sevgili arkadaşlar bu hafta sonu dikilitaşa turnaya gitmeyi düşünüyoruz.Aranızda daha evvel giden varsa suyun ve balık durumunu öğrenmek istiyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.herkeze ras gele
abicim ben en son 2 sene önce gitmiştim dikilitaşa yani benim söyleyeceklerim pek işine yaramaz kusura bakma ama birazdan istediğin bilgilere ulaşırsın sana şimdiden rast gelsin av raporunu bekliyoruz.
bende en son geçen sene gitmiştim hiçbirşey yoktu.evelki sene ise 2.5 kiloluk bir turna tutmuştum http://tvonarimhastanesiayhan.spaces.live.com/?_c02_owner=1[/IMG]
Dün gene bu konu işlendi cevap şu balık yok gölge yok gitmeye tavsiye yok yinede sen bilirsin ben 2 ay önce gezmeye gittim keşif için tavsiye etmem.
Dikilitaşa her temmuz ayının ilk haftası ve ağustosun sonlarında giderim yıılardır avlanıyorum dikilitaşta ama yakaladığım turna 2-3 tane anca olmuştur 1 temmuz sazan sezonu açılmadan 1-2 hafta önceden avlağımı yemliyorum ve sezon açılınca sazanla uğraşıyorum sazan eskisi gibi çıkmıyor tek tük 3-4 kg geliyor ve ayrıca suda ağ eksik olmuyor
sakın gitme daha 1 ay önce giitim berbat hiç balık yok hadi biz beceremiyorum ama kimse tutamadı sadece güneşte kavrulduk
Geçenlerde bizim modlardan ( cadayl ) aylin ailecek gitmişler yanlış hatırlamıyorsam 63 cm. turna almışlar bilgilerinize.