Teşekkürler.Yerler çok güzel ama ne yazıkki bu günlerde taşların üstü dinamitçi kaynıyor.Tam bir levrek katliamı yapıyorlar.Selamlar.
Hocam teşekkürler.Dediğiniz gibi bu soğuk kış günlerinde biraz içimiz ısınsın birazda yazı anımsatmak istedim.İşyerim ÇANAKKALE BURSA arasında BİGA da avcılar çay bahçesi.yolu buradan geçen herkesi beklerim.Selamlar.
Necmi abi, harika resimler harika anlatım ve harika bir rapor . Cevreye ve av etiğine olan sayginizla ornek bir insansiniz. Raporlarınızı takip etmekten büyük keyif alıyorum .İnsallah dahanice güzel raporlarını okuruz..
Sevgili MURAT teşekkürler.Her amatör oltacının yapması gerekli olan şeyleri uyguluyorum.Selamlar sevgiler.
Merhaba küçük dostum.Teşekkürler.Seninde hayallerin inşallah gerçekleşir ama önce okulun ve geleceğin ön planda olsun.Balık olta her zaman olur.Anlaştık umarım.SEVGİLER.
Sevgili MURAT teşekkürler.Derslerinde başarılar.Benim oğlumda veterinerlikte okuyor.Dersleriniz çok zor inşallah başarılı olursunuz.Sevgiler.
Gerçekten şahane fotoğraflar bunlar meraların manzarası da şahane ama herşeyden önce balıklar dikaktimi çekti,çok güzel görünüyorlar.Ellerinize sağlık.
Abi merhabalar gerçekten harika bir konu olmuş. Resimler harika. MErak ettiğim şey ise herkesin merak ettiği şey. Baştaki resimler çanakkalenin neresinde acaba. Ben çanakkaleliyim ama istanbulda oturuyorum yazları giderim arada ama resimleri çok beğendim mutlaka gidip gölzerimle görmek isterim.
Hava koşulları ve insanların yoğun kış temposu nedeniyle av raporlarını arayan gözlerimiz, sayenizde ısındı. Tebrikler ve çok teşekkürler.
Tebrikler,süper bir rapor olmuş.Balıklarda harika görünüyor.Güzel avlarınızın devamı dileğiyle. Rasgele,