Dişli Avım 17.11.13

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Ersin1903 tarafından paylaşıldı.

1. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf 4.20 / Okuma Salina Sea Spin 2.85mt
    Favori Makine:
    Ryobi TT Power 8000 / Tubertini Plus 6000 / Okuma Inspira 40
    Teşekkürler, inşallah ileriki avlarda bereketli geçer, sizede rastgelsin... Vallahi balıklara bakınca güzel ama boğazın akıntısıyla boğuşunca o yorgunluk kolay kolay geçmiyor maalesef :eek:

Teşekkürler, sizede rastgelsin..

2. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    ersin tebrikler, cumartesi ve pazar boğaz güzel balık yaptı. avlarınız daim olsun

3. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Teşekkürler Hakan abi, c.tesi gününü kaçırmıştım ama pazar günü nasibimize düşenleri almayı başardık :) Sanada rastgelsin, haberleşip bir ara birlikte av yapalım ;)

4. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    heeeyyytt maşşşalllahhh , süper bir av olmuş Ersin , bravo. Yav bize bişii kalmamış valla , tüm balığı kıyıya dökmüşsün resmen :)
    Ben cts. senle konuştuktan sonra iş çıkışı akşam eve geldim ama telefonun şarjına bakmamışım , sabah bir uyandım saat 10:30 :( aradıysanda ondan ulaşamamışsındır , çok şey kaçırmışım :( Neyse aralıkta izin patlatıyorum 3 günlük :D

5. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    Sezonu bir açtın pir açtın Cihan ;) harikasınız , hepinizi tebrik ediyorum.

6. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Teşekkürler Özkan abi, dediğim gibi sizlerin kısmetine gelecek olan balıklar hala denizde onları avlamadık ;) CUmartesi akşam ben seni 2 defa aradım ama ulaşamadım dediğin gibi, neyse aralıktaki izinde acısını çıkartırsın umarım :)

7. bluefishdream

bluefishdream Uğur

En İyi Avı:
    Barış Balığı (Yani oğlum :)
    Maşallah diyelim de devamı da gelsin inşallah.
    Ya ben de istiyorum bunlardan arkadaşlar, beni de kabul ederseniz bir gün geleyim sizinle diyeceğim ama karşıda olduğunuz için malesef teklif bile edemiyorum.( Arabamı sattım malesef o yüzden, şimdilik tabanvay kullanıyoruz :( )

8. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Teşekkürler, sizede rastgelsin umarım... Bildiğim kadarıyla Avrupa yakasında da hareketlilik var, havaların soğumasıyla balık boğaza giriş yapıyor bence mekanları deneyin sizde ;)

9. budun 34

budun 34 NAİM

Favori Kamış:
    shimano alivio TE 390 -50/100
    Favori Makine:
    lineaeffe fd 60
    Ersin tebrik ederim. Maşallah boğmussun balığı :D bende kartal da günü 1 adet dişliyle kapadım. boğaz başka, her dakika sürpriz yapabiliyor. rastgelsin

10. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Teşekkürler Naim abi, nasibimize düşeni aldık Allah'a şükür :) Bu sene bizim sahiller geç av vermeye başladı ama erken kesti gibi, bende Kartaldan yemli yaptığım avlarda istediğim verimi alamadım, bu sezon sanırım suyun tam soğumamasından kaynaklı bir durum bu ve dişliler pek dolaşmadığı için hala istavrit dolu sahil idk
    Geçen sezon yemli avları çok daha bereketliydi ve gelen balıklar genelde kaba sarıkanat ve üzeriydi :rolleyes:

11. bluefishdream

bluefishdream Uğur

En İyi Avı:
    Barış Balığı (Yani oğlum :)
    Forumu sürekli takip ediyorum yazılardan ama daha pek tanışmak nasip olmadı kimseyle, tanışmak amaçlı gelmek isterdim. Geçenlerde bayramda Tarabya'ya gidebildim TFT'den Ceyhun'la tanıştım, bir sefer de shadowpane (Hakan) arkadaşımız davet etmişti fakat işim çıktığı için ben icabet edememiştim :eek: Hatırlayınca tekrar özür diliyorum kendisinden...

12. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Oraganizasyonları "Balık Avı Dostları " grup sayfamızdan takip edebilirsin Uğur, gelmek istediğin zaman oradan yazman yeterli olur, duruma göre mekan ve saat konusunda bilgilendirilirsin müsait olursan ava katılırsın sende :)

13. melikşah

melikşah ........................

Ersin tebrikler kardeşim:thumb: her avın bereketli olsun kartalım:thumb:

14. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Vaaay Erkan abim görüşemedik ne zamandır özledim seni :) Teşekkürler abi, daha güzelleri sana rastgelsin :thumb:

15. tehlikeli_29

tehlikeli_29 abdüssamed

Tebrik ederim abi maşallah bu hafta sonu neymiş ya kaçırdık ama inşallahh bundan sonrada daha da bereketlenerek devam eder.:)

16. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Sağolasın Abdüssamed kardeşim, inşallah dediğin gibi bundan sonraki günlerde de balık artarak av vermeye devam eder ;) darısı senin başına, rastgelsin reeling