Afiyet olsun agbi bundan iyisi samda kayisi, 1 tane de olsa o zevki aliyorsun ya yeter de artar bile, tebrikler.
Teşekkürler dostum valla son levrekleri İstanbuldan bir dostuma verdikten sonra şimdi mercan stoklamaya başladım,takviye her zaman mevcut kal sağlıcakla.
Sorma valla rica minnet sağolsun hanım balkonda pişirdi ,yoksa evin içide hayatta pişirmez .Kal sağlıcakla.
Aman turgay kardeşim dikkatli olmak lazım.Kendimizi kollamamız gerekiyor.Yaşlarımız artık pek genç sayılmaz.Tecrübelerimiz ve tedbirlerimizle bu hobiyi devam ettirecez. Valla ben devamlı hastayım.Kulak ve boğaz şikayetlerim had safhada.Neden hep balık yüzünden. Bu sene hiç ara vermeden balıktaydım.Karda kışta izmitte körfezde. Şimdi de habire ilaç içiyorum.Allahtan bizim burada sizdeki kadar balık yok. Yoksa kesin ben tahtalı köyü boylamıştım.
Doğru diyorsun dostum ama biliyorsun kanserden beter balık avcılığı,her ne şart olursa olsun ava devam yeterki sağlık sıhhat yerinde olsun.Kal sağlıcakla.
Geçmiş olsun Turgay abi,hava bozmuş olsada hiç değilse eve balıksız dönmemişsin.Bu bakımdan avın çok güzel,daha sakin deniz ve daha bol avlar dilerim.
Deniz işte ne yapacağı belli olmaz ama bu hali bile ile güzel. paylaşım için teşekkürler, güzel bir av (ziyafet ) olmuş.
Balıklar gerçekten harika görünüyor. Bugüne kadar hiç mercan yakalamadım hatta yemedim Bişey farkettim fotoğrafta siz 4 adet balık tutmuşsunuz 2 nci fotoğrafta 6 adet kızartılmış balık var 2. fotğrafta küpez balığı yok o halde dolaptan 3 adet daha balık çıkartılıp kızartılmış Ben öyle düşündüm Güzel avlar diliyorum Rastgele
Turgay abi iyi kaçmışsın ama maaşallah kaçarkende kapmışsın kuzucukları Ellerine sağlık,güzel avlar sizinle olsun...