denizli -çivril ışıklı gölü

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında mustafaeren20 tarafından paylaşıldı.

1. mustafaeren20

mustafaeren20 mustafa

Favori Kamış:
    daiwa-okuma -banax-shimano
    En İyi Avı:
    turna 4,5kg-sazan 4kg
    arkadaşlar fotoğrafları ördek avına gittiğimde çekmiştim.2. resimde olan bölgede güzel turnalar çıkar süngüllü altı dediğimiz bölüm.gölümüz 2 sene balık avına yasaktı geçen sene 8. ayda tekrar açıldı ama ticari balıkcılar pek uymadılar bu yasağa gizli gizli girdiler hatta yasak zamanda ağla 22 kg lık turna çıkardılar.40-50-60 kg lık sazanların olduğunu iddaa ederler 15-20 sene önce 20-30 kg ağla yada zıpkınla vurulan sazanları çok gördüm o zamanlar balığa önem verilmiyordu tutan yoktu karides avı vardı (böce)bizim burada böyla derler günlük tonlarca istakos gidiyordu yurtdışına daha sonra hastalık girdi istakoza balığa yöneldiler onuda bitirme derecesine gelince 2 sene yasak kondu şu anda gölümüzde aynalı sazan -sazan -turna -kadife -azda olsa yılan balığı son senelerde herkesin baş belası israil sazanı bolca mevcut. turnaya at çet yaparak zazan türlerinede canlı soğulcan kullanırız ağustos aylarının sonlarındada genelde haşhaş küspesi atarız.bu bölgeye gelip avlanacak arkadaşlara yardımcı olabilirim.[​IMG] bu gibi gölde çektiğim resimler bolca mevcut isterseniz dahada gönderirim teşekkürler

Son düzenleme: 6 Nisan 2007
  2. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Henüz yakalamamış olduğum
    bilgi için teşekkürler,mustafa bey özelden de msj attım fakat elinizde başka resımler varsa ve paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleme: 6 Nisan 2007
  3. abitarhan

abitarhan abdi

Favori Kamış:
    alba star
    En İyi Avı:
    pullu sazan 6,700 gr
    çok güzel bir avlak olduğu belli.özel olarak gitmeye değer aslında.emeği geçenlerin ellerine sağlık;)

4. HOPE

HOPE

Favori Kamış:
    Berkley Skeletor - Shimano Twin Power 4000FB
    En İyi Avı:
    Turna 9.750gr
    Mustafa Kardeş,

Seni gökte ararken yerde buldum vallahi ...
    Bu hafta sonu 1-2 arkadaş Işıklı'ya turna için gelmeyi düşünüyoruz.
    Aslında burası çok uzun zamandır aklımda ama malesef seninde dediğin gibi epey bir süre ava kapalıydı.
    Fakat daha önce bu göle ne geldim ne de gördüm, epey bir büyük olduğunu tahmin ediyorum. Bu arada resimler harika ...
    Hal böyle olunca orada bayağı bir acemilik çekeceğimizden eminim.
    Bu konuda bana biraz yardımcı olabilirsen çok sevinirim :
    * Gölün ne tarafına gitmemizi tavsiye edersin (hangi yol vs.)
    * Yemlik tutma ihtimalimiz varmı ?
    * Yemlik için tavsiye edebileceğin yer ve yöntem var mı ?
    * İkinci resimdeki yer epey hoşuma gitti - kıyısı müsait mi oranın - tavsiye edermisin ?
    Daha mutlaka sorulacak çok şey vardır ama kafanı şişirmek istemem.
    İstersen bana ÖM yada mail de atabilirsin ...

Yardımların için şimdiden çok teşekkür ederim.
    Ha bu arada sende müsait olursan ve belkide birlikte av yapabilirsek bu vesile ile tanışmışta oluruz - çok sevinirim.

Geç yazdığımın farkındayım ama konuyu tesadüf eseri buldum, umarım mesajı geç farketmez ve biz oralara gelip rezil olmadan cevap yazarsın.

Saygı ve sevgilerimle