diyalog 3

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında Canazor tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. simendifer

simendifer Sennur

Sana cephe almışlığımız yok Özlem. Sadece sanırım yazışmaların sitede bulunanlara pek hitap etmiyor. Sana daha önce de açıklamıştım ama sen şimdi ne şekilde yazıştığını tekrar soracaksın. Ama ben sürekli aynı soruya cevap veremem, bu nedenle bunun cevabını kendinde araman daha doğru olacak. Bak insanlar artık konular haricine yazmak istemiyor, 30 yaş üzeri konusu bile açıldı ama üzerinize hiç alınmayıp oraya da yazdınız. Sence bunu biraz sorgulaman gerekmiyor mu ? ;)

2. balıkçıberk

balıkçıberk Mr. None

slm arkadaşlar ben geldim

3. balıkçıberk

balıkçıberk Mr. None

ama birazdan gidebilirim

4. simendifer

simendifer Sennur

Özlem, bak pek çok kişi bu konuda seni uyardı. Yanlış anlama ama sana sert şekilde söylenmediği takdirde yapılan uyarıları pek dinlemiyorsun. Yoksa biz aslında kimseye bu şekilde tavır takınmıyoruz. Pek çok büyüğün sana bu konuda hatırlatma yaptı ama değişen bir şey olmadığını görünce, ister istemez sana sert davranılıyor bu defa. Ben sürekli olarak yazmıyorum buraya ama takip ediyorum, sana çok sert çıkışanlar oluyor ve ilgilenmiyorsun bu yazılanlarla, devam ediyorsun. Üzülüyorsun ve aslında biz de üzülüyoruz, sen farklı olduğunu düşünsen de. Ama senden rica ediyorum, hiçbirimiz üzülmeden, yazılanları dikkate al ve biraz olsun şu çocuksu şımarık yazışmalarını terket olur mu ?

5. Cadayl

Cadayl Aylin Özyurt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    lepistes..
    Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla derler... Biliyor musun?? :)

6. simendifer

simendifer Sennur

Bak mesela, Berk'in şu an yazdığı mesajlar için de geçerli bu dediklerimiz. Sadece senin için söylenmiyor. Ama Berk'e nazaran, yaş itibari ile senden bu konuda biraz daha anlayışlı bir tavır bekliyoruz.

7. yaptıgınız sey aynen bu cephe almak şimdi diyorsunuzki kimse yazmak istemiyor peki hoşlamayanlar varsa eger yazdıklarımdan yada onlara hitap etmıyorsa muhattap olmaz kaale almaz olur biter ama bu şekilde atışmak hiç hoş değil ..ben gecen konusmamızdada soylkedım konular harıcını fazla abarttım dogru dedım ve ondan sonra fazla gırmedım eskısı kadar abrtmadım konularla ilgilendim .ama suan bana karsı alınan bu tavır ve hıtap sekıllerı çok yanlış...

8. tamam bunu anlıyorum soyledıgınız gıbı bunu berkten baska yapanlarda var aslında ıkıncı kez benım üzerıme gelınıyor bu konuda gecen konusmamızda siz beni bu durumdan çok farklı gayet cıddı bır sekılde uyarmıstınız .pekı şimdi size soruyorum bu sekılde konusulması insanların asagılanmaya calışılması hitap sekıllerı dogrumu sizce???

9. simendifer

simendifer Sennur

Seni uyardığımızda anlamıyorsun. İnsanlar da sana başka şekilde anlatmaya çalışıyorlar Özlem, yoksa bu cephe almak değil...

10. peki sennur abla bundan sonra bır buyugum olarak soyledıklerını dıkkate alıcam ..ama bu tavır beni geregınden çok fazla üzdü.

11. Cadayl

Cadayl Aylin Özyurt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    lepistes..
    Aşağılanma tanımına katılmıyorum. Seni sana özelden anlatmayı tercih ederim ama özetle en kısa şekilde sana açıktan tavır koymamın nedeni "kafa tutman" diyebilirim.
    Uyarılarımıza bir nebze dikkat ettiğine katılıyorum. Üslübunu ve yazışmalarını düzelttin.
    Ama bizede hak vermek durumundasın zira görünenin ardında senle ilgili şikayet ve eleştirilerle biz muatap oluyoruz ve bu yorucu artık..

12. simendifer

simendifer Sennur

Özlem, aksinin olması senin elinde. ;) Sence neden başka kimseye o şekilde yazılmıyor da sana yazılıyor. ;) Az önce de söyledim, sanırım senin bunu biraz kendinde sorgulaman gerekiyor. ;) Bunları sana yazıyorum, çünkü şu anda yazan sensin, ama Berk'e cevap vermem gerekirse, ya da başkalarına, onlara da aynı uyarıları yaparım ya da daha önce yapmışımdır.

13. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Yaptığın yanlış, sana zaman zaman ima yolu ile, seni üzmeden anlatılmaya çalışıldı fakat sen bunları anlamak istemedin. Şaka ile söylendi bir şey fark etmedi. Şu yazdıklarımız seni üzüyor ama bundan çok daha kötü olanlara bile şımarıkça cevaplar vermeye devam ediyorsun. Dur denmek isteniyor ve sen halaa hiç bir şey anlamamakta direniyorsun. Bir genç kızsın ve böyle bir ortamda en sert ancak bu şekilde uyarılabilirsin. Her şeyin tek tek anlatılması inan seni daha çok üzer. Ama hala anlamamakta direniyorsan, ki öyle görünüyor, Allah yolunu açık etsin .

14. Suatreis

Suatreis

Özlem Hanım, emin olunuz ki gayet ciddi şekilde üçüncü kez uyarılmaktasınız. Sizin üstünüze gelinmesinin tek sebebi yine sizsiniz. Sizi aşşağılayan falan yok. Siz aşşağılanıyor olmayı kabul ettiğiniz için bunu düşünüyorsunuz.

Dersenizki sana ne oluyor kardeşim? Muhatabımmısın? Hayır değilim, istememde... ancak muhatap olmayışıma rağmen rahatsızlık duyduğumu ve sizin yaşınızı doğru söylemediğinizi doğru dahi olsa çok daha fazla yol yürümeniz gerektiğini düşünüyorum.

Şimdi biraz olsun olgunca davranın ve yola koyulun....

Yolunuz açık olsun.

15. kabul edıyorum bıraz lakayıt davrandım ve geyik işini abarttım bu yüzden herkesten özür dilerim .ama eleştirilecek ve şikayet edılecek konular harıcı dısında birsey oldugunu sanmıyorum aylin seni yoran bu konuyu anlamış degılım

16. simendifer

simendifer Sennur

Özlem benim her dediğimi de yapmak zorunda değilsin kesinlikle. Senin de bir kişiliğin var ve ben bununla ilgili baskı yapmak istemiyorum. Ama inan ben 30 yaşında olmama rağmen, güncel yaşamımda çok şımarık biriyim. Fakat sitede biraz daha dikkatli davranmaya gayret ediyorum. İnan söylediklerim, bazen rencide edici olsa bile senin iyiliğin için. Ben seninle bunları yazışmak yerine, oturup da 21 yaşındaki bir kardeşimle sohbet etmek istemez miyim sanıyorsun ? Senden çok daha küçük arkadaşlarım oldu benim burada, ama biraz daha dikkatli davranmak çok önemli. Söylediklerimizi dikkate alırsan sen kazanırsın Özlem, ve seninle saatlerce hoş sohbetler de edebiliriz. Ama dediğin gibi, lütfen biraz dikkat et. Senden tek istediğimiz bu, başka bir şey değil. ;) Ben, senin de gayretinle daha iyi olacağına inanıyorum...

17. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    iyi akşamlar balık avı net :)

18. Eczacı

Eczacı

Favori Kamış:
    olta
    Çık aradan yoksa parçalanırsın;)

19. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Hoş geldin Koral :)

20. Cadayl

Cadayl Aylin Özyurt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    lepistes..
    Özlem bizi yoran, sen yada benzer şekilde sohbetlerden dolayı bize gelen yazı, şikayet ve uyarılar. Sürekli eleştiri alıyoruz bu yüzden. Herkes sohbet, geyik vs sevmiyor. Burayı "çocuk parkı" olarak tanımlayanlar bile oldu...

Uzlaşımcı tavrın için teşekkür ederim. Dilerim gelecekte daha dikkatli olursun.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.