Yanlış anlaşılmasın ufuk kardeşim, normalde oradan çok güzel balık çıkıyor, sadece mevsim geçişi itibariyle kıyıdan lüfer heryerden çıkmıyormuş. yoksa kıyıdan 500 metre ileride onlarca tekne lüfer avlıyordu, yani Çanakkale hala balık konusunda hayli bereketli..
o zaman tamamdır,ama yine de şu mevsimde balıkların geçiş döneminde boğazda deniz yıldızı takılması pek iç açıdı değil..
işte olta balıkçılığının en güzel yanı ne zaman ne geliceği belli olmuyor bir dahaki avında bol balıklı avlar rastgele
iyki kurşunu kaptırmamışsın midyeye iyi baksaydın belki içinden bi kurşun daha çıkabilirdi oraları görmekte güzel olmalı kısmetse bizde bir şekilde gidicez oraya
çok uğraştırdı meret ama kaptırmadım kurşunu hatta şimdi istanbulda akvaryumumda bir aksesuar olarak görev yapıyor onurla o konuda yazıştık az önce birlikte gidelim diye, tarih önemli tabi bu konuda, haberleşelim plan yapılırsa
bu hafta sonu kalkan avına gidicez başlık açılmıştı deniz organizasyonları kısmına oda yazıyo bazı bilgiler valla ordada bişy tutamazsak onurle ben çanakkale için çevreye baskı yapıcaz gidelim diye onurla ben işsiz olduğumdan tarih farketmiyor ama hafta sonu olur kesin malum herkes çalışıyo bizim gibi değil