Merhaba dostlar Dip takımında fosforlu boncuk ( ışık absorbe eden ) kullananınız varsa fikirlerimizi paylaşalım derim ; Dip takımında iğne başlarında kulanım, Saygılar
Ben kullanıyorum. Faydası var mı, anlamış değilim doğrusu Ancak, gece, istavrit, kolyoz vs. gibi şeylere faydalı oluyor sanırım.. Şöyleki, beşli yemli takım. 2. İğnede bu boncuktan var. Bilhassa test etmek için taktım. O gece bununla, 15-16 istavrit aldım. 10 kadarı bu iğnedeydi. Ama belki bunun sebebi, her iğnenin arası yarım kulaçtan fazla, derinlikte olabilir. Bilemeyiz. Daha çok test etmek lazım.. Kitapta yazana bakarsan, işe yarıyorlarmış.
Arkadaslar gecen ayki organizasyonda gece sabaha kadar tek karagöz yakalayan benim oltamdi. Bakiniz oltamin kursun sistemi biraz farklidir. Icine fosforlu isik konmasi mümkün, ve iki baligida ayni oltayla cekmem tesadüf olmasa gerek.
Bereketli olsun dostum İyi fikir, ilk fırsatta deniyeceğim Kancanın başına takma nasıl fikir ? Saygılar
Arkadaslar hayatimda ilk kez karagöz avi yapiyordum. Ve köstekleride limanda karanlikta , bir isik altinda öylesine bagladim sonucta. Ahmet im sayin abim, senin takimlar diger iki makinadaydi. Biri senin tekelci de digeride benim makinadaydi. Bu takimin igneleri ,hatirlarsan ucu ice yamuk 2 numara sazan ignesiydi