Dişlinin Gölgesinde Paşa ve Arkadaşları, Kestane Karası ve Doğa HArikaları

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında shadowpane tarafından paylaşıldı.

1. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    teşekkürler sabri bey
    teşekkürler burhan bey
    teşekkürler hasan
    teşekkürler yavuz abi, altın değerindeki bu güzelliklere hem hasretiz hem aşık, nekadar daha bakir kalır bilinmez ama her fırsatta çıkıyorum. istanbulda dahi ummadık güzellikleri buluyorum ama dağlar ovalar bir başka

2. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Hakan Kusura bakma cevap yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamışım, şu tabiat ne kadar güzel resimlere hatta bolca bakmıştım, ellerine sağlık hep bereketli ve güzel avların olsun inşallah tekrar kusura bakma.....

Sevgiler

3. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    birol hocam sizin açtığınız eşsiz bir çok konu beni etkilemiş ve örnek almışlığım vardır. fotografları beğenmenize sevindim. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
    teşekkürler şenol, senin yeşili özlediğine inanmam zor, her hafta bir derenin kenarındasın kıskanmıyor değiliz. nice bereketli avlara inşallah
    teşekkürler ahmet bey, fotografları beğenmenize sevindim. sağolun
    teşekkürler mehmet bey, daha güzel avlar sizlerin olsun.
    teşekkürler cengiz,
    istanbulda yaşamak zor bu sebeple her fırsatı değerlendirip boğaza yada sessiz yerlere kaçıyorum.
    daha önce tanışmadık ama cumartesi günü seni üsküdarda görmüş olabilirim. emin olmadığım seslenemedim.

4. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    teşekkürler sinan bey
    teşekkürler roy abi,
    teşekkürler yusuf bey
    teşekkürler fatih hocam
    teşekkürler fatih bey

antalyada levrekleri bulmak zor dğeil ama kanlıca mantarı batı karadeniz yöresine özel bir mantar bu vesile ile ilk fırsatta memleket havası almaya davet ediyorum. sizde bilirsiniz ama ekim/kasım aylarında başlar kışın biter ilkbahardan hazirana kadar tekrar başlar. sıcaklar çoğaldığında kurur.
    fatih merhaba,

kıskanmana gerek yok, levrek bu nezaman isterse karşına ozaman çıkıyor, ben yaklaşık 2 yıldır kovalıyorum artık kovalamayı bıraktım ummadık yerde karşıma çıktı gibi bişi oldu :)

bu arada istanbula gelecek olursan haber ver birlikte avlanalım, sizleri ağırlamaktan gurur duyarım,

5. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    teşekkürler hakan bey,
    akçakoca kıyılarındada levrek özellikle karasu yönünde daha fazla, fakat bir türlü yakalamak nasip olmadı, levrekleri marmaradan yakaladım. rastgelsin
    teşekkürler kamuran abi, bahsettiğin gruba hiç bakmadım dikkatimide çekmedi ilkfırsatta yoklayacağım. bilgilendirme için teşekkür ederim
    bende ilkkez görüyorum. yılda 3/4 kez dağlara yaylalara çıkarım, bende ilkkez görüyorum.
    naci abi teşekkürler, evet kanlıca busene bol miktarda oldu, inşallah abicim cümlemize, afiyet olsun

6. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    ali abi merhaba, özür dilenecek bir durum söz konusu değil, ben konuyu yanlışlıkla tatlı su avraporlarına açmışım. mükerrer açmamak için moderetörden taşınması için talepte bulundum fakat geç yapıldı. fotografları beğenmenize sevindim. sizlerinde avlarım daim olsun. rastgele

7. vayacon

vayacon Gürel

Hakan eline sağlık, çok güzel fotolar ve balıklar.
    Güzel günler dilerim.

8. berkerbaris

berkerbaris berker baris

Boyle guzel resimlerle icimizi actigin icin tesekkur ederim. Ellerine saglik. Kazasiz belasiz avlarin olsun.

9. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    teşekkürler gürel bey
    teşekkürler berkey bey, fotoğrafları beğenmenize sevindim. sizede güzel avlar dilerim

10. dember11

dember11 berkay

Favori Kamış:
    okuma helios 2.40-okuma trio rex 425
    Favori Makine:
    helios hgx-35 - okuma trio wt 55
    Fotoğraflar çok güzel olmuş. Elinize sağlık

11. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    teşekkürler beğenmenize sevindim