Merhaba arkadaşlar bir ütrlü işlerimden fırsat bulup balığa çıkamıyorum tek cumartesi günüm boş olacağı için cuma günü saat 5:30-6:00 sularında dikilitaş göletine vardım amacım dikilitaşın durumunu öğrenmek ve turna yakalamaktı geceden kamp kurmuş sazancılar :( :( hepsi en az 15-20 arası olta atan bir kaç tırıvırı atan allahtan havyar dönemi oldğunundan yakalayamadılar etrafı biraz gözledim ve başladım at-çek e kayalık bölgeyi iyi bir taradım ve göletin ucundaki geniş otluk bölgeye kadar sonuç alamadım otluk bölgede boy çizmemle girebildiğim kadar girdim ve 1 tane turna yakaladım yaklaşık 45-50 cm arası ama yakaladığıma sevinemedim çünkü o bölgede avlanan bir sazan avcısı gözümün önünde 4.5-5 kiloluk bir sazanı çekti ve yasak olmasına rağmen koydu livarına diyecek sözüm yoktu ardından ne olsa iyi gidenler bilir gölün karşı ucunda bulunan adacık var onun çevresinde sasime birşey takıldı çekebildiğim kadar çektim de ne göreyim daha önceden atılmış kopmuş bir ağ yığını içinde de ne arasanız var kerevitinden tutun turnası ve sazanına kdar yaklaşık 1 ay dır suda kalmış gözküyordu daha fazla balık ziyan olmasın diye ağı kıyıya çektim ve başka kimse kullanmasın diyede yaktım ardından öğlen 2:00 civarı yola koyuldum yakaladağıum turnayıda geri bırkaıp geldim saygılar