diyalog 2

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında simendifer tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. derya__kuzusu

derya__kuzusu Manyak Müjdat :)

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 4,5 kg.-4,kg.Lambuka
    Ferit abi burası zaten konular harici burada balık ta dahil herşey konuşuluyor diğer konuları bozmamak adına .

2. satanas

satanas

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kayda değer birşey yok.
    Bakın sevgili kardeşlerim.:)
    Görünen o ki hepiniz yaşını başına almış meslek sahibi insanlarsınız. Bir kısmınız çoluk çocuk sahibi aklı başında kişiler. Bir bakın sohbetlerinize günaydınla başlayan birbirlerine bişiler ikram eden al gülüm ver gülüm bir platform.:)
    Sohbet birşeyler katmalı, kazandırmalı. Tabi bu benim fikrim:)
    Sanal ortamda birbirini hiç görmemiş insanların hitap şekli bu olmamalı. Bakıyorum herkes canciğer kuzu sarması.:) Bana biraz yapmacık geliyor.
    Bir link vereceğim sakıncalı ise silinebilir. Görenler hiç olmazsa bir baksınlar ciddiyeti ve hitap şekillerini görüne bir örnek olsun.

http://www.oltaciyiz.biz/pages/page_anasayfa.html

Dediğim gibi reklam amaclı değil. Kesinlikle O şekil algılanmasın. sadece güzel bir örnek.:)

3. İyide ,çoğumuz birbirini tanıyan yüz yüze görüşen insanlarız:D

Sanal ortamları aştık biz;)

Başka sitelerdeki ilişkilerle karıştırma buraları;)

4. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    Ferit bey, evet haklısınız birçoğumuz aklı başında insanlarız. Farkında olmadığınız bir şey var, bu başlık altında konuşulanlar tamamen sohbet, muhabbet amaçlı konuşmalardır, zamanla bu konunun ne amaçla burada yer aldığını anlayacağınızı tahmin ediyor ve umuyoruz.

Evet bir çoğumuz can ciğer kuzu sarması...çünkü bir çoğumuz artık forum sayfalarından çıktık ve özel yaşantımızda da bir araya gelerek bir çok şey paylaştık, okuduklarınız içerisindeki samimiyet ve canciğerlik buradan gelmekte.
    Zamanla forum içerisinde bulundukça, balık ve balık dışında yapılan paylaşımlara tanık oldukça söylenenleri daha iyi anlayacaksınız...

5. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Ferit Bey çoğumuz yüz yüze tanışıyoruz bizler. Bir ailenin fertleri gibiyiz. Sanal olmaktan çok reel arkadaşlıklarımız :) İnşallah bir gün sizinle de tanışır konuşuruz :)

6. simendifer

simendifer Sennur

Bakın, bir çok site var ve hemen hemen hepsinin düzeni farklı. Burası balikavi.net ve burada sadece diğer konuların içinde olmaması gereken mesajların taşındığı ve de insanların kendi aralarında eğlendiği böyle bir topic var. Başka sohbet konuları hakkında, daha önce de dediğim gibi zaten başlıklar açılıyor ve o başlıklar içinde yazışılıyor. Kısacası burası, sadece şamata yapmak için açılmış bir topic. Diğer sitelere gittiğimizde, oranın düzeni neyse ona göre davranırız. İnsanlar buraya geldiklerinde de buranın düzenine uymalarını istediğimiz gibi. Gerekli olmasa böyle bir topic zaten açılmazdı. Burası çok kalabalık bir site, bahsettiğiniz siteyle bu anlamda mukayese edilemez. Farklı farklı insanlar var. İsteyen, her konuda paylaşım yapabilir. İsteyen de canı sıkılıyorsa burada sohbet edebilir. Bu topicin amacı budur. Ciddi şeyler konuşulacak olsa, başlık açılır ve bu topice zaten gerek kalmazdı... ;)

7. derya__kuzusu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Sevgili Ferit ağbicim bende izninizle size bir linc vermek istiyorum ..

http://balikavi.net/forum/showthread.php?t=9388

Bizim arkadaşlık ve dostluklarımız artık sadece sanal alemle sınırli değil bizler zamanlarımız el verdiğince zaten yüz ,yüzede görüşen kişileriz ..

Sizde arzu ederseniz bizlere katılabilirsiniz .

Saygılarımla .

8. satanas

satanas

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kayda değer birşey yok.
    Bakın arkadaşlar:
    Tabikide bir dostluk bir arkadaşlığınız oluşmuştur. Buda çok normal üstelik güzel birşey:)
    Benim demek istediğim bu topikte birkaç arkadaşın dışında çok fazla iştirak olamıyor.Dışarıdan biri olarak kendimi yabancı hisettim.:)
    Bana cevap yazanlar bile ayni arkadaşlar.
    Bir örnekte bu olsun:)
    Ben bir yorum yaptım kiminiz sert kiminiz yumuşak karşılık verdiniz.güzel güzel konuların haricinde konuşuyoruz işte:) Ben sizden yanayım:)
    Anında düşman gibi görmeyin:)
    Bu tavır güzel, olmalıda tıpkı milliyetçilik gibi:) Ama lütfen haksızlıkta etmeyin.:)
    Hepiniz hemen savunuya geçiyorsunuz. Suç falan yok ki:)
    Çevreye verdiğim huzursuzluk için özür dilerim:(
    Umarım bu sohbet yeni bir soluk getirmiş ve seviyeli bir tartışmaya örnek olmuştur.

9. ALP

ALP ALP

ferit bey burada herhangi bir yapmacıklık yok sitede bir çok insan bibirini tanıyor
    keşke bu yazıyı yazmak için biraz bekleseydiniz ve tanıma gayreti gösterseydiniz insanları ,tabiki siz diğer sitede mutluysanız biz sizi tutmayalım biz burada yapmacık yapmacık sohbetlere devam ederiz :) sevgiler saygılar

10. ALP

ALP ALP

Av Malzemesi: beyzbol sopası
    En İyi Avı: kafası kırık olanlar takriben 98 kilo.
    Alıntı:

müjdat abi sen idol'sün:) :D güzel insan müjdat abim:) :)

11. simendifer

simendifer Sennur

Ferit bey, siz burada sohbet etmek istediniz de biz hayır mı dedik ? :) İstediğiniz zaman sohbete katılabilirsiniz, sizi de aramızda görmek isteriz. Herkesi görmek isteriz. Kimseye, sen buraya yazma demedik ki... :) Bakın, bahsettiğiniz durum, tamamen sizinle ilgili bir şey. Siz girişken olmazsanız, biz sizi zorla buraya getirip sohbete dahil edemeyiz ki. Değil mi ? Ama sohbete karışırsanız emin olun, hiç kimse sizi umursamamazlık etmeyecektir. Bizler de bu şekilde alıştık neticede, kimse bizleri bir yerlere davet etmedi :) Siz burada sohbet etmek istediğiniz sürece, biz varız... :)

12. derya__kuzusu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:

Yapma Ferit ağbi neden alınganlık gösterdinizki kimse size sert tepki vermedi:)
    Hatta sizide aramıza davet ettik.

Evet genelde burada yazanların çoğu aynı kişiler çünki:

Burada yazanların çoğu günün neredeyse 13 saati on-lin .

Yani bir insan 13 saat on-lin olunca sıkılıyor süreklide balıktan bahsedemezsinki adam kafayı yer mazallah :D

Aradabir kafayı dağıtmak için buraya uğruyoruz.;)

Siz benden daha iyi bilirsiniz bir insan bir konu hakkında nekadar çok konuşursa belli bir saatten sonra yalana başlar bunun olmaması için arada bir bu kafeye takılıyoruz .

Sabahları kahvaltı:D Öğlen leyin kek, börek:D Akşanda Tekir muhabbetleri :D

Hem böyle olunca insanlar birbirlrini daha iyi anlıyor ve tanıyorlar ;)

Bilirsin arkadaşını seçerken içki sofrasına alıcaksın berler Büyüklerimiz :D

13. derya__kuzusu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Eyvallah Alp :eek: beni utandırıyorsun :D:D

Ama : Manyak Müjdat'ı unutmuşsun :D:D

14. ALP

ALP ALP

onu unutmak mümkünmü abi:) :)

15. satanas

satanas

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kayda değer birşey yok.
    Bumudur sonuç.:confused: :confused:
    Ve ben bu kadar mesajla bunumu demek istedim.:(
    Yargısız infaz yani.
    Genç arkadaşım yaklaşımını doğru bulmuyorum.

16. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Mesaj kaygısının getirisini hala anlayabilmiş değilim.:confused: Buyrun benim 4481 mesajım var. Evet şimdi bu sayı bana nasıl bir kazanç sağlar öğrenmek isterim. Ayrıca buraya üye olan bir çok guest ( ziyaretçi ) bu sohbet ve sıcaklık ortamından etkilenip üye olduklarını özellikle de belirtirler. Burada yeri gelir en sıkı, bir çok sitede öcü yapılan konularda dile gelir, kavga da edilir, el sıkışılıp barışılırda. Öncelikle siz kendinize bir zaman tanıyın ve bu ortamı analiz edin, eleştirilerinizi daha sağlıklı yaptığınızı göreceksiniz.

17. ALP

ALP ALP

ferit bey siz site ismi veriyorsunuz orada seviyeli sohbet olduğunu yazıyorsunuz ,bu sitedekileri seviyesiz ve yapmacık bulduğunuzu söylüyorsunuz ben size gülücükler dolu kibar bir mesaj yazınca ,yargısız infaz diyorsunuz..acaba yargısız infazı kim yapıyor,ben tekrar ediyorum keşke biraz sabredip izmirli arkadaşlarla tanışsaydınız ondan sonra karar verseydiniz

18. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

Ferit bey konular karicine hoş geldiniz diyorum.Burası ayrı bir platform .Bizlerde bazen arkadaşlarımızla sohbet edebilmek için bu platforma uğruyoruz.Çünkü bu platformda saygıda kusur etmemek şartıyla, her şeyi dilimiz döndüğünce konuşabiliyoruz. Bizlerin birde bölge platformları var .Mutlaka oralarıda gezmişsinizdir.Oradada bu hafta veya daha sonra ki haftalarda neler yapabilirizi tartışıyor. Kararlarımızı mantıklı şekilde verebiliyoruz.

19. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    ferit abicim ilk zamanlar bende senin gibi düşünüyordum. ama zamanla herşey değişti. beni herkez tanımıyor ama sıcak dost eli hiç eksik olmadı. şu anda bakış açım çok daha değişik. sende de bu zamanla değişecek buna eminim. sadece biraz sabır.:)

bu arda herkeze selamlar

20. simendifer

simendifer Sennur

Selam Mehmet hoşgeldin :) Kaçmışsın yine bakıyorum :)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.