Usta geldi de baş kalfa durur mu. Merhabalar kardeşler, hoşgeldiniz yeniden. Henüz çok erken ama Boğaç bu balık Anavaşya balığı mı yoksa yatak mı? Durum nedir gözüm?
Sevgili Dostum Bize yarayan haber sana yaramaz olurmu hiç. Ne balığı tutarız biz. Lüfer hayvanı o yüzden yavaş yavaş hazırlıklara başla bakalım şimdiden. Sevgili Nuri ağabey. sağolasın. Balığı elimize bir alabilsek o zaman durumunu söyler duruma geleceğiz zannederim. kalan balık gibi duruyor. iş biraz zahmetli ama bu zamanda zahmetsizde birşey olmuyorki bakalım hayırlısı.
Sağolasın Fatih hoşbulduk haberler sıkı hayırlısı bakalım Aret haberler güzel halen masayı terkedebilmiş değilim ama. bu haftadan sonra terkederim zannederim. Sırf Lüfer Olayına Personel sayısını 3 den 5 e çıkardım. bu suretlede işler daha hızlı ve güvenli şekilde bitti. bundan sonrası Lüferciklerle aramızda Ah lüfer ah. Dua ediyorum yılın 12 ayı yoksun birde öyle olsaydı halimiz ne olurdu acaba? Kısacası tüm yatırımları Lüfer üzerine yaptık İstihdam yaratıp bir yandanda çaktırmadan Ülke ekonomisine katkımızı fazlalaştırdık. sonuçta artan personel yükü vs derken koskoca bir yaz ve sonbahar dönemini boşa çıkartmış olduk gibi duruyor. hayırlısı bakalım...
Ali hoşgeldin, hoş haberlerle geldin seni tekrar buralarda görmek çok güzel.. bereketli ve keyifli raporlarını bekliyor olacağız, özletme kendini :thumb:
Hoşbulduk Berkan sağolasın. bu sene zannederim dahada güzel olacak ibi duruyor. hayırlısıyla hepimizin başına diyelim. Rasgelsin..
Ali abi bir de şunlardan biri atlar mı oltana acaba, bizim sularda böyle canavarların gezdiğini bilmek de güzel.
Süper bir görüntü. peşinde koşturmak lazım bulunabilir tabi ama makinanın sesini özlemiş durumdayken ve yaklaşık 5 ay gibi bir süre daha makinanın sesini duymamış tekneye adım atmamış biri olarak. hatta hatta teknenin nasıl yüzdüğünü unutan birisi olarak görüntü dehşet verci. Daha tekneyi karaya alıcaz geçen sene lüfer sevdasına hiç birşey yapamadık tenke yaklaşık 750 gün 2 seneden beri suda. batacaz artık....