diyalog 2

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında simendifer tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. ozan

ozan Ozan

balığa gidelim olayı şaka değil değilmi kalpten giderim başınıza bela olurum:D

2. N@mık

N@mık

Favori Kamış:
    Bilgi, Deneyim, Emek, Sabır ve Nasib
    En İyi Avı:
    Kocaman bir hayaldi kaçan
    Aman Ozan şaka maka karıştırmayalım şimdi:D
    3-5 balığımız var gelir bunlar alayını alır giderler neme lazım:D :D :D

3. ozan

ozan Ozan

yok dedik ona inandılarda saros işi olurmu acaba diye yükleniyorum
    propaganda yani seçim zamanı malum;)

4. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

Bizdede çoğunluk ağır ağır saroza yönleniyor.İsterseniz oylamayı yeniden yapabilirmiyiz?:D :D :D

5. ozan

ozan Ozan

iki turlu seçim bakalım olurmu aslında denesek memnun kalırsak çıkıp biz yaptık iyi oluyo desek fena olmaz:D

6. Asant07

Asant07 Osman

Favori Makine:
    Banax
    Arkadaşlar oyum Antalya. Bir Antalya'lı olarak elimden geldiğince sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarım.

7. ozan

ozan Ozan

Ağırlarızda balık nerden bulacağız mesele o. yoksa tekir mekir yanına tavuk vs. yeriz içeriz de belık ta tutarsak tam süper olur zannımca:D

8. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Hayır canım en ciddi kısmı o tabi :D:D

9. Pazar gününe ait rapor yok mu rapor :)
    vardı da ben m i göremedim :D:D:D

10. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    İşte Antalya' nın yüz akı arkadaşımız ;):) Biri de çıkıp başımızın üstünde yeriniz var demedi yahu :D:D Namık başta olmak üzere tabi :rolleyes: :D

11. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Diren de fotoğraflar ve o üç günlük ada sefasında şu an :) Gelsin açarız bir konu ;):) Zaten çok kalabalık değildik, ama doya doya bir gün yaşadık :) Misafirlerimizle birlikte harika avlar !!! yaptık :D Elle, lale soğanı aldık Emirgan' dan :D:D:D

12. Kıraça deme sakın :D :D

13. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    :D:D Demem :cool: Ben ve kıraça :eek: :cool: Yan yana gelemez :cool:

14. Zaten Kıraçaların senin boyna gelmesi için en azından 150-200 adet olması gerek :D :D

O zaman Diren'i bekliyeceğiz mecburen bütün malzemeler ondaysa napalım artık.:cool:

15. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Bekleyeceğiz ne yapalım :confused: :D

16. N@mık

N@mık

Favori Kamış:
    Bilgi, Deneyim, Emek, Sabır ve Nasib
    En İyi Avı:
    Kocaman bir hayaldi kaçan
    Peki Adrasan olsun..

Yapın hesabınızı

*Tekne turları günlük 110-150 ytl arası..Ama 2 kişiden fazlasına müsade etmiyormuş bu sene sahil güvenlik (guyaaa)

*Konaklama oda kahvaltı pansiyon 50-60 oda fiyatı(klimalı) odalarda 2 kişilik
    (Kıyaslama için) Akşam yemeği çipura 12 ytl köfte 8 ytl, 70 lik rakı 45 ytl ekmek ve soğan bedelsiz

*Ulaşım siz hesaplarsınız

*Balık

Sırtıda palamut niyetinbe bol bol (max3ad.) yazılı orkinos yavrusu + baracüda + Lambuka + zargana + balon balığı + şansınız varsa kiloluk kuzu yavrusu + %0,1 ihtimal orfoz - sinarit kalmaz o güne kadar

Ketezede bol bol hannos tabi ondan fırsat kalırsa 3-5 mercan veya ben 200 mt üstünde olta çekerim erinmem diyen varsa bol bol mercan

*Kuzu..? Elinizde çamaşır ipi su bidonu dolaşırsınız akşama kadar teknede kafa çekersiniz.. :D
    Gelir mi..? :confused: Şanş işi balığı ben koymadımya denize:D

Eee varmı hala niyetli olan:D Dedim ya balık Adrasanda var ama orada da Türkiyenin en pahalı balık avı turları yapılmakta:eek:

Son düzenleme: 11 Haziran 2007
  17. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Olsun, groyum emme para bende :cool: :D :D Tamam gelmiyoz be :D Ben zaten İzmir' e kullanmıştım oyumu :D:D

18. feyyaz

feyyaz

Favori Kamış:
    turna fresh 3,90 okuma
    En İyi Avı:
    Lufer
    Saros düşünüyorsanız,profesyonel balıkçı belgesi olanları tekneye alıyorlar veya yanınızda TSK kaynaklı birilerini taşıyacaksınız.:)

19. West_1979

West_1979 Mustafa KARATAŞ

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ANKARA TEAM
    derya kuzusu nada özelden yazdım ama onlıne olmadığı için cevap alamadım ve bir fikrimi paylaşmak istedim organizasyon hangi şehirde olursa olsun masraflarımızın yüksek olacağından gideceğimiz ilde tekne kiralama sandal kiralama yerine kıyıdan avcılık yaparak 3 5 parçada olsa kendimizi tatmin edecek kadar av yapsak muhabbetimize fazla zaman ayırsak bu kişisel fikrim nasıl karşılarsınız bilmem ama potansiyel olarak durumları belli insanlarız o yüzden kimseye fazla yük olmadan masrafları düşük muhabbeti bol olan bir organizasyon yapalım derim.

herkesin fikrine saygı duyarım ama düşünülmesi gereken bir konu dikkate alalım.
    teşekkürler;)

20. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    En azından telefonla sesini duyurduğun için seni afettim.İnan çok güzel bir gün geçirdim ama daha kalabalık olsa ve daha çok arkadaşla tanışma imkanım olsa idi dahada mutlu olurdum.Çünkü beraber sohbet edipte kalben ısındığımız insanların içinde sevemiyeceğimiz birirnin olacağına inanmıyorum.Mesajlaşırken kimi kendime yakın ve sıcak gördüysem hiç yanılmadım.Aslında bu forumdaki tüm insanların öyle olduğunu biliyorum.
    Ben sık sık ıstanbula geliyorum.Balık sezonu olmasada bir araya gelip iki sohbet etsek yine bana yeter.İlerde bu fırsatı sağlığımız yerinde oldukca bulacağımıza eminim.
    Gelemesende ilgin için teşekkürederim.:)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.