Denizde veya gölde dalarken canınızmı sıkıldı şu şnorkelin üstündeki küçük radyoyu açıyoruz bi yandan şarkı türkü dinleyip bi yandan balık vuruyoruz. Shot at 2007-07-24 Bu da mod arkadaşlar için klavye üzeri yemek tabağı nasılsa bilgisayar başından hiç ayrılmıyorlar Shot at 2007-07-24
Can!... Mustafa saglam geliyor, ona gore kardesim... Mustafa kaca satarsin bunlari...Toptan ? Parakende?
Dalış sırasında radyoda çalan şarkılara istemeden eşlik etmeye kalkarsan yutacağın suyun haddi hesabı olmaz valla.
Ne verirsen abla ekmek parası çocuklar evde aç babamız bi şnorkel icat edip satsa da bizde karnımızı doyursak diye bakıyorlar
İşgaliye parası verdinmi sen bakayım Hacııııı, neden bakmıyorsun dükkanın sağına soluna , rakip makip varmı diye Zabıtaya o kadar rüşvet verdik genede göz yummuşlar başkasının tezgah açmasına Elim ayağım titredi, sanırım benim dinamit saatim geldi Kaçmayın bi tarafa bi ateş bulup geliyorum
Hüseyin abi sana göndereyim diyeceğim ama malum azıcık uzak memleket seninkisi kargo parası malzeme parasını geçer
Mustafa da bizden hacı yapsın ufak tefek işler rakibimiz olamaz bizim sermaye az onda borç harç birşeyler yapıyor zaten
Ne dediğini kulakların duyuyormu dünkü çerez karşında koskoca şirketler grubu var yıkıl karşımdan Başlığa bak = Dalarken canın sıkılmasın Lo böyle başlıkmı olur pazarlamada Su altında, ruhunuzu o güzel derinliklerde müzik ahenginde rahatlatın filan olsa neyse Hacı ben gidiyorum c4 almaya, tezgaha biraz bakıver
Can ın işlerine taş koymaya başlamışlar.Dikkat Can bugün küçük bir tezgah yarın dükkan öbürgün şirket olur başa çıkamazsın benden söylemesi
Ya bak çok şeyler kaçırıyorsunuz şirketin defterlerini de tutarım muhasebeciye para ödemeyiz işte c4 bende var satıyım