Daha Güzel Günün Çift Levreği

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında volex21 tarafından paylaşıldı.

1. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Bu izin benim için güzel geçti denilebilir Hakan. Elimdeki sorundan dolayı istediğim oranda atçek yapamasam da, havaların yemli ava müsait olmasından bişeyler nasip oldu.

Renk katmak bir yere, sevincini ve mutluluğunu görmen lazımdı.
    İşte böyle anlar çok hoşuma gidiyor, deniz levreğini tanımayan birinin aklına gelmeyecek boyutta bir balık yakalaması, izleyen açısından da çok keyifli oluyor. :)

2. vayacon

vayacon Gürel

Volkan tebrik ederim güzel balıklar almışsınız. Konuşmuştuk ama fotoları görmemiştim. Bir de o gün dönüşte levrek alsaydınız süper olacakmış. Umutluydum aslında haber gelir dedim ama ne yazık ki olmamış. Bence senin için güzel bir tatil haftası geride kalmış. Umarım bizim için de Ekim-Kasım ayları güzel geçer ;)
    Selamlar.

3. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Teşekkürler Gürel. :p

Dönüşte levrek alabilirdik aslında, saat 22:00 civarı avlaktan ayrıldık, yanımıza göğüs çizmelerini alsaydık belki 02:00'lere kadar durabilirdik ama hava hem çok soğumuştu, hem ben atçek yapamıyor, arabada bekliyordum. (Düşün benim sıkıntımı:D)

Avlakta 6 araba var, 10-12 kişi kadar vardı, ara ara herkes deniyordu. Herkes biliyor ki ilk balık alınsa arkası gelecek, herkes atçek yapmaya başlayacaktı.

Avlağa gelen daha tecrübeliler, gitmeyin sakın, balık geç yapıyor dese de ben zaten iptal, Serhat abi de giyim olmadığından üşümüştü. Onun durmaya niyeti vardı ama bi de ben ertesi gün İzmir'e döneceğimden 1-2 levrek tutacaz diye bile bile beklemedik. Yanımızda yeterli sahte de yoktu ama gene oradaki arkadaşlardan 1-2 tane temin etmişti abi.

Emanet tek sahteye güvenip te sabahlara kadar beklenmezdi.
    Biz yatmadan önce 24:00 civarlarında 5 palaz, 1 levrek alınmıştı, sabaha kadar da yapacaktı muhtemelen. Abi bi ara niyetlense de tek başına gitmek çekici gelmedi, o da gitmedi. Bile bile kaçırdık anlayacağın, nasip olmadı mı olmuyor işte. :D :p hihi hihi hihi

Ekim kasım ayı inşaallah muhteşem geçer dostum, sen hak ediyorsun, işi de güzel kapmışsın. Sağlık, sıhhat olduktan sonra iyi avlar yapacağından şüphem yok. O zamanlarda masrafsız ırgat lazım olursa haber et, sırf zevkine ırgatlık yaparım. :D

Gopezleri vermiştin :p , kaba lidayı da verince sana iyicene borcum arttı. hihi
    1 levreği hakkettin :laughing: Borcum olsun, elim düzelince helalleşelim. :p :)

4. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    okuma v-system 10-40 gr 2.40, Cormoran Black Bull LRC 7-28 gr 2.70, Ryobi Komatsu 3.45
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Orfoz 1200 gr, Levrek 1020 gr, Lüfer 560 gr
    Tebrikler Volkan Abi. Güzel balıklar güzel rapor. Sizin damat da ilk seferde kotayı doldurmuşhihi normal şartlar altında önümüzdeki 30 avı boş geçmesi lazım, malum başlarda 30 kere gidip 1 kere ya tutuyorsunuz ya tutamıyorsunuz şu levreği:laughing:

Şaka bi yana her avınız dolu dolu geçer inşallah:). Rastgelsin...

5. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Onur. Bence de kotasını doldurdu, bir kaç sene tutamaması lazım artık. Zaten senede 3-5 av anca yapıyor. :D

Niceleri sana rastgelsin. :)

6. timursen89422

timursen89422 timur

tebrikler volkan çok güzel balıklar:) bu arada tekmeciliğede başlamışsın hadi hayırlısı:D :D :D

7. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Timur; Benimkisi mecburiyetten, hobi amaçlı değil. ;)

8. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Volkan üstadım bu ne güzel bir av bu ne güzel bir maceradır böyle.Damat milli olmuş ya gerisi gelir artık :D Bizim buralar levrek bakımından çöl gibi.aman nazar deymesin ege çanakkale çok iyi nispeten.Ben de benim ava av diyorum peeeeh :D

9. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Bırak üstadlığı, yakınından bile geçmediğimi biliyorum. :D
    Damat için de, benim için de çok iyi oldu. :)
    Balıklar bi yana insanın heyecan duyması bile güzel.
    Senin av da en az benim av kadar güzel. :)
    Atçekle, hafif takımla yakalamışsın, daha ne ??? :thumb: :p

10. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    evet hafif takımın verdiği zevki neyle tarif etsem bilemiyorum.aklıma birşey geliyor da şimdi söylemiyeyim anladın sen onu :laughing: evvelinde yemli ile pekçok kez levrek yakalamıştım dalaman ve datça arasında.antalyaya taşındım bi süre yemliyle devam ettim ufak tefek bişeyler gelince şaştım bu işe.sonra spine geçtim.gerisi tarih işte:thumb: artsın eksilmesin üstadım sağolasın latifen için :thumb:

11. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    Volkan sen sahte ile levrek avina, bir türlü alisamadin yaff:( adamlar kirmis gecirmis levregi,faceden gördüm,senin raporu actigin surlarda:) atceki biraktin yemliyemi döndün ne is:)
    tebrikler,nicesine rasgelesin:)

12. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    :p Sahte ile levrek avına alıştım alışmasına da, daha önceki mesajlara cevap verirken yazdığım gibi elimde siğil vardı, izini fırsat bilip tedavi yaptıralım deyince elim su topladı. Su toplayınca da uzunca süreler kamış sallama imkanım kalmadı. O yüzden yemli avı tercih etmek zorunda kaldım abi. :)

Levreğin kırılıp, geçirildiği sular, benim de bazen av yaptığım yerler ama her daim oralarda değilim abi. Hava ve suyun durumuna göre 3-5 avlak arasında gidip geliyoruz. Sana da güzel balıklar rastgelsin. :) (Ayrıca o bölge 1 aydır içler acısıydı, av vermiyordu. 2 gün av verdi, tam verdi. 2. gün elim sakat olmasaydı ben de balık tutabilirdim bi ihtimal. :) )

Levrek sezonu bitti biter, hiç sesin soluğun çıkmadı Kadir abi, ne iş. :D:D:D
    Seni de mi face den takip edelim? hihi