Cumhuriyet Köyü Baraj göleti Organizasyon sonuçları

Konu, 'Gerçekleştirilen Organizasyonlar' kısmında ALİCO tarafından paylaşıldı.

1. Nie ya muhabbet gırlaydı :) ben herkes keyifli vakit geçirmiştir sanıyodum.. Olsun bi daha ki organizasyon olur bu sefer balıkta olursa süper olur:)

2. barakuda

barakuda

Favori Kamış:
    Makinalar:(D.A.M, SHIMANO,DAİWA, Abugarcıa.) Oltalar: Soprtex3.45, Fuji 4.10, Remexon 4.00,
    En İyi Avı:
    Barakuda 1986 Kızıldeniz

Tekrar Merhaba Fatih Kardeşim
    Bende sizinle tanıştığım için gerçekten memnun oldu. Musti ve kardeşine gelince onların durdum aslında bizden çok kütü, bizim meşgalemiz var vakit bizim için su gibi geçer, onlar için malum vakit geçmek bilmez, Bende onlara teşekkür ediyorum ortama ayak uydurmak için ellerinden geleni yaptılar ve az güldürmediler biz...
    Onlarla da her zaman balığa gitmekten de mutluluk duyarı.. :) Diğer gruptaki arkadaşlar için aynı şey söyleyeme ......:D :D :D

Son düzenleme: 31 Ağustos 2009
  3. kedi

kedi kazim

Favori Kamış:
    Okuma
    Favori Makine:
    Okuma
    Güzel bir orgz. oldu Balık tutamadık ama hoş sohpetler yaptık.
    İftar ve sahur mükemmeldi. Emeği geçen arkadaşların ellerine sağlık.
    Fatih abi ve Fuat abi tanıştığıma mennun oldum.
    Ayrıca Fatih abi dönüş yolculuğunda yaptığın jest için çok teşekkür ederim.

Bir sonraki orgz. görüşmek üzere.

4. SNOOPY

SNOOPY FATİH AYAN

En İyi Avı:
    sayısı ve gr. belirsiz DARDANEL TON - LIGHT : ) + BİR YETİŞKİN MARTI ; )
    Fuat abim Selamlar,

aslında doğru söylüyorsun, bizim iki elemanın işi de zordu, onlar mekana ulaştıktan ve takımları dizdikten sonra bana iftardan sonra gideriz dimi demeye başlamışlardı, ben de olur demiştim - görürsem söylerim şeklinde :D
    aslında onlara teşekkür edecek birşey yok ki, ortama ayak uydurmaya biraz çalışsalar susarlardı, de o pek mümkün olmadı:) bizleri de güldürdükleri çok oldu tabi de - olayın özüne biraz ters di, biraz daha sessiz güldürseler daha makbul olacaktı bence :) ben onları birdaha götürmiyeceğim bir yana, zaten ben çağırsam bile onlar asla gelmezler, desem ki bugün hadi balığa gidelim aslaaaa der :D

Aa orda da söylediğim gibi, benim için herşey çok güzeldi, özellik ile mekanın sakinliği ve güzelliği süperdi. kafa dinlemek için ideal bir yer - ah bir de balık olsaymış:rolleyes: artık başka organizasyonlarda kısmet ise.

5. umutkeskin_7

umutkeskin_7 umut

6. SNOOPY

SNOOPY FATİH AYAN

En İyi Avı:
    nedemek efendim, esas ben orda benim gibi bir amatöre sabır ile yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Sana yaptığımız jestin aynını Fuat abime yapamadık, 30 Auğustos olduğunu atladık çünkü, yolları polisler kapamıştı, yakın bir nokta da indirebildim abimi, umarım yakındır, kendisi okadar alçak gönüllü ki, ona bile pek inanasım gelmedi :confused: ben o yorgunluğun - gecenin üstüne o rahatca evine ulaşsın diye uğraşıyorum, oda sen yolundan olma ben Taxi ile giderim diye uğraşıyordu halen :)

7. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

Sazan yenilgisinin üstüne, bu gece balığa gitmeyi düşünüyorum. Araba var ama, iyi şoförlüğüm yok. Şoför bulursam gidiceğim.

8. SNOOPY

SNOOPY FATİH AYAN

En İyi Avı:
    intikamım büyük olacak diyorsun yani :D

9. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Organizasyonu öneren ve yeri seçen benim. Organizasyonlarda her nekadar balık ikinci planda kalsa da boş dönmemize çok üzüldüm. Sağolsun Cemal kardeşimin organizasyonu düzenleyen ve katılanlarla eğlenmesi de katmerledi. Ancak sanal dünyada tanıdığım çok değerli kardeşlerimle yüzüyüze gelmek beni çok mutlu etti ve ben amacıma ulaştım diyorum. Evet, gecenin galibi sazanlar oldu. Ancak sazancılar bilir ki çok gecelerin galibi onlar olur. Bu arada benim iki komşum ve arkadaşım Nejat ve Arif kayalıkların üstünden şamandıralı takımlarla 4 adet sazan (limit aldı 20-25 cm ) almışlar ve kimseye göstermeden suya iade etmişler. Bana bugün söylediler. Kendilerine çok kızdım. En azından resimlerini çekmek için haber verebilirlerdi.
    Deniz avına ağırlık veren kardeşlerimin o geceden pek memnun kalmamaları çok doğal. Olsun, sanırım böyle bir ortamın tekrar yaratılması durumunda pek çoğumuz tekrar biraraya gelebiliriz. Ama ben tekrar yer önerisinde bulunur muyum? Emin değilim.

10. _Ç@YL@K_

_Ç@YL@K_ öner

Favori Kamış:
    bawra 3,90 kamış-barakuda sp 50 model makina
    En İyi Avı:
    şimdilik 15 istavrit :D
    bir çok forum a üyeyim ve buluşmalarda yeni arkadaşlara ilgi gösterirler ama burda ne yazıkki onu göremedim ve açıkçası bir yabancılık hissettim.artık birdahaki organizasyonlara inşallah

11. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

Nejat abi biz işin espirisindeyiz. Senin gibi bir ustayı tanımak bile yeterliydi bize. Mekanada kimsenin laf söyleyeceğini sanmıyorum. İstanbulda bu kadar güzel bir göl başka yokdur. BAlık konusuna gelince önümüzde atlıyan kocaman sazanlar maket deildi herhalde :)

12. SNOOPY

SNOOPY FATİH AYAN

En İyi Avı:
    Nejat abim merhaba,

vallahi ben orayı çok beğendim ve kesinlik ile oraya tekrar tekrar giderim, organizasyon olmasa da yalnız gidicem :) bu sefer balık olmamış olabilir ama ben ordan sazan çıkaricammmm :D

13. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

Fatih abiye katılıyorum :)

14. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Gelirken haber verin, büyük ihtimalle ben de size katılırım.:)

15. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    Öner kardeşim beni orada gördünmü :confused: :confused:
    şayet gördü isen sürekli birilerine birşeyler anlatmaya çalıştığımı ve sürekli adımın zikredildiğininde farkına varmışsındır hatta arkadaşlarla muhabbet edeceğim diye oltamın başına ancak sabah 02:30'da gidebildim sabaha kadar kamelyada oturdum şayet gelip elini uzatsaydın inanki o eli kimse geri çevirmezdi sen kendini bir toplumdan soyutlayıp uzak durursan kimsenin yapacak birşeyi kalmaz bende oradakilerin büyük çoğunluğu ile o gün tanıştım ;) ;)
    bu arada kusura bakmada sende pek yeni sayılmazsın üye olalı birbuçuk sene olmuş:p

Son düzenleme: 31 Ağustos 2009
  16. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    Nejat abicim arkadaşlar inanıyorumki işin latifesini yapıyorlar yoksa herkes bilirki ışık,ateş,ses kısacası kalabalık olan yerde sazan avı olmaz yoksa orada balık olduğunu hepimiz gördük hatta o gece oraya ziyaretimize gelen Allattin abide o gölde 5-6-7 kiloluk sazanların bolca olduğunu hatta müthiş irilikte sazanlar bile olduğunu söyledi o abimizde o çevredeki gölleri iyi bilir yani balık olduğundan şüphemiz bile yok :) :)
    bizim için zaten önemli olan balık değil monitör başında yazıştığımız arkadaşlarımızı görmek simayen tanışmak idi ve bunuda başardık aynı yere bir organizasyon daha olsun sen gene orayı öner seve seve gelirim sağolasın varolasın:) :)

17. jigging

jigging Caner

Favori Kamış:
    Penn spinfisher surf & Lineaeffe sorrento & Lucky Craft ESG II
    Favori Makine:
    Penn Surfmaster 750 & Shimano Ultegra XTB & Exage 4000fa & shimano twinpower 4000xg
    En İyi Avı:
    seni meraklı, hadi ordan... nazar değdireceksin..
    sevgili arkadaşım ben sana şunu söyleyim yanlış anlama sakın hani demişsin ya ilgi gösterirler felan diye, bunu neden bekledin ki? ben senin yerinde olsam bir kenara çekilip oturup olan biteni izlemek yerine, kendimi insanların arasına atar sohbetlere katılır ve orgdaki herkesle tanışırdım ;) bi daha nerde bulacaksın bu ortamı? bulursun ama aynı insanları tekrar bir arada denk getirebilirmisin onu bilemem ;) sen insanların sana gelmesini beklersen olmazki biraz sosyal olursan insanlarla kısa sürede kaynaşırsın, korkma, utanma, çekinme yani madem böyle bir org katıldın keyfini çıkar, insanlarla tanış, tanışmaya çalış, sohbet et tanı vesayre garson değilki bu güzel insanlarda vakit geçirmeye gittiler sonuçta ;) :) yazdıklarımı nacizane tavsiye olarak kabul et cevap yazmana gerek yok :) görüşürz.

18. cemal doğan

cemal doğan cemal doğan

Nejat abi sen neler söylüyorsun?
    Abi benim bugüne kadar hiçbir yazımı okumadınmı,benim tarzım bu bazısı yazılarında çok ciddi şeyler yazar,bazısı değişik pencereden bakar,bende mizahi yönden bakarım.
    Orada balık çıkmaması benim çok umurumdamı sanıyorsun.
    Kaldıki çıksaydı bile,birine bırakacaktım.
    1000 tane avsız gün, Nejat abinin kırılmasına değermi.?
    O gün herkes 10'ar kiloluk balıklar alsa bile ben yine takılacak bir konu bulacaktım.
    Sizin gibi insanlarla her zaman her yerde bulunmak isterim.
    Mademki kırıldın abi sende bıraktığım kekremsi tat için,ben soyadımı değiştiriyorum.
    CEMAL SOĞAN

19. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Nejat abi,inan balık olup olmaması hiç mi hiç önemli değil,benim için önemli olan katıldığım ilk organizasyon olması ve pek çok değerli insanla tanışmış olmam.Şahsen ben de organizasyondan önce Sennur ablaya söylediğim gibi balık yakalasaydım geri salacaktım.Kaldı ki yapılan 18 organizasyondan 15 inde balık yakalanamamış ; pek te büyük bir kayıp sayılmaz be abi :) o gölde bir daha organizasyon olsa yine gelirim ama yerimi gölün kamelyalardan görünmeyen ileride ki burnun ötesine kurarım,tabi bir de şamandıralı olta alırım ki bütün gece keyifle izlediğim şamandırayla çektiğin balıklardan yakalamak için ;)

20. tamam da bende bu forum a yeni üye olarak hatta ilk kez balığa çıkmış biri olarak.. nasıl balığın sana gelmesini beklemezsin, balığa sen gidersin aman neyse daha bi ton organizasyon olur.. söz ben gelcem sırf sana ilgi göstermeye :)))