Böyle pahalı sahteler ile oynama yapmak bana çok cazip gelmiyor,şahsi görüşüm yapılacak oynamaların orjinal yüzüşlerini etkileyebileceği yönünde.Ama dediğim gibi bu benim şahsi görüşüm,eğer deneyip memnun kalanlar var ise söylecek fazla birşey yok...
13 cm Maxrap ın gagası kesilerek levrek avında daha başarılı kullanıldığını söyleyenler duydum. Ama saltiga için birşey diyemem. Bir ara kalem modası vardı. Kalemle boğazda sarıkanat topluyorlardı. Gaga aksiyonu şart değil yani.
Zor bir sorunsal bu... denemeden anlayamayacağız sanırım. Bir adet saltigamın gagasını kesip deneyeceğim. Bakalım ne olacak. Sonuçta aksiyonunda bozulma olmaz ise ilişkenlere takma riski daha az olarak rahat kullanabileceğim.
Öncelikle tüm yorum yapan arkadaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Bir arkadaşımızın önerdiği yurtdışı siteden (mosntertackle) önce daiwalara baktım sonra madem bunlar Türkiye'de var, bari bulamayacağım bir şey olsun diye DUO Tide minnow (white/silver) sipariş ettim. Evet biraz pahalı (yaklaşık 21 pound)bir sahte ama imkan varken iyisini almak istedim. İlk fırsatta da kemeraltında belirtilen yerlerden daiwa saltiga ve rapala max rap temin edeceğim. Saygılarımla Alpay