Öncelikle forma hoşgeldiniz.... Neredensiniz? tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız seviniriz... Daimi olmanız dileğiyle, tekrardan hoşgeldiniz....
Ne güzel Allah daha çok versin ama nerede tutuyorsunun onuda eğer sır değilse paylaşırsanız ve kendinizi tanıtırsanız bizide mutlu edersiniz.Hoşgeldiniz.Rastgele
porsuk cayı porsuk cayında sizde bir balık olan akarsu varsa.bilhassa gece tutulur.ucuna tek iğne üste kurşun takılır mantar kulanılmaz.şarlak dediğimiz az akara salınır.olta sopasına bir starlayt takın.balık tavuk çiğerine gelince sopa titrer darbe yaptırarak cekin.iyi avlanmalar rastgele..........kuş gribine tutumayın yalnız
unuttum kütahyalıyım.TATLI suda balık tutarım.en iyi 3 sene önce 8 kg aynalı sazan tutmuştum malesef foto çekemedim şimdi dijital foto var çekerim balık tutmak nasip olursa
1982 yılında Antalya Lara plajında geceleri bir adam tavuk ciğeri ile levrek yakalıyordu. Herhalde kefal de yer diye düşünmüşdüm.
ben tavuk cigerini birtek yayında kullanılır sanırdım ogrenmenin sınırı yok dur bakalım daha neler ogrenecegim bunlarıda ogrenmiş oldum
abiler tavuk ciğeriyle sazanda tutuluyor biz çankırının çerkeşi kazasında üç göl vardır bilen varsa orda tavuk ciğeriyle sazan almışltık resim yok ama sazan bile ciğeri alıyor ama heryerde dğil alıştırmışlar hayvanı çankırıdan ankaraya dönerken çubuk tarafını kulanırsanız şaban özünü girince veya çıkşta hemen gecekondunun yanında sağa bir yol döner fazla büyük olmamasına rağmen ağaçlar arasında güzel bir yer var ama deli sazan var suyun kenarına enaz 3-4 kğ sazanlar yanaşıyor ama orda ne denedikse balık alamadık (ağ ve zıpkın hariç) yolunuz düşerse uğrayın güzel yer.