Daha çoooook ararsınız.

Konu, 'Genel Konular' kısmında kilicbey tarafından paylaşıldı.

1. YABAN

YABAN RECEP YABAN

Favori Kamış:
    MAKARA
    Favori Makine:
    okuma salina 3 16000
    En İyi Avı:
    Sinarit 12.290 gr
    taş ocaklarında adamınız varsa alabiliyorsunuz.ha bu arada o dinamiti verenide atanıda görüp duyarsanız sizden ricam onlara benden derin bir selam gönderin tüm sülalerine.sanırım demek istediğim anlaşıldı.her hafta sonu sarozdayım. eğer bu kış bir tane bomba atan göreyim ilk önce sağlam bi odun ardında jandarmaya oydurucam.saygılarımla . . .

2. gogo71

gogo71 GÖKHAN

En İyi Avı:
    5.7 kg levrek
    bir hafta kadar önce karşı komşumuzla ava giderken yolda büyük bir kaza atlattık, sonra avlakta suyun yükseldiğini gördük, saatlerce at çek yaptık ve bunun sonucunda 5 tane 20cm civarında turna benim oltama geldi, ilk turnadan itibaren komşum turnayı salmama için adeta yalvardı bana, her seferinde yasal limiti ve nedenlerini sıkılmadan yorulmadan anlatarak suya iade ettim, çocuklarının da bu zevki yaşayabilmesi için bunun gerekli olduğunu belirttim, en sonunda ben katil değilim dedim... en sonunda bir tane limit üstü turna aldım, sonra hediye ettim komşuma... ama iç sularımızda aşırı yasal olmayan avlanma var... sıkı denetim ve caydırıcı cezalar şart, yoksa iç sularımızda balık namına bir şey kalmayacak...