Cumhuriyet Köyü Baraj göleti Organizasyon sonuçları

Konu, 'Gerçekleştirilen Organizasyonlar' kısmında ALİCO tarafından paylaşıldı.

1. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Katılım sağlayacaklar adına:

Mehmet, sen bizim her şeyimizsin! Mehmet, sen bizim her şeyimizsin!

;) ;) ;)

2. simendifer

simendifer Sennur

İnsaf yahu, iki gün uğrayamadım siteye, bir dünya şey yazmışsınız, hangi birini okuyacağım şimdi?... Neyse, şöyle bir baktım da, ne şimdi? Organizasyon mu var, ne yapıyoruz, ne olmuş, ne oluyor? Ben de geliyor muyum? Kim, ne? :p

3. ubujavine23

ubujavine23 mehmet

En İyi Avı:
    220 kg geyik balığı 1150 kodiak balığı,617 kg domuz balığı
    nurı abı katılım saglayacaklar adına derken :):):):):):):):::):)

4. ubujavine23

ubujavine23 mehmet

En İyi Avı:
    abla sakın ol bune heyecan boyle

5. simendifer

simendifer Sennur

"Mehmet sen bizim herşeyimizsin" tezahüratına katılacaklar adına demek istedi herhal... :D

6. simendifer

simendifer Sennur

Neme lazım, bensiz kaçarsınız maçarsınız, bolcana gülüp sazanları kaçıramam sonra, mazallah. :p

7. ubujavine23

ubujavine23 mehmet

En İyi Avı:
    abla sazanlar gulme sesınden kacmaz sana camur atıolar:):):):):) kulak asma :):):):) ben senın sesını hıc duymadım yanı kahkaha atarken sadece masada yemek fasılları varken duydum olta basında duymadım kahkaha attıgını fuat abı yanlıs duymus :):)::):):):):):):): kendı seslerı yankı yapmıstır onu duymuslardır :):):):):):):):):)

8. simendifer

simendifer Sennur

Valla ben de diyorum çok güldüm ama kahkaha atmadım, uykusuzdum herhalde hatırlamıyorum falan diyorum. :) Demek hepsi benim psikolojimi bozmak için söylenen şeylermiş ama bozulmadı psikolojim oh olsun, ben hala gülebiliyorum. :p

Hem tabi ki güleceğim; herkes belli bir yerdeydi, ben her yerde. E doğal olarak kimlerin yanına uğrasam bir espri yapılıyordu gülüyordum, iki dakika sonra başka bir yerde yapılan espriye gülüyordum, ben gülmeyeceğim de kim gülecek. :) Ne demişler? "Çok gezen mi güler, çok bekleyen mi?"... Yani en azından ben böyle bir şey denmiş olduğunu sanıyorum. O kadar şey söylemişler, bunu da söylemişlerdir mutlaka. :rolleyes::p:D

(Kahkaha atmadım bir kere, değerli gibi güldüm hep. :D)

9. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    "Hııhı hı, hııhı hı."
    :D :D

10. teveccünüz öyleyimdir:) Yalnızlık allaha mahsus derler... :)

11. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

Benim tadı damağımda kaldı en kısa zamanda bir tatlı su organizasyonu daha bekliyoruz şennur abla :)

12. simendifer

simendifer Sennur

Öyle arkalara gidip "suya mı düştü acaba?" diye beni düşündürmeyeceksen, telefon ettirmeyeceksen olur. :p

13. Valla Tatlı Su Tuzlu su Acı su farketmez organizasyon düzenleyelim yeter:) günlerimiz keyifli geçsin, aklıma geldikçe gülüyorum, bugün arkadaşla buluştuk (erdal'la) o bile diyor balık olmasa bile çok keyifli yerdi.. Nejat Abi hem orada iki dakikada öğrettiğin pratik bilgiler(stopper yapma ile ilgili) hemde şehir trafiğinden bizi uzaklaştırıp, en azından hasret kaldığımız oksijenle bizi kavuşturduğun için teşekkür ediyorum.. Balık tutup tutmamak önemli değil balık tezgahtanda alınır ama İyi ve Güzel dostlukları alabileceğin bir yer asla olmaz...

Şimdi hadi yeni organizasyon ne zaman?? Sennur Hanım şöforünüz olarak talep ediyorum yaaa o kadar taşıdık evinize bıraktık hadi toplaşak balığa gidelim.. :)

14. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

Arka taraflarda çok sakindi ne yapım, bir dahakine 3G görüntülü göstericeğim bulunduğum yeri. :)

Son düzenleme: 1 Eylül 2009
  15. simendifer

simendifer Sennur

Tamam, şu Ramazan bir çıksın gideceğiz kısmetse. :)

========

Sabahın ilk ışıklarına az bir zaman kalmış, hava hala karanlık. Cemal'in oturduğu minderin yamacında hafiften şekerleme yapmak üzereyim, daldım dalacağım telefonum çaldı. Ercan arıyor (bu arada aramıza 3-4 mt. var ya da yok.:p); "Sennur nerdesin?" dedi. "Uyuyorum" dedim. "Hadi kalk yanımıza gel" dedi ve ben reddettim tabi, "uyuyorum yaa" diyerek. :) "Bak Nejat ağabey senin için, gelsin de varlığıyla bizleri ısıtsın diyor" deyince, kıramayıp uyumadan kalktım yanlarına gittim. Nejat ağabey orada bize bir hikaye anlattı, Erdem, Ercan ve ben gülmekten öldük tabi. :) İşte tam o anda keşke yanımızda olsaydınız da siz de kopsaydınız... Nejat ağabeyin sadece takım yapıp bilgi vermekle yetinmediğini de görmüş olurdunuz. :) (Sabah Ercan'a "gullukçu" dediğimde gülmüştünüz ya, işte o lafın hikayesini anlatmıştı bize Nejat ağabey ama onun ağzından dinlemek lazım. :))

Nejat ağabeye not : Sorduğun sorunun cevabını hatırladım. Ama özelden yazacağım sana. Ercan ve Erdem düşünedursunlar, onlara söylemeyeceğim. Herkes kendi bulsun, Alman usulü. (delirinn, delirinnn, delirinnnnn...) :p:p:p

16. ubujavine23

ubujavine23 mehmet

En İyi Avı:
    abla soru neydı kı bızde dusunup delırelım:):):):):)

17. simendifer

simendifer Sennur

Özelden yazdımmm. :p Çok gizliiiii. :):)

18. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Önemli değil canım...demiyeceğim. Çünki önemli.;) Bu siteyi de ondan çok seviyorum.:) Herkes çok içten. Bilmeyen bilmediğini açıkça söylüyor. Bilenler de kasılmadan esirgemeden bildiğini gençlere aktarmaya çalışıyor. Balığı herzaman tutarız. Ama sizin gibi pırıl pırıl gençlere birşeyler aktarabilmek daha keyifli. Su kenarında malzemesiz kaldığımız zaman geliştirdiğim ufak tefek pratik bilgilerdi. Sizler daha iyisini eminim yaparsınız.

19. ubujavine23

ubujavine23 mehmet

En İyi Avı:
    ebuduulululu aguuuduuu vellelelelel abla ben delirmeye başladım bile ben bu işin içinden çıkamam Ercan abilere kolay gelsin ama cevabı öğrenmek isterim çok merak ettim.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 1 Eylül 2009
  20. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Aklıma Cemal abi geliyor ama o bizim yakadaydı :D :D

Bu arada "Gullukçu" 'ya aklıma geldikçe hala gülüyorum :D :D keşke herkes dinleyebilseydi...

Haaa sorunun cevabıysa google'a yazınca çıkıyor zaten :D ;)