Abilerim ablalarım benim gibi garibansanız size şu resimde gördüğünüz harika tekneyi çok ucuza bırakırım batmaz su almaz olta değdi delindi derdi yok nereye koyayım derdi yok (götür akşam evinde üstünde yemek ye) sınırlı sayda üretilmiş olup benim evdeki masadan imaldir. Shot at 2007-07-24
mustafacım düşündümde takas daha mantıklı heleki ucunda sitemize yarasır eli boş dönenlere kendini avutma tabagını görünce kesin kabul edeceksin Shot at 2007-07-24
Bide sen mi çıktın yav otur evinde siparişi ver ben sana getiririm burda tezgah açacak yer kalmadı hadi canım...
Boşta Tetikçiiiiiieee Kesin iş çıkar bana -Kaza süsü verilir -İntihar süsü verilir -topuktan dize kadar %50 indirimli kampanyamız devam ediyor -bonusa 12 taksit 1 taksit atlatma -Peşin ödemalarde büyük indirimler -Yada gelin sonu siz karar verin flexıbıl kampaanyamızda size uyan bir yöntem mutlaka vardır
Okey Anlaştık Ancak bu 5milyon papeli vermezsen Şirketin diğer ortağı seni bizim flexıbıl kampanyadaki yöntemlerden birini kullanarak bitirecek.. Merak ettin dimi .... yöntemi