gectigimiz haftanin üc günü danimarkadaydim iki gece balik avina gittim helsingör limanina. ilk gece hava cok güzel deniz durgundu yanimda yem olarak burdan satin aldigim toprak solucanlari götürmüstüm ama hic ise yaramadi sonraki gün malzemeciden solucana benzeyen fakat arka kisimlarinda vantuz benzeri memeleri olan bir tür kurt satin aldik ordaki ismi kum solucaniymis ben ilk kez gördüm.o gece hava asiri derecede rüzgarli deniz cok dalgaliydi üstüne birde yagmur vardi balik avinda usta olduklarini söyleyen iki yegenimden önce ilk baligi ben aldim bu sayi 10 kadar böyle devam etti meger bizimkiler igneye kurt takmasini bile bilmezlermis:p yemlerimiz bitene kadar ben ismini bilmedigim 14 tane ayni tür iki tane farkli bir tanede kalkan olmak üzere 17 balik aldim yegenlerimde ayni rakami tutturdular ama yemlerini hep ben taktim simdi arkadaslar biseyi merak ettim birincisi kalkan haric diger baliklarin cinsi ikincisi ise ilk gün hava sakin oldugu icinmi balik alamadik yoksa yemlerimizden dolayimi.baliklar konusunda bilgi verirseniz sevinirim.makinayi yanimiza almadigimiz icin resimleri evde cektik baliklarin bir kismini ablamin elinden ancak kurtarabildik gelir gelmez soktu digerlerini tavaya:p :p [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] ha birde unutmadan su kahverenk baliklarin karinlarindan kücük yengec yavrulari ve sizin teke dediginiz hayvanlardan cikti.