Denizli'den merhaba arkadaslar. Ben Olcay Türköz. 1977 Denizli dogumluyum. Denizli'de bir mermer fabrikasinda Dis Tic. Satis Md. yapmaktayim. İ.Ü.F.F Astronomi ve Uzay bilimleri bolumu mezunuyum. 2 yillik evliyim Allah nasip ederse Ocak 2007'de ikiz cocuklarim olacak. (Biri kiz biri oglan nasipse) Simdi size kisaca neden burda oldugumu anlatayim. Aslinda uzun zamandan beri amator balik avi icin icimde bir heves vardi ama maalesef is hayati ve gunumuz sartlarinda Denizli'den ulasim olarak da zahmetli oldugundan bir turlu niyetlenip baslayamadim. Ta ki 2 hafta once esimle beraber Bodrum Akyarlar'da TEK sitesine 1 haftalik tatile gidinceye kadar. Baslangic icin 1 sene kadar once aldigim 3mlik kamis ve adi bile belli olmayan orta karar makimemi de yanima almistim. Bodruma giderken Milas'a ugrayip biraz malzeme de almayi ihmal etmemistim. Turgutreis'ten canli mamun aldim cipura ve levrek amaci gutmekteydim. Bulundugumuz siteye ait iskelenin altinda gece isiklar yanmakta ve acikta yayilan mevsimine gore kucuk gopez, sardalya vs gibi baliklar burada gece yatagina gelmekteler. O kadar da coklardi ki suyun dibi gorunmuyordu. Bu ortami tabi surekli ziyaret eden kabadayi levrekler ve turnalari denize donuk projektor sayesinde keyifle izlemekteydik. 5gun boyunca gece Cipura, gopez, kalamar (kalamar oldugunu tesbit edince hemen bir rapala aldim) yakalandi. Turnalar (sanirim barracuda da diyebiliriz) icin gerekli techizatlarim olmadigindan deneme sansim olmadi. Mukemmel eglenceli balikli geceler gecirdik esimle beraber. Gecen haftasonu da Denizli Gokpinar barajina sazan icin (tatlisu icin ilk deneyim) gittik. Hep kucuk sazan ciktigi icin geri atmak zorunda kaldik. Iste o gunden itibaren beni bir ilk heves sarmis durumda. Burada bulunma nedenimi kisaca anlattim arkadaslar. Uzun bir yazi oldu sonuna kadar okuyanlara tesekkur ederim. Denizli ve cevresinde beraber deniz-tatlisu avi yapan arkadaslarla tanismak ve avlanmak isterim. Hepinize saygilarimi sunarim... Olcay Türköz