Merhaba arkadaslar; 8 Ekim Pazar gunu kayinpederim ile beraber hem gezmek amacli hem de bakalim birsey bulur muyuz diye attik takimlari arabanin arkasina ciktik yola. Denizli'nin Çal ilcesine bagli Asagiseyit Koyu yakinlarinda bir yerde Menderes Nehri'ne pek bir bilgim olmasa da saat 10.00 civari attim sazan takimlarindan. Umitsizdim zaten atarken de 1 saat icinde hakli ciktim cunku tik yok. Bu arada nehirde yer secimim de iyidi. Yatak bir koy ayarladim kendime gore orta derinlikteydi. (Gerci su cok azalmis bu mevsim oldugundan ama) Kayinpeder bana bakti napacagiz dedi. Eve donelim dedim. Ya da 30km daha var Adiguzel Baraji'ni bir deneyelim istersen hazir malzeme de yanimizdayken dedim. Sozun uzatmayayim vardik 12.00 gibi Adiguzele. Su muthis derecede cekilmis. Her yer kaymis asagiya dogru. Baraj kapaklarinin oldugu yere dogru yoneldik. 2 kisi daha vardi olta atan. Gittik yanlarindan biz de Bismillah dedik attik. Bir ara konusmayi da birakmistik ortalikta cit sesi yok arkadaslar. Bu kadar mi calismaz be. Hemen hemen 4 kiside 10 takim var sanirim (4'u bizim) dokunan yok inanilmaz bir olay. Derinlik kontrolu yaptim geriye dogru cektim takimlari. Cok derindi cunku. Inanilmazdi... Sonuc birsey yok maalesef arkadaslar. Yanimizdakiler C.tesi gecesinden gelmisler ama maalesef. Kisaca Adiguzel Baraji'nda iyi su sezonunda ciddi buyuk sazan ve bayaa buyuk yayin oldugunu soyledi yanimizdakiler. Biz de saat 16.00 gibi evin yolunu tuttuk. Asagida Adiguzel Barajina ait resimleri sunuyorum. (Simdilik doga resimleri sunuyoruz bakalim ne zaman sole bi balik sunmak nasip olacak... ) Iyi gunler... [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG]