Dalaman çayında hangi tür balık çıkar ???

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında serguzest tarafından paylaşıldı.

1. serguzest

serguzest

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    2,5 kg turna
    Arkadaşlar yakında Muglaya gidiyorum, gideceğim yerde dalaman çayına çok yakın ( Sarıgerme ) şimdi sorum şu dalaman çayında ve kolları olan çayda ne tip balıklar vardır ve avlanma teknikleri nasıldır. Birde o bölgede deniz avı için nereleri ve ne tip balık avlamamı tavsiye edersiniz. Bilgisi olan arkadaşların yardımları için teşekkür ediyorum..

2. haluk

haluk Haluk Kırbaş

En İyi Avı:
    Turna 61 cm.
    Bu konuya yazılacak cevapları bende çok merak ediyorum. Ağustos sonu gibi bir haftalığına orda olacağım ve olta götürüp götürmeme konusunda kararsızım.

3. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    akdeniz ve egede bütün dere ve çay ağızlarında levrekte dağil olmak üzere birçok balık çeşidini bir arada bulabilirsiniz hatta tatlı su yılan balığınıda seviyorsanız oda var kumsallarda mırmır kayalıklarda eşkina gene çakıllık kumluk birleşim yerleri çok verimli av yerleridir ince misina 505 serisinin 2+3+4 numaralı iğneleri ile istediğiniz takımı yapın sadece önemli olan olta attığınız yerdeki balıklar neyle besleniyor bu sorunun cevabını bulduğunuzda balıklar livarınızda olacaktır benden yardım bukadar sizlere rastgele

4. mustafa_1990

mustafa_1990

Favori Kamış:
    makina+kamış
    En İyi Avı:
    sazan;2.35 kg
    dalaman çayında yılan balığı,yayın,sazan,çiroz ve kefale benzeyen bir balık çıkıyor.zaman zamanda oltaya kaplumbağanın takıldığıda oluyor(bir gecede 2 tane tuttum).avlanacağın yer denizden uzak olsun çayın denize döküldüğü yerin bir kaç km.gerisinde bir site var(yanlış hatırlamıyorsam akdeniz evleri olabilir) o sitenin biraz daha yukarısında avlanmanı tavsiye ederim.bizzat denedim.netice güzeldi.

5. muraty

muraty murat

dalman çayınd alabalık var

dalaman çayında şu anda fazla su yok fakat balık avlamak istiyorsan ozaman baraja gideceksin.alabalık yakalaya bilirsin.bir ara çok vardı hala varmı bilemem.

6. muraty

muraty murat

alabalık var barajda

7. Gelibolu_1915

Gelibolu_1915 İsmail Adanalı

Favori Kamış:
    Oyster 420 cast, Placton Hummer 300
    En İyi Avı:
    Eşkina, Gelincik, İspari, bolca İstavrit. 2008 hedefi: Lüfer
    Arkadaş tatilini yapmış dönmüş ve bir sonraki sene tatilini bile yapmıştır sanırım. :) Mesaj 2007 yılına ait. Yinede bölgeye gidecekler verdiğiniz bilgiden faydalanacaklardır

8. sedatk

sedatk Sedat

acemilikte olur bunlar verdiği bilgiler ise güncel bilgiler:)

9. serhatyuksel20

serhatyuksel20 serhat yuksel

semal kardeş dalaman çayında kış aylarında yanı 1ıncı ay ve 5 cı ay arası geceleri yayın yılan levrek ve kefal bula bılırsın yayın ve yılan için solucan yaterli levrek ve kefal için bisey dıyemıyecegım daha siftahım yok sarı germede ise sarının iri boylarını bulabilirsin kusbeli takın ile şimdiden rasgele

10. serhatyuksel20

serhatyuksel20 serhat yuksel

arkadaş sana katılıyorun akdeniz evlerinin hemen üstü avlak olarak güzeldır ayrıca benım herzamankı avlak bölgendır orası tşk.