öncelikle herkese iyi günler dileyerek ilk raporumu yazmaya baslayayim.ben de uzunca bir süredir sitenin takipcisiyim, fakat rapor yazmak nasip olmadi.o yüzden daha önceden yapmis oldugum avlardan resimler göstermeye calisacagim.insallah aktüel avlarimi da paylasma imkani bulurum.saygilar... ]
tebrikler güzel balıklar ve farklı avlara imza atmışsınız raporunuzu biraz daha açarsanız okuyucularında konuda daha çok kalmasını sağlarsınız.. kullanılan malzeme,avın yakalanış anı vs vs rasgele
Öncelikle foruma hoş geldiniz. Avlarınız için tebrik ederim. Bu boyutlarda alabalık ve somon bulmak çok zor ülkemiz akarsularında. Bunun için sizi şanslı görüyorum. Bereketli ve neşeli avlar dilerim.
öncelikle tebriginiz icin tesekkür ederim.dedigim gibi bu biraz deneme amacli rapor bildirimi oldu.haklisiniz daha detayli bilgi vermem gerekirdi.avlarimi cogunlukla at cek yöntemiyle gerceklestiririm.yem olarak sahte balik kullaniyorum ve akarsuda avlaniyorum.bir sonra ki raporumda avlak,malzeme ve av hakkinda daha aciklayici bir sunumda bulunurum insallah iyi günler
tesekkür ederim,maalesef bu avlari yurdumuzda degil, almanya da yaptim, burada bu boyutlarda baliklarla karsilasmak cok fazla sürpriz sayilmaz.keske ülkemizde yaban hayatiyla ilgili yasaklar daha iyi denetlense de bu büyüklüklere erisebilen baliklarla karsilssak...iyi günler
hayir turnayi Almanya da tuttum,orada yasiyorum.turna baligini dogu karadenizde tutmak olanaksiz sanirim. yeni yapilan baraj göllerine konulmamissa tabi..ama turna ve kirmizi benek yan yana iyi olmaz dimi...