
    kocaeli/başiskele
    En İyi Avı:
    220 kg geyik balığı 1150 kodiak balığı,617 kg domuz balığı
    bu teksasın ret kıdı kım o zaman ya :):):):)::)
     
  3. balık kurdu

    balık kurdu ercan

    Yaş:
    50
    Mesajlar:
    1.862
    Şehir:
    istanbul
    En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    şapkan vardıya, redkit de sen oluver canım :p
     
  4. bence gölette gittiğimizde atlayan sazan :)
     
  5. menopiko

    menopiko İbrahim GÜÇLÜ

    Yaş:
    40
    Mesajlar:
    1.284
    Şehir:
    İstanbul
    Öncelikle çok zevkli bir organizasyon olduğunu söylemeliyim. Yaşadığımız maceranın dışında yeni insanlarla tanışmakda oldukça keyifliydi. Şennur ablaya organizasyonu organize ettiği için, nejat abiye bilgeliği için, ercan abiye salatası, kutay ve arkdaş gurubuna muhabbetleri için, karşı taraftaki fatih ve arkadaş gurubunuda kahkahaları için, çadırlarıyla bir oyana bir bu yana dolaşan göçebe türk gurubuna organizasyondaki renkliliği için, erkan abi ve gurubuna yardımları için, atilla abiye benimle gece gölün arka taraflarına geldiği için, oradaki gence beni atv ile solucan aramaya götürdüğü için, günay abi kanoyla tur atmaya çıktığı için ve ayrıca barajdaki bütün sazanlara çok nazlı oldukları için, teşekkür ederim.:) Şu an aklıma gelmeyen organizasyona katılmış ve emeği geçen herkesede ayrıca teşekkür ederim.


    Bunlarda benim yakaladığım an'lar;

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Son düzenleme: 31 Ağustos 2009
  6. ubujavine23

    ubujavine23 mehmet

    Yaş:
    41
    Mesajlar:
    243
    Şehir:
    kocaeli/başiskele
    En İyi Avı:
    220 kg geyik balığı 1150 kodiak balığı,617 kg domuz balığı
    olurmu ercan abı aytekın abımızın de sapkası vardı hem o retkıde daha cok benzıyo zayıf yakısıklı uzun boylu....benden retkıt olmaz olsa olsa robın hood :):):):):):):):):):)
     
  7. kilicbey

    kilicbey İsmail Kiliç

    Yaş:
    54
    Mesajlar:
    1.719
    Şehir:
    İSTANBUL
    En İyi Avı:
    MIRMIr. 1.5 Kg LEVREK2 Kg Köpekbalığı 1 metre.
    Sevil abla sanki inceden bir ironi sezinliyor gibiyim yoksa yanılıyormuyum.
     
  8. Serdar UsLu

    Serdar UsLu Serdar

    Mesajlar:
    343
    Şehir:
    Antalya
    Favori Kamış:
    Ryobi 295 40-125 g
    En İyi Avı:
    Grida 4 Kg
    Organizasyonuzu Antalya şubesi olarak takip ediyorum. Gerçekten çok GüzeL Bir organizasyon olmuş hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum. Böyle güzel bir etkinliği meydana getirdiğiniz için teşekkürler insan okurken bile büyük bir mutlulukla okuyor birde orda olmak ne kadar güzel olurdu.Neyse fazla söze gerek yok nice böyle güzel organizasyonlara diyelim.
    ALLAH Yüzünüzden GüLÜÇÜĞÜ,kaLbinizden MUTLULUĞU,Sevgiyi Hiç Eksik etmesin..
     
  9. fish founder

    fish founder Özgür

    Yaş:
    52
    Mesajlar:
    1.874
    Şehir:
    istanbul
    resimlerden balık hariç herşeyin muhteşem olduğu gözüküyor,
    katılamamış olmaktan duyduğum üzüntü bir kat daha arttı :(:(
     
  10. esabi

    esabi SENIOR MEMBER

    Yaş:
    54
    Mesajlar:
    4.881
    Şehir:
    istanbul
    Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    Mehmet ilk buluşmamızda sana kola ısmarlıyacam unutursam hatırlat:) :) :) :)
     
  11. _Ç@YL@K_

    _Ç@YL@K_ öner

    Yaş:
    39
    Mesajlar:
    23
    Şehir:
    istanbul/çekmeköy
    Favori Kamış:
    bawra 3,90 kamış-barakuda sp 50 model makina
    En İyi Avı:
    şimdilik 15 istavrit :D
    mekan çok güzeldi ama tanışma bakımından pek olumlu geçmedi benim için.bi sennur hanımı bide sağolsun oltamı hazırlayıp detaylarını öğreten yanılmıyosam Nejat abiydi onunla tanıştım.diğerleri ile iki laf edipte tanışamadık malesef.o bakımdan pek sıcak geçmedi bu organizasyon benim için ve ne yazikki çokta mutlu ayrılmadım mekandan açıkçası.hadi bakalım darısı bidahaki buluşmalara.
     
  12. oltacı_

    oltacı_

    Mesajlar:
    365
    Tüm katılımcıları tebrik ediyorum.

    Çok güzel bir gün yaşamaya imza atmışsınız, Resimler, dostluklar herşey harika.

    Balık olmaması ise pek umursanacak bir durum değil, Zaten böylesi bir ordu üyeye yetecek zenginlikte gölde yoktur. ve işin bir de farklı boyutu var.

    Günler önceden organizasyon yapılacak diye bangır bangır bağırılınca tabii sazanlara kadar haber uçtu ve sazan deyip hafife almayın onlarda size bir süpriz yapıp o gece SAKLANDILAR. :)

    En keyifsiz gününüz böyle olsun, Ramazanda bile farklı olduğunuzu fark ettirdiniz...Tebrikler.
     
  13. SNOOPY

    SNOOPY FATİH AYAN

    Yaş:
    50
    Mesajlar:
    83
    Şehir:
    İSTANBUL
    En İyi Avı:
    sayısı ve gr. belirsiz DARDANEL TON - LIGHT : ) + BİR YETİŞKİN MARTI ; )
    Merhaba,

    işin gerçek tarafı, ben kardeşimi de balık işine alıştırmaya çalışıyorum - dum. ki yalnız kalmak zorunda olmayayım, hatta kendine olta bile aldrımıştım. Bu organizasyonda gördüm ki kardeşime göre bir iş değilmiş bu, adamın çenesi durmadı gece boyunca, oğlum dedim - göldeki balıklar kaçtıysa sizin çeneniz sayesinde kaçmıştır dedim, onu bile dalga konusu ettiler ve kikirdemeye devam ettiler :) ben aslında bekledim, büyüğümüz olarak Fuat abi YETER LENNN demesini ama Fuat abide efendilik abidesiydi :) kendisi ile tanıştığıma bu arada çok memnun oldum, ben kendisi ile daha çooook balığa çıkarım (tabi yalnız ben, kardeşim olmadan) sonuç sahurdan sonra dedim, ağızınızı açmiyacaksınız, bari sabaha doğru susun da belki bir balık yakalarız ama kısmet değilmiş :)

    bizim yangın, ama çok soğuk oldu gece beeee, baktık çevremizde devrilmiş kurumuş bir sürü ağaç var, dedik bari bir işe yarasın, zaten sıcağı da gören bizim iki çenebaz, baktım sahur sonrası uyumaya başladı ; ) kısacası söz, vallahi - billahi birdaha getirmicem o iki - biri otuzuna gelmiş afacanı, sessizlik olacak.
     
  14. menopiko

    menopiko İbrahim GÜÇLÜ

    Yaş:
    40
    Mesajlar:
    1.284
    Şehir:
    İstanbul
    Onlarda renk kattı organizasyona karşı kıyıdan gülüşmelerinizi işittik bol bol:)
     
  15. SNOOPY

    SNOOPY FATİH AYAN

    Yaş:
    50
    Mesajlar:
    83
    Şehir:
    İSTANBUL
    En İyi Avı:
    sayısı ve gr. belirsiz DARDANEL TON - LIGHT : ) + BİR YETİŞKİN MARTI ; )
    RENK Mİ, :) gökkuşağı gibiydiler o konuda ; ) gülüşmeler yakından başağrısı yapıyordu sadece - balık ile hiç ilgilenmeden arkada ateş başında oturup dır dır yapınca ; ) )

    bu arada, o akşam muhteşem bir yıldız kaydı, gören oldu mu ? görünmeyecek gibi değildi, ben hayatım çok yıldız kayarken sehir ettim ama bukadar yakın olanını ve arkasından rengarrenk bir çizgi bırakanı ve uzun cabir müddet orda bir çizgi kaldığını ilk defa gördüm. inşallah bir biz görmemişizdir o güzeli :)
     
  16. Süheyl Başak

    Süheyl Başak Süheyl Başak

    Yaş:
    86
    Mesajlar:
    152
    Şehir:
    İstanbul
    En İyi Avı:
    Torik 3-4 kilo
    Arkadaşlar,
    Resimlerden ve anlatılanlardan anladığıma göre çok güzel saatler geçirmişsiniz. Gittiğiniz yerde çok güzel ve bakir bir alanmış galiba. Ancak balıklar herhalde ramazan nedeniyle oruçlu olduklarından sizlere hiç yüz vermemişler. İnşaallah bir sonraki organizyona eşim ile birlikte katılırım.
    Selamlar,
    Süheyl Başak
     
  17. point.shot

    point.shot rıfat kayar

    Yaş:
    48
    Mesajlar:
    1.377
    Şehir:
    Kayseri
    Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Ben de bu eğlencede aranızda olabilmeyi çok isterdim. Anlatımlara ve resimlere bakınca balık gerçekten de bahane olmuş. İnşallah beraber olacağımız günlerde olur..
     
  18. shatin

    shatin mErt

    Yaş:
    41
    Mesajlar:
    1.231
    Şehir:
    Edirne
    En İyi Avı:
    :)
    fotoların hepsine büyük bi mutlulukla baktım herşey çok güzel görünüyor
     
  19. smyrna

    smyrna Sevil Kurtoğlu

    Yaş:
    58
    Mesajlar:
    7.772
    Şehir:
    İstanbul
    Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Evet yanılmışsın :) Çünkü gitmediğim her organizasyonda aklım kalıyor açıkçası. O gece Sennur' u kaç kere aradığımı bile hatırlamıyorum :p Bizim organizasyonlar çok güzel olur, biliyorum çünkü ;):) Görüldüğü üzere de yine şaşmamış güzelliğin doğrultusu :)
     
  20. barakuda

    barakuda

    Mesajlar:
    231
    Şehir:
    İstanbul
    Favori Kamış:
    Makinalar:(D.A.M, SHIMANO,DAİWA, Abugarcıa.) Oltalar: Soprtex3.45, Fuji 4.10, Remexon 4.00,
    En İyi Avı:
    Barakuda 1986 Kızıldeniz
    Karşı kıyı ekibi olarak sazanla yapılan av maratonunu kazanmak için her türlü yem olta takımı denedik ama’’ SESİZ KALMAK HARİÇ ‘’:D :D :D ama maalesef bu maratonu sazanlar oltalara takılmayarak kazandı. Ancak İstanbul stresli yaşamından bir birinden değerli insanlarla tanıştım ve unutulmaz bir gün geçirdik buda bana sazandan daha çok şey kazandırdı. Organizasyon hazırlayan ve her türlü hizmette bulunan tanıdığım tanımadığım tüm arkadaşların ellerine emeğine sağlık.