Değersiz, lezzetsiz ama keyifli. Lapinler...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Querorz tarafından paylaşıldı.

1. Gargadar

Gargadar Burak

lapinin kokusundan haz etmedigimden kiloluklarini gormemize ragmen pek atmayiz. ama kiklanin yeri bambaska. ozellikle irisini bulabilirseniz pullarini almadan tuzda firin yapmanizi oneririm. annemler torbada kikla oldumu baska balik almazlar av donusu. marmara orfozu, canim benim o. tek kusuru ayiklamasinin zahmetli olmasi. resimdeki baliklar zipkinla avlanmistir.

2. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Ben yaklaşık 30 cm'liğine denk geldim (ölçmedim, yaklaşık olarak).. snorkelle dalışlarımda sanki çok daha büyüklerini görüyorum gibi ama malum maske sualtında büyüteç görevi gördüğünden yanıltabiliyor :)
    Bence de iyi bir yöntemle pişirdiğinde her türlü gidecektir, hepsinden önemlisi de balığı avlarken aldığın keyiftir.. bereketli avların olsun :thumb:

3. erdemutuk

erdemutuk Armağan

Favori Kamış:
    Penn regiment,ShakespeareUglyStikCustom
    Favori Makine:
    Penn Conflict,DAMQickRetro,SproZALTARCXS
    Kardeşim tebrik ederim, değişik bir av olmuş. Allah artırsın.
    Ben tatlı suda avlanıyorum, tatlı su av kesmeye başlayınca sardırıyorum forumlara. Bizler tatlı sularda kasna dediğimiz avı çok severek yapıyoruz. O da lapinler gibi lezzetsiz bir balık. Ancak bence çok değerli. Çünkü onun avından büyük keyif alırım.
    Bence senin lapinlerde lezzetsiz ama çok değerli, çünkü sana balık keyfi yaşatıyorlar:)
    Sağlıcakla kal.
    Rastgele.

4. Querorz

Querorz Fatih

Burak Abi, benim avlandığım yerde kikla yok maalesef. Keşke Kikla gelse de , Lapinlere dönüp bakmam bile.

Berkan Abi teşekkürler :) .

Armağan Abi, konuyla alakasız fakat kasna avlamayı ben de çok istiyorum. Yaşadığım yerlerde bulunmuyor bu balıktan maalesef ki. İnşallah kısmet olur bir gün. Çok teşekkürler.