Atçeke geçtim hiç değilse onda yem takma derdi yok diye Eee bu sefer de saatlerce atip çekiyorsun balık malık yok ortada Hani bi vuruş alsam heyecan olsa hiç sorun değil Takip olup olmadığını desen zaten anlayamıyorum nasıl öğreniliyorsa artık. .
kalamar dene banada burada forumda tavsiye etmişlerdi denedim harbiden kayış gibi bazen aynı yemle 2. hatta 3. balığı çekmişliğim oluyor
Arkadaşlar sonunda beklenen an geldi ve balığa gidebildim Denedim gördüm ve yaşadım Ya onlar nedir öyle var ya 2-3 kilo arası var 10-15 kilo var Dana eti öyle bi işe yarıyor ki Rapor hazırlayayım dedim ama gerek duymadım :S Neyse yakaladıklarımı söyleyeyim de merak etmeyin 1 adet köpek, 2 adet kedi Demek ki neymiş; Bilinenden hiç bir zaman şaşmayacakmışız Saygılar, Sevgiler. .
Arkadaşlar ben akvaryum balıklarıma dana yüreğini kıyıp veriyorum en sevdikleri yem bu hatta bir kaç gün sadece bundan versem diğer yemleri yemiyolar. av amaçlı deneyen oldumu acaba?
Ben kurban bayramında kuzu eti denemiştim. Tuzlayıp suyunu bir güzel aldırdıydım. 24 saat balkonda tuzun içinde beklettim. Ertesi gün balığa gittiğimde eti iğneye geçiremedim. Kayış gibi sertti. Zorlayıp bastırınca iğne eti parçalıyordu. Boşuna emek kaybı, kuzu etini denemeyin sakın.