teşekkürler ahmet abi, bu meretlerde kasna gibi tutması çok zevkli sağol inan abi, akdenizdekiler nasıl bilmiyorum ama buradakiler lezzetlenmiş, tuttuğum balıkların birazını ogün misafirlerimle tükettim. borçlarım için stok yapıyorum yakın zamanda adanadayım. 15 aralık diyelim. yaktınız beni yaktınız, gaza geldim patlattım raporu. keşke daha çok vaktim olsaydı ama avı yarım bırakmak durumunda kaldım. nisan aylarında da bir sefer böyle olmuştu. spin ile 31 balık aldım balıkları bırakıp işe gittim
ismail abi merhaba, abi hemen hemen herhafta sonu balıktayım, iş, güç, seyehat gibi sorunlar çıkmaz ise cumartesi yada pazar avlanıyorum. bu aralar sesim çıkmıyordu çünkü kayda değer balık yakalayamadım. birçok avdanda eli boş geldim. levrek olayına yavaş yavaş giriş yapacağım. kulakların çınladımı bilmiyorum ama dün akşam seni konuştuk gebzeli bir arkadaşımla. naci, ismail ve ismini hatırlayamadığım abilerime selam olsun. hafta sonu erkenden gelin. benim programım belli değil henüz. görüşmek üzere, sağlıcakla kalın teşekkürler adaş, bereketli av güzel bir rapor bekliyoruz. berkan abi teşekkürler, abi merak edilecek bir balık yok, sizin ekibin gazına gelip açtığım bir rapor, balıklar biraz büyümüş konuyu o sebeple açtım. sağlıcakla kalın.
teşekkürler abdüssamed, nice bereketli avlara inşallah. avların daim olsun isa abi merhaba, genelde av sonrası eve geldikten sonra dolaba koymadan iştima alıyorum, yiyeceklerimi ve karargaha gidecekleri ayrıyorum. nice güzel avlara abicim sağol, volkan abi merhaba, boğulma tehlikesi geçirmedim ama dizime kadar suya giriyorum bir dalga geliyor neredeyse göğsümden su içeri girecek. gidilen yol iyimi kötü mü bilmiyorum ama, çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüye allah kerim.
teşekkürler fatih, temkinlerin içinde sağol, karedenizliyim huyunu suyunu iyi bilmesemde hırçın dalgaların neler yapabileceğini biliyorum. adrenalin olmadanda bu işin tadı çıkmıyor. sağol eser, bu avda çok keyif aldığımı söylemem, meradaki bazı sıkıntılar beni buldu, balık olsa bir dert olmasa bir dert, kötü bir gündü esasında ama iyi bitti
abi öyle böyle sıkıntı değil, yok üstüme attın, yok kurşun takıldı vs bunlar değil. adamlarla bir birimize girecektik. inan abi teşekkür ederim. benim endişem balık tutabilmek, aylardır balık tutmadık. şuan balıklarda çok ince hadi hayırlısı inşallan 1 aya kadar toparlarız. ama böyle bir avda çıkartırsam işlem tamamdır.
maşallah iyi kovalıyorsun valla en kısa zamanda bulmak istediğin balıkları bulmanı dilerim rast gelsin eline emeğine sağlık güzel resımler ve raporun için
*** maşallah maşallah adamım iyisin gene boğmuşsun balığı çalışan kazanıyo,devamını daha bol olması ve kazasız belasız diyorum sen anlamışsındır dileklerimle
öyle bir balıkçılık modelimi var abi gözünü seveyim ya, 10 tane tutacağıma 4 tane tutarım daha iyi, gezerim evliya çelebi gibi arar bulurum bilirsin.
teşekkürler sabri abi, inşallah hepimiz emellerimize ulaşırız. avlarınız daim olsun teşekkürler naci abi, adım attığın yere dikkat edeceksin heleki meranın yabancısıysan, fazla mera ve fazla merakın cezası bunlar, ne işin var bilmediğin yerlerde, iyiki varsınız sağlıcakla kalın. uzun zamandır görüşemedik. tekrar görüşmek üzere, zaten öyle reis ama adam balık tutamadığı zaman tutanları kıskanıyor krize giriyor başlıyor kafasına göre söylenmeye, başkasına saygı göstermeyip kendisine saygı gösterilmesini bekleyenler insanlar var.