Bu spora yeni başlamış biri olarak her türlü görüş ve önerilerinizi bekliyorum.Sığ su avcılığına daha çok yatkınım.tşk
Merhabalar hoş geldiniz.imza ayarlarınızı yaparsanız size hitabımız daha doğru olacaktır UYARI :yağmurlu havalarda şemsiyesiz sokağa çıkmayınız
Ailemize hosgeldiniz.Lutfen imza ayarlarini yapiniz. (Profiliniz bolumune tiklayin.Isim, soyad-Istenirse, dogum tarihi, katilinan yer, kan gurubunuz.) Bu uyari butun hava sartlari icin gecerlidir. Keyifli paylasimlar.
evet. geçen hft izmit kerpeye gittik mekan çok iyi ama sadece kefal ve iri kaya balıkları vardı.Birde kıyı kaya avcılığında hangi saatler uygun avlanmak için tşk
İst.dalış noktaları hakkında tecrübem yok. Ancak kayalık dalışlarda genelde olduğu gibi sabah erken saatler ve akşam ie havanın kararmaya başladığı zamana kadar olan süreler verimli olurr
Ben genelde olta ile avlanırım Zıpkınla avlanmayı 4 yıl önce bıraktım.Şimdi dalışı sadece spor ve yeni avlak yerler bulmak için yapıyorum Balıkesirde balık için alternatif çok bir yanım marmara,bir yanım ege benim tercihim marmara ve bandırma kapıdağ civarı.Çok av yaptığım için bu yörede avlakları iyi tanırım
selam arkadaş profile gir ve orda imza ayarları var oreda yapabilirsin adını ,yaşını ,bulunduğun şehiri ve kan grubunu yazıyosun zor bişe deil kolay gelsin rastgele