Diren'in ilk ZARGANASI.:)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında derya__kuzusu tarafından paylaşıldı.

1. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Diyecektimki dedim ,yani ben bir şey demedim.:D
    Hem o cesaretlidir,kolay kolay korkmaz.;)

2. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Senden korkmayan taş kesilir,ama ne yapayım takılmadanda duramıyorum.:D :D

3. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Hayallerim, aşkım ve çipuram.
    Herkese iyi dilekleri ve tek balıklık paylaşımıma gösterdiği hoşgörü için teşekkür ederim. :)

Umarım bundan sonraki avlarımda sizlerin de dediği gibi, hem sayıca hem de boy, pos, endam olarak daha kaydadeğer balıklar tutarım. ;)

Serdar ve Didem merak etmeyin onu yerken de seveceğim. :D

Evet Namık balığı cep telefonumla tuttum. Sana da öneririm ama telefonu titreşime almayı unutma :p

Son düzenleme: 14 Eylül 2007
  4. izzetbey

izzetbey

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    3,5kg Mığrı -700gr Somon-145gr Barbun-380gr Kötek-400gr Çupra
    İlk zarganan hayırlı uğurlu olsun Diren,tebrik ederim.Devamı bol ve bereketli olsun...

5. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Bazen tek bir balik bir omur boyu hatirlanir. orda olup mutlulugunu gormek isterdim Diren Kardesim. Guzel zargana. Herturlu zorluga ramen Mujdat Beyin degerli katkilariyla simsicak bir paylasima donusmus.Dahasina rastgele derken, sizde bu dinmek bilmeyen ask ve arzu olduktan sonra dahasi da rasgelecegini adim gibi biliyorum.
    Sevgiyle saygiyla ,kalin saglicakla.

6. Eczacı

Eczacı

Favori Kamış:
    olta
    Zarganacı Diren :D :D bu avı ömrün boyunca unutmazsın sevgili Diren :) tebrikler yaz biterken hoş bir anı kalmış sende bundan sonra devamıda gelir artık seni takip ediyoruz hadi yılmadan yola devam.

7. fup

fup

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    48 cm.Zargana tesadüfen:)
    :)

Tebrikler, heyecanı yeter. Biraz cılız ama oldukça uzunmuş:) Ölçtünüz mü acaba kaç cm miş zargananız? Valla denizin ne vereceğini kestirmek mümkün olmuyor. Ben de avatarımda yazdığım 48 cm'lik zarganayı istavrit çaparisiyle tutmuştum.

8. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    El oltası ile Turna 7kg. sazan 6kg. yayın 7kg.Yılanbalığı 2.65kg.Alabalık 1.12kg.

Bu kelimeyi ben bir yerden hatırlıyorum sanki:D :D :D

9. Eczacı

Eczacı

Favori Kamış:
    olta
    aman abi o kelimeyi daha önce kullanan arkadaşlarla işim olmaz:D :D

10. ozan

ozan Ozan

bravo diren daha büyüklerinide tutarsın inşallah;)

11. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:

Fotoğraf küçük olduğu için net görülmüyor sanırım. Metre üzerindeki kırmızı sayı 40 cm'i gösteriyor. Devamındaki karaltılar da 41, 42, 43, ...48 cm'leri.

Yani benim bu ufaklık 48 cm boyunda. Diğer bir söylemle sizinki ile boydaş :)

12. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Rejimdeki Zarganaları yakalarsan cılız olur tabii ki :D:D

13. simendifer

simendifer Sennur

Kardeşim benimmm :) Ne de güzel balık yakalarmış, zargana tuttum diye bir sevinçle kardeşini ararmış, boyunu söyleyip salayım mı alayım mı dermiş de sonra al deyince kovasına atarmış. Sonra sitede yayınlarmış, zarganayı da anneciğiyle birlikte yermiş aman da aman... :p Ey gidi balikavi.net forumları, bugünleri de görecekmişiz demek. Fotoğraf ustası başımıza balıkçı oldu iyi mi. Güzel kardeşim tebrik ederim seni süpersin. Bir tane ama senin işte, eline koluna sağlık. O bızdık mırmırlar da seneye senin oltana gelecekler bak görürsün. :p Hadi bugün bir daha git balığa, ben heyecan yapayım burda. Bir zargana tuttum dedin 3 kişiyi aradım, mazallah şöyle kiloluk bir şey tutsan telefon faturasını ödeyemeyeceğim anlaşıldı. :D

14. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

Diren
    Daha irilerini tutman dilegiyle rasgele
    Paylaşım için teşekkürler:)

15. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Sağ ol İzzet arkadaşım, senin de livarın boş kalmasın :)

Teşekkür ederim Hüseyin Alp Bey. :) Bu arada dün levrek için sizin anlattığınız, benim gezer köstekli diye nitelendirdiğim takımı hazırladım. Takım oldukça başarılı oldu ama levrek yoktu. :eek: Bana balıkçılığı öğreten, bilgilerini paylaşarak üzerimde hakkı olan herkese çok teşekkür ederim. :)

Mehmet abicim, bu balık bu yaz tuttuğum ilk balık değil ama ilk zarganam :) . Bir de unutulmaz ilk mırmırım var ;) Onunla ilgili avımızın fotoğrafını çekemediğim için yalnızca Balıkesir ve çevresi konusunda, av hikayesi olarak paylaşmıştım. Sanırım ikisi de benim için unutulmaz olacak :rolleyes:

16. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Sosis ve burç kardeşim, nar çiçeğim, zambak polenim... Admineden destursuz balık alındığı nerede görülmüş, elbette hemen seni arayacaktım :p

O an heyecanımı paylaştığın ve bana "Saçmalama Diren tabii ki al" dediğin için, msnden ve telefondan canlı yayınla tüm balıkavı ailesine duyurdun için sağ ol :)

Açıkcası ben de şaşıyorum kendime. Ben kiiiiiim balık tutmak kim diyordum bundan birkaç ay önce. Şimdi çevremdekilere bile takım hazırlayan ve düğümleri öğreten biri oldum :rolleyes:
    Bana tüm bu bilgileri öğreten herkese (özellikle boru kurdunu takmasını :p ) çok teşekkür ederim.

Bugün yeniden balığa gidebilir miyim bilmiyorum ama en yakın zamanda maçın rövanşına çıkacağım. Ve merak etme kardeşim, balığı aldığım anda yine ilk önce senin haberin olacak ;)

Telefon faturasına gelince. Onu dert etme, Sevil abla öder :D

17. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Kardeşlerin en DirenÇLİSİ, en inatçısı zargana da avlarmış kendi başına :D Pekte güzel pekte şirin, tam yemelikmiş. Anneciğine de sana da afiyet şeker olsun :) Tabii ki tebrik edeceğim de, İstanbul' da olsaydın, kutlardık bunu ;):D Havai fişek bile patladırdık, zargananın şerefine :cool: :D Hadi hadi daha çok güzel haberler gelecek senden, inanıyorum sana ;):)

Not: Telefon faturalarını niye ben ödüyorum, anlamadım :D:D

18. fup

fup

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    48 cm.Zargana tesadüfen:)
    Boydaş ama kilodaş olmasının imkanı yok bizimki tombuldu da:) İşin matrak yönü bir yana zargana tutmak bana büyük keyif vermişti.

19. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    diren hanım heralde o zarganayı çekerken kılıç balığı çekmiş gibi keyif almışındır;) bereketli avlar dileğiyle :)

20. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    Linea Effe OYSTER CAST 4.20 mt. SURF kamış ve 60 lık 4 bilyeli noname makina.
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    ben fotoğrafları tıkladığımda açılmıyor bendemi bir gariplik var :)