tebrikler guzel baliklar...granyoz demekki yavas yavas yayginlasmaya basladi önceleri mersin taraflarinda tek tuk alinan ve denk gelen bir balikti ama gecen alanya da bizim arkadaslar gunluk bir iki parca ve cok buyuk granyozlar almislar...avlarinizin devamini dilerim...N@mik abiye dikkat edin paraketle avlanirken Hakan abiyi yakalamisti
Boşver bence hiiiç bulaşma yarına komple hucum eder.. Heee kardeş he. 47 idi degil mi..(Dr ne derse he dedi aman heee.. )
Aman yanlış anlaşılma olmasın ben Hakan abi degilim ..Sadece mutevazi bir Hakan ım ve barakat dan da hiç anlamam(en azından şimdilik.. )
yok yanlis lanse edilmesin.sen sitenin kiyiya ag döken teknecileri karadan elinde video ile kovalayan bir Hakan abisin
EYVALLAH KARDEŞİM..şİMDİ OLDUDA..Yakında o sitemizin bagrından cıkmış ve yasak avcıları kıtıdan nacizhane taşlayan bir arkadaşımızdı demezseniz iyidir cunku bu gidişle biri sıkacak ayagımıza(oda en iyi ihtimalle )
aman dikkat et abi basa cikimazsin bu insanlarla sonra sana zipkin mi sikarlar,uclu kanca ile mi carparlar,capaya takip dibe mi sallarlar,uzerine sardalye ezmesi dökup kedilerin arasina baglarlar yoksa ici bos kalemlerle uzerine trakonyanin ignelerini mi uflerler yerliler gibi bilemezsin.. bende de basina gelebilecek en iyi seyleri söyledim abi ayagina siksalar daha iyi gibi Allah göstermesin
Maaşallah!! çok güzel balıklar. Yakın zamanda Çanakkale de bir mevkii de zıpkınla 2 şişle vurulup zor zapdedilmiş bir granyoz resmi görmüştüm, balık 65kg dı.
YUcel bende oyle birşey biliyorum ama benim bildigim 65kg akya idi ve 3 şişle vurulmuştu aynı av olmasın...
Yok abicim akya değil benim dediğim, akyayla granyozu ayırt edebiliyoruz, resimleri vardı adamdan daha uzun ve enliydi balık. Adam balığı tek taraftan vurunca balık sürekli öbür tarafa doğru daire çizmeye başlamış, yoksa pek de zıpkın atılabilecek bir balık değil yani, zıpkını atanda zaten bayaa bir sörf yapmış balıkla, adamın dizleri parçalanmış balığı zapt edeyim derken.