Deniz, seni çok seviyorum.:):):)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında orhan kucukbicmen tarafından paylaşıldı.

1. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Kamuran kardeşim, ben deniz çocuğuyum deniz olmadan mecburen sadece iş ekmek parası için yaşadığım yerler oldu ama ne vakit emekli oldum valla denizden ayrılmıyorum biraz evvel denizden geldim hava sert poyraz sırtı çektim hedef balığım torik ve palamuttu ama 4 saat kadar dolaştım tık yok, sonra Conta kaptan ile biraz sohbet yaptık kendisi bana dediki,
    -Balık yok boşu boşuna neden çıkıyorsun, bende
    -Balık olmasada ben denizde oldum ya o bana yeter,:) :) :) dedim,
    İşte denizi çok seviyorum onsuz yaşayamam artık, allah senin de gönlüne göre güzel bir yerde yaşamayı nasip eder, sevgiler hoşçakal.:) :) :)

2. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Mustafa kardeşim demekki bende bazen bir işe yarıyorum, esasında hayat o kadar güzelki, inan bu güzelliği insanlar kendileri berbat ediyorlar, halbuki biraz sakin, biraz mütevazi, biraz makul, biraz sevecen, biraz alçak gönüllü, olsalar işlem tamam,:) :) :) :) :)
    Bizler küçük şeylerle mutlu olmasını öğrendik, iki mercan, bir palamut biraz peynir bir bardakta aslan sütü şimdi içiyorum sevgiler selamlar hoşçakal.:) :) :)

3. 33orfoz

33orfoz Mustafa

Favori Makine:
    Makina kullanmam , balık ile aramda misinadan başka bir şey istemem...
    En İyi Avı:
    Ceylan - 6,5 kg , 8 Tane Barracuda
    Afiyet olsun abimm :) :) İşe yaramak ne kelime , utandırma beni... Günüme iyi başlamama neden oldun , Renklendirdin... :) :)

4. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Ben sizleri çok seviyorum.:) :) :) bu sözlerim yazdığım raporlarım gibi gerçek.:) :) :) sevgiler hoşçakal.:) :) :)

5. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    ben de denizi seviyorum da deniz beni sevmiyor galiba. bana nasip olmuyor bir türlü
    bir gün sizin gibi balıklar tutacağım umuduyla yol alıyorum her seferimde

6. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Çok teşekkürler Hasan kardeşim,
    Bizler de o yollardan zamanında geçtik, balık yakalamak gayet kolay görünüyorsada o kadar da zor ve meşakkatli bir uğraş, benim raporlarımda genelde sırtı avlarımda Torik ve barakuda avlarım başı çeker, fakat bu balıkları tekneye almak çok basit değildir güneşli havalarda teknenden sarkıtılan bir misinanın ucunda bir rapala ile birazda ağırlık takarak gezintiye çıkmış gibi balık tutanları çok görüyoruz tabi denizde bir balık bu takıma gelebilir bunu tekneye kadar çekmek ve tekneye almak zaten belirli bir tecrübe ister ... işte ben şunu anlatmaya çalışıyorum ben de ilk başlarda o torikleri o barakudaları çok kaçırdım denizin dibine taktığım rapalaların sayısı belli değildir, bu uğraşta kimse sihirbaz falan değil, her işte olduğu gibi her başarılı kişilerin yapılarında olan değerler vardır bunları başarılı balıkçılarda da görebiliriz işte aklıma gelenler, çalışkanlık, gayret, hedefe ulaşma, sabırlı olma, el ve zeka becerisi, zaman ayırma, maddi olanaklarını olması, araştırma,gibi.... dediğin gibi denizi çok sevmek, balık tutmaktan ve yemeden zevk almak, velhasıl bu işinde diğer işler gibi çok kolay olmadığını anlatmak istiyorum, sen daha yolun başlarındasın bu gün balık tutmayabilirsin ama yarın mutlaka oltana bir balık takılacaktır sonra diğerleri onu takip edecek ondan sonra güzel balık raporlarını sender bekler olacağız, sana başarılar çok güzel denizlerde bereketli balık avları dilerim sevgiler hoşçakal.:) :) :)