tekrar merhaba sanıyorum beni yanlış anladınız onun için baskın yöntemini biraz açmam gerekli .. siz direk derin dalış sandınz anladığıma göre.. kıyıdan açığa doğru balığın yemlendiği yere dipten kayalıkların arsından balığa fark ettirmeden sesizce balığın üzerine ani baskın yapmak bu üzerinde 4 yada 5 metre sularda olur.bu şekilde yapılan ava baskın metodu deriz ..teşkkürler
Tebrikler güzelde, arkadasimiz, büyügümüz hala bu av hakkinda aciklamada bulunmadi... Soldaki balik 5,5 kilo..... ya sagdaki balik??? LIMIT 5 KILO degilmiydi??? Her ne kadar, öbür raporlarda oldugu gibi büyük bir ihtimalle 1 kisiden fazla anlinmistirda.... .....aciklik kuvusuncaga kadar konu niye kitlenmedi?
Şöyle özetleyelim.. Arkadaşımız dalgıç..yani zıpkıncı.. 4,5kg balığı vurdu.. kaldı 0.5kg baktı 5,5kg birtane daha...Onuda vurdu zıpkınla avlanan balık olta gibi olamazki.. Vuracağın balık önündedir.. S
Arkadaşlar Müjdat bey av raporunda levrekten bahsetmemiş ki belki önceden vurmuştu levreği yada başka biri fotoshop yapmış da olabilir
Müthiş Olmuş Ciğerlerine Sağlık Nefesine sağlık unutulmıyacak bir av görüpte kaçırmak isteyenin olacağını pek zannetmiyorum Böyle fırsatlar her zaman ele geçmez,bir livar dolusu lidakiyle 5 kg'ı tamamlayanları düşününce hele Kusuruma bakmayın böyle düşünüyorum bu olayı konjüktüvist bir perspektifte dirimsel olarak irdelememiz gerekirse vs. vs. fln. fln. ......... tekrar tekrar tebrik.