Sizin gösterdiğiniz düzenekte o zaman fırdöndünün olduğu yeredemi ağırlık bağlanacak, sanırım yanlış yorumlamamışımdır... Genelde fazla kalın misina kullanmam takım çantamda en kalın misina 0.24. Dediğiniz gibi duruma yere, mevkiiye göre iğneler farklılık gösterebiliyor, benim avlanacağım yerlerde bana en uygun iğne 3-4 numara çarpaz iğne.
burda kurşun gezer olmasa kurşun için kasa açsak ve kasanındüğümünden köstek çıkarsak ve bu kösteğe iğneyi bağlasak olurmu?
resim olmuyor yazılı tarif edeyim resim tek iğneli ama mesela 3 iğneli yapsak iğnelerin hemen bağlanan yerlerine kıstırma kurşunlar koysak balık ürkermi acaba hem busayede düğümüde korumuş oluruz(bu şimdi aklıma geldi )bakarsın başka büyük balık alır nasıl olur acaba
boncukta düğüme zarar vernezmi? arkadaşım merhaba ismim servet ben foruma yeni katıldım, benim burada soracağım boncuk kurşunun düğüme temasını ve aynı zamanda zarar görmemesini sağlıyor, ancak boncukta sert bi malzeme olduğuna göre düğüme aynı zararı vermezmi? bende bu düzeneği kullanıyorum tek farkı boncuk kullanmıyorum. yanlış yaptığım bir şey varsa bilgilendirilmek isterim lütfen bilgilerinizi bekliyorum.