Orhan,ben Davultepe de oturuyorum,yengeç nerden bulabilirim.İş nedeni ile genelde hep şehir dışında oluyorum.İzmitte çalışırken yaptığım avları İzmit sayfasında paylaşmıştım oradan bakabilirsin.Hazır Mersindeyken biraz av yapayım istedim.Senin paylaşımlarını görünce de heyecanlandım açıkçası.Bana özelden de yazabilirsin.Özellikle levreğe at-çek için bildiğin bir mera varmı.Davultepe de sitenin önünden bolca mırmır ve çipura lamıştım ama karakulak hiç tutmadım.Yardımcı olursan sevinirim.
Merhaba yengeç için dolgu kayaların olduğu yerlere bakmalısın balıkçı barınağı, marinalar, iskeleler bu kayalıklarda gece bulabilirsin. Levrek için dere ağızlarında denemelisin hemen dibinde çeşmeli deresi var çok güzel bir avlak gece sabaha karşı mat kemik beyazı kırmızı gözlü 60 cm dalarlı 9-10 cm bir sahte işini görecektir. River2sea, Maria vb. markaların bu tip sahteleri mevcut. Karakulak için çakıllı koyları seçmelisin bunun için önerebileceğim yer ise erdemli çamlığı denizin biraz dalgalı olması daha iyi av verir ayrıca karakulak avında uzak atışlardan sakın daha çok dalgaların kırıldığı ve denizde set oluşturduğu yerleri dene. Bol şanslar.