Denizde Kıyıdan Avlanırken Rapala Ne Kadar İşe Yarar??

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Koray BEĞENDİ tarafından paylaşıldı.

1. hocca

hocca

Favori Kamış:
    banax2500 spro kamış
    En İyi Avı:
    1,5kg levrek
    Hasan Bey
    Ben sürekli Taşucu'n da avlanıyorum.Hedef balığım da levrek,kıyıdan at-çek avlanıyorum.Haftanın bir iki günü boş geçiyor.Ama bu yıl hala gidemedim,durum nedir bilmiyorum.Ama genelde olduğu gibi her yıl bir önceki yılı aratıyor.

2. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    internette Rapala Bilgisayar Oyunu buldum.. bari balık tutamıyacağım, şu rapala bilgisayar oyunu ile kendimi avutayım, daha neler göreceğiz bu kadir dünyada

Son düzenleme: 30 Haziran 2011
  3. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    Bu arada atış mesafesi sorununu çözdüm. rapala alırken aldığın rapalayı malzemeciden daha iyi bileceksin. malzemeci satış yapmayı çok iyi biliyor ama sattığı malzemelerin hassasiyetini pek de bilmiyor. Benim takımıma en uygun rapala hassasiyeti 11 gr. denk geldi ki bazı rapalaları teyit etmek için gidip bir kuyumcuda tarttım. Atış menzili şu an çok iyi rahat 35-40 metre gidiyor ve buda beni memnun etti, daha ağırına gerek yok ozaman da başka sorunlar başlıyor. bendeki 3-5 gramlık rapalalar ve silikonlar artık çantada bekleyecek, kayıkla açıldığım günlere. Eğer takımınız ağırsa yine o takıma göre daha ağır rapala alıp denemeniz gerekiyor o zaman kurşuna gerek kalmıyor
    şu ana kadar raporlarda bir iki kişi mersinde rapala ile kıyıdan at çek yaparak balık tutmuş başkada bir havadis yok. bakalım ben tutamasamda tutanları görürsem söylerim

4. berk_

berk_ Berk

Favori Kamış:
    Okuma safina x 2.40 remixon galaxy 3.00 - captain king fisher 1.65
    Favori Makine:
    Okuma safina pro spa 25 Silverstar Tiger 5000
    ağırlık sorunu için su sekıldeki şamandıraları kullanıyorum ben

5. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    teşekkürler, kullanışlı bir şeye benziyor, yem bedene dolaşmıyor dimi bu sistemde