cümleten selamlar. Mustafa abi ile beraber gerçekleştirdiğimiz ve 20 saat süren avımızda gördüğünüz sudakları yakaladık. Sudaklar 31-38 cm arası değişiyordu. Yem olarak ölü gümüş kullanıldı. herkese rasgele
tebrikler abi.. saat 1 bucuk gibi arkanızdan geçip ilerde atçek yaptık bir arkadaşla.. 4 bucuk gibide geri gittik.. tanışma fırsatımız varmış aslında .. keşke bir merhaba deseymişim
Teşekkürler Osman. Daha güzelleri sana olsun. Keşke uğrasaydın. Tanışır bir çay içerdik. Sağlık olsun. İnşallah başka zamana.
Teşekkürler Ahmet. Daha güzelleri sana olsun. Bir kaç defa gitmeme rağmen sudaklar bu yıl hep aynı ebat çıkıyor. İnşallah kayda değer balık tutabilirsem raporlamaya devam edeceğim.
Hemşerim tebrik ediyorum, güzel avlarının devamını dilerim. Bu aralar bende bu balığa takmış durumdayım ve sürekli at-çek halindeyim Ama herhangi bir gelişme yok. Neyse büyük balığı bulana kadar ya nasip deyip yola devam edeceğiz artık. Sağlıcakla kalman dileklerimle. Rastgele.
Teşekkürler hemşerim. Daha güzelleri sana olsun. Berdan için güzel duyumlar almıştım. Fakat hiç gitmek nasip olmadı. Orasını bir dene derim.
tebrikler Mustafa. reflü sorunsali ne alemde? umarim sagligin düzelmistir. bir de bu ölü gümüs taktigin takimdan bahsedebilirmisin? kaçlik misina-igne? kaç köstek ve nasil bir takim kullandigin hakkinda.
Teşekkürler Roy. Daha güzelleri oltanı ziyaret etsin. Takım olarak, köstek 40 lık misina klasik 2 iğneli. İğnenin markasını hatırlamıyorum ama uzun palalı lüfer iğnesi diye geçiyordu yanılmıyorsam. Bugün gece ava gidecem inşallah. Yarın fotosunu çekerim öyle daha rahat görebilirsin. Reflüyü hiç sorma, doktor 45 gün kullanmam için hap verdi. İlacı kullandığım sürece çok rahattım. İlacı bıraktım yine başladı. Doktor tavsiyesiyle tekrar ilaca başladım. Şu an yine rahatım. Yılbaşına doğru ameliyat olabilirim. Bakalım hayırlısı. Dualarını beklerim.