denizlide avlanacak yerler giderek azalıyor. akyar diye bilinen bir sulama göleti vardı onuda kuruttular balık tutcak yer kalmadı desem yeridir. denizlideki arkadaşlar burada toplanıp bildiğimiz gittiğimiz avlakları paylaşalım yorum ve görüşlerimizi paylaşalım. hepinize rasgele
yayın veya sazan tutmak istiyorsan denizli çevresinde nazilliye yakın bozdoğan(kemer) barajı var birkaç ay sonra çok iyi av verir.
denizlide avlak kalmıyor dikkat!!!!!!! denizlide ve cevresinde avlanan arkadaşlar sizlerle tanışmak ve bilgi paylaşımı yapmak istiyorum şimdiden teşekkürler
Selam Ben Sarayköydeyim Burada Kurutma Kanallarinda Balik çok Ama Oltaya Zor Geliyor Müsaitsen Cuma Adigüzel Barajina Gidiyorum Orda Buluşalim Rastgele Cevabini Bekliyorum
Abilerim kardeşlerim. Geçtiğimiz kış ayında ben kendime 1-2 yoldaş bulabilseydim her hafta güzelçamlıya yada gökovaya av düzenlerdik. Yalnız olduğım için 1 sefer gidebildim. Ben tatlı su avcılığını hiç yapmadım yapmayıda düşünmüyorum. Yalnız Denizli'deki amatör balıkçı potansiyelini bu başlık altında bir görsek fena olmaz.
Ne 'pic' anlayamadim... Guzel dostum, Turkcemiz ana-baba mirasi, evlatlarimiza armagan edecegimiz hediyelerimizden biridir. Kutsal bir nimettir. Kullanirken sorumluluk gerektirir. Kalbinizden ve iyi niyetinizden eminim. Ancak ozellikle Turk Dilinde rahatlikla karsiligini bulabildiginiz kelimelerde yabanci sozcuk kulanmamanizi bir abiniz olarak rica ediyorum. Bunlari yazarken yurt disinda olan bir insan olarak Turkceyi dogru yazan bir klavye kullanamadigim icin ayrica utaniyorum. Sevgi ve saygiyla Rastgele..