Dacron Vs Dynemaa

Konu, 'Misinalar' kısmında lombardo tarafından paylaşıldı.

1. ozan

ozan Ozan

Tolga aslında geyik değilmiş gördüğün gibi sen soruna 2. mesajda cevabı almıştın

dacron çok kalın, dynema iyi ama en iyisi pahalı ama misina markası olarak berkley whiplash. sen cevabı almıştın ama gerekçeli kararı bekledin sanırım
    yani dacron dynema spectra üçleme

Son düzenleme: 22 Mayıs 2008
  2. ozan

ozan Ozan

balona değil balondan kurtulmak için yöntem değiştiriyorum çoklukla sırtı ve orta su avı bazende derin suya gideceğim
    2000 m misinada 350 m penn 66 long beach / 600m penn 9/0 / 500 er m. 2 tane penn 114h 6/0 dört makineye böleceğim

3. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    görup de tutamadigim balikti
    abi malaesef bugun av magzasindaydim bobin olarak 2000 mtrelik sufix,berklery triline ve biggame monoflent misine var dynema turu yok...berklery triline dynema larda 240 mt lik var 45 euro fiyati vardi ama oda ise cok yaramaz en yuksek cekerli 18 kg vardi fazla cekerli urun burda bulmak zor oluyor...sana bir fikir abi mobilya dösemecilerin kullandigi bir dikis ipi vardir yagli bir ip ogru halinde ama cok saglam ve kuvvetli dynema gibi köstekle onla bagla sen balona karsi iyi olur:D

4. ozan

ozan Ozan

saol mustafa zahmet verdim

5. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    görup de tutamadigim balikti
    ne demek abi hic önemli degil istersen dynemapro marka 30 mm 36 kg cekerli 100 mt dynema lar var normal fiyatlari 35 euroydu simdi 10 euro ben aldim bile:D

6. ozan

ozan Ozan

yok saol kısa gelir o. hayallerimle aramda en az 500 m misina olması lazım. yoksa hayallerim hep hayal kalacak:cool:

7. ateş-01-34

ateş-01-34 onur ateş

Favori Kamış:
    dam quick tele spin
    Favori Makine:
    dam quick slr spin 850 fd
    En İyi Avı:
    levrek 4.5 kg
    Örgü misina almadan önce şu denemeyi yapınız.Bir düğüm atınız,düğümü ıslatınız ve birkaç kere kopartmaya çalışınız.Denemeden almayınız yoksa sizi üzebilir.17 MM lik Spider marka Örgü misina aldım ki piyasada çok pahalı ve kaliteli bilinin bir marka.Düğüme çok dayanıksız çıktı ki hatta 23 mm lik Berkley Trilene Max Mono 17 mm lik örgüden daha dayanıklı çıktı.Bu uyarıyı dikkate alınız...Ayrıca kesinlikle Makine de kullanmayınız,bu ürün beden için daha uygun...