Herkese Selamlar..baktim Gördüm Ki Benim Gibi Bir çok Insan Denizli'de Bir Ekip Kurup Baliğa Gidememkten Yakiniyor..işte Platform Haydi Buyrun Baliğa Dilediğimiz Zaman Dilediğimiz Yere Paylaşimlarimizi Birleştirip Bir Iki Organizasyon Yapalim Ne Dersiniz...şööle Mantari Alip Götüren Bir Aynali Yakalamayali Uzun Zaman Oldu..
Aramıza hoş geldiniz kardeşim Aşağıdaki linke tıklayarak imza ayarlarınızı yaparsanız hem size nasıl hitap edeceğimizi hemde isminizi öğrenmiş oluruz. Yeniden aramıza hoş geldiniz der keyifli paylaşımlar dilerim. http://www.balikavi.net/forum/profile.php?do=editsignature
bende varım denizliden unutmayın gerçi bebek bekliyoruz su sıralar ama zaman uygun olursa neden gelmiyeyim ya
Arkadaşlar herkes bende varım diyor ama somut adımlar atalım zamanı yeri ve kamp süresini belirlesek nasıl olur.
merhaba abilerim uzun zamandır siteye giriş yapmamıştım. son gittiğim avda iyiden moralim bozuldu bazı insanlar ne avdan nede avcılıktan anlıyor bu vurgun duymazlıkları beni bile bezdirdi ava bile gitmez oldum. ama bilinçli ve bilgili kişilerle herzaman ava varım. bir aksilik çıkmazda allah nasip ederse bende varım...
Merhaba Denizli'li Arkadaşlar, Herkes organizasyon yapılırsa geliriz demiş ama herhangi bir faaliyet yok. Ben genelde denizde avlanıyorum ama, tatlı su olursa da katılmak isterim. Bu mevsimde nerelerde avlanıyorsunuz? Tecrübeli arkadaşlar fikir verirse bir organizasyon yapabiliriz.
mrb arkadaslar daha bu siteye yeni üye oldum bende balık avı hastasıyım nerelerde avlanıyorsunuz denizli içinde veya dısında
aramıza hoş geldiniz aşağıdaki linke tıklayarak bize kendinizi tanıtırmısınız http://www.balikavi.net/forum/forumdisplay.php?f=27 keyifli paylaşımlar
arkadaslar varım demısınız ama yer belideyil once yerı bı kararlastıralım daha sonra bı arkadas cıksın balıgı bol bı yer solesın zamanı ayarlayalım
arkadaslar adıguzel barajı olabılır bozdogan a gıdebılırız yada ısıklı nedersınız fıkrı olan varsa soylesın maksat tanısmak deyılmı.......... ben ve oltalarım hazırım.....
selam arkadaşlar ya aslında bende varım demek isterim ama işm nedeniyle diyemiyorum çunki c tesi gunu tam gun çalısıyorum yanı zamanım olmuyo ben yaklaşık 18 yıldır balık avı yapıyom ama 3 yıldır doru durus gıdemıyom sadece gecenyıl 5 defa dalaman yaptım bıyıl ise 1 defa ama fırsat bulursam tekrar deneyecegım ben heyturlu balık vavına gıde bılırım bır takıtım yok ama yayın aynalı sazan ve yılamnın yerı ayrı tesekkurker serhat denızlı görüşmek isteyen arkadaşlar serhatyuksel20@hotmail.com
Selam arkadaşlar ben sizlerle ilk mesajımı paylaşıyorum ve fırsat buldukça yazmak isterim.bende Denizlide oturuyorum ve böyle bir organizasyonda bende yer almak isterim tabiki ama ne zaman nereye ve tabiki iş durumları önemli.Buradaki yazıları takip edip böyle bir organizasyonda bende yer almak isterim Saygılar...
selam kardeşim ben denizli serhat sizin denizli ve cevresindeki balık bilgilerinizden yararlanmak isterim şindi nerde ne çıkıyo tşk serhat