diyalog 6

Konu, 'Bölgeler' kısmında KRAL_BALIKÇI tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. almora

almora

Favori Kamış:
    10 gr kursun ,sinek iğne(dikkat kursuna)
    En İyi Avı:
    çipura (şans eseri de olsa tuttum ama:):)
    dün aksam sokaklardaydık bu aksam da olalım...ve 21 .30 da ısıklar yanıp sönsünnnnn...

2. MESUT_GULAN

MESUT_GULAN mesut

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    çuvalla MAVRAKİ
    siteye şöyle bir göz atıyorumda hala bazı arkadaşlarımız yok şu teknik,yok şu balık,yok şu konu:eek: ...

içimiz kan aglıyor elimiz ayagımız tutmuyor,gözlerimiz sürekli tv de sürekli dua ediyoruz aman başka acılar olmasın diye:eek:

arkadalarımızı daha duyarlı olmaya davet ediyorum bugünler unutulmayacak günler:eek: .....

3. almora

almora

Favori Kamış:
    10 gr kursun ,sinek iğne(dikkat kursuna)
    En İyi Avı:
    çipura (şans eseri de olsa tuttum ama:):)
    BU VATAN EBEDİ TÜRK ÜNDÜR TÜRK ÜN OLACAK...

Bu vatan Türk'tür her kes bunu bilsin
    Vatana ihanet eden bu vatandan gitsin
    Bu vatan Türk'tür Türk kalacak
    Ebedi bu vatan Türk'ündür Türk'ün olacak
    Biz varız bu topraklarda biz
    Bu vatan bizimdir böldürmeyiz biz
    Bu toprak için canımızı feda ederiz biz
    Bu ülkeye ihanet edeni yok ederiz biz
    Türk, kurt, Laz, Çerkez hepsi bir ırktan
    Hiç ayrılır mı kardeş et tırnaktan
    Hak peygamberde yana bütünlükten

4. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar, lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim. Olayı siyasete ve başka meselelere kaydırmayalım. Şehitlerimizi yad ederken, bu tartışmalara girmek daha da acı olur. Hepinizden biraz soğukkanlılık bekliyorum. Sürekli mesaj silmek istemiyorum, lütfen.

5. forsa26

forsa26

Favori Kamış:
    üç kamış üç makara
    En İyi Avı:
    yılan balıgı 10 kilo
    sennur dogru söylüyorsun hiç bi pkk balık nasıl tutulur diye bu siteye girmez adamın zihniyeti askerlerimizi vurmak.. Ateş düşdügü Yeri yakıyor dayımın oglu vurdular Şuanda hastanede şimdi konuştum 28 askerimiz ŞEHİT bir helikopter düşmüş 30 yaralı yigenim de baldırından vurulmuş 10 Askerimizi kaçırmışlar.......
    Bilginiz olsun diye söylüyorum şehit konusunda herzaman az söylüyorlar yigenim 8 senedir orada uzman cavuş

6. simendifer

simendifer Sennur

Kardeşimize geçmiş olsun diyorum. Ölenler için de Allah Türk milletine sabrını versin. Yalnız şunu belirtmek istiyorum arkadaşlar, ne yazık ki daha başka şehit haberleri de duyacağız. Bu güne kadar yapılmış en büyük operasyon gerçekleştiriliyor dağlarda, hepimizin içi yanıyor, hatta bunun tarifi bile imkansız ama böyle bir operasyonda şehit verilmemesi mümkün değil. Gönül hiç olmasın istiyor ama 23 yıldır verdiğimiz şehitlerin toplamından fazla olmayacaktır bu. Pisipisine belki ve biz aslında bunu yediremiyoruz ama, eğer temizlenecekse bu durum, şehit haberlerine biraz daha ağlayıp, bağrımıza taş basacağız. Bu nedenle, lütfen soğukkanlı olalım arkadaşlar. Tepki vermeyelim demiyorum, verilmemesi de mümkün değil, ama bunu soğukkanlılıkla yapalım lütfen.

7. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Allah sabır versin öncelikle sizin gibi asker ve şehit ailelerine... Akşam haberlerde, şehit ailelerinin perişanlığını izlerken, bir an düşündüm ve orada yakınları görev yapan ailelerinin, kapılarının her çalışındaki yürek hoplamasını hissettim. Hiç telefonlarının ve kapılarının çalmaması için dua ettiklerinden eminim. Bu da ayrı bir işkence onlar için. Tekrar söylüyorum Allah sabır versin hepimize.

8. MURAT44

MURAT44 Murat İNCE

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    :))))
    Ercüment ne diyon sen ya ciddimisin kardeşim 28 ŞEHİT mi var halkamı yalan söylüyo bunlar bizimi kandırıyolar

9. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Kandırılmak olarak algılamak büyük hata Murat. Devlet her bilgiyi bizimle paylaşırsa, onun devletliği nerede kalır ? Nasıl bir kaos yaşanır, hiç düşündünmü :confused:

10. MURAT44

MURAT44 Murat İNCE

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    valla sevil hanım ben artık herşeyi beklerim bu devletten eğer bir ülkede 30-40 tane vatan evladı ŞEHİT oluyosa vede halen birşeyler yapılmıyosa değil 28 ŞEHİT 50 ŞEHİT te olur söylemezler ben yemiyorum artık bunları kimse kusura bakmasın devletin bu kadar ananın bukadar babanın,kardeşlern gözünü yaşlı bırakmaya hakkı yok ne gerekiyosa yapılması lazım barzani talabani abd her kimse

Son düzenleme: 22 Ekim 2007
  11. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Amaçlarına böyle ulaşıyor işte, bu ülkede gözü olanlar !!! Önce devlete olan güveni sarsıyorlar !!! Dikkat !!! Oyuna gelmeyelim!!!
    Devleti yönetenler emin ol ki, ideolojisi bizlere uymasa da gerekeni ve bu ülke için en iyi olanı yapacaklardır! aksini düşünmek bizi ve ülkemizi yok etmeye götürür! Aman ha !

12. forsa26

forsa26

Favori Kamış:
    üç kamış üç makara
    En İyi Avı:
    yılan balıgı 10 kilo
    Murat bunu hep söylüyor bundan 3 4 sene evel abi içler açısı bir skorki kople doldurduk Şehitle gazetede 4 şehidimiz var yazıyordu.. ya Osaman pamuk dün bir benzet me yaptı..
    bir Gök gürültülü sagnak yagış vardır bide yavaş yavaş yagan yamur yavaş yagan yamura aldırış etmesin ama bir kilo metre sonra sırıl sıklam olursun....
    yavaş yagan yamurunda adı Ahmak ıslatan yamurdenir.... Biz sürekli Sagnak olmalıyız..
    Murat istersen telefonunu vereyim sor.. Kensisi vuruldugunda yere düşmüş 70 80 tane adam görmüş bizimkini tekmelemişler birazdan ölür hesabı çekip gitmişler bir helikopterin düşdügünü ve 8 veya 10 askerimizi götürürken gördüm abi.. Rüya gibi bişeydi filim gibiydi ...baya bi seyretim olan biteni hastanede gözümü açtım abi.. 28 arkadaşım öldü 30 zumuzda hastanedeyiz şimdi..
    sözleri bunlardı

13. MURAT44

MURAT44 Murat İNCE

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    valla bu benim düşüncem sevil hanım bana hiçbirşey anlatamazlar bu saatten sonra operasyon yapmak için bi 40 asker dahamı ŞEHİT vermemiz gerekiyo bunun başka açıklaması yok biz kimseden çıkıpta tv lerde siyaset yapmasını operasyonun ne zaman yapılacağını anlatmalarını beklemiyoruz benim duymak istediğin akşam haberleri izlerken çıkan çatışmada 250-400 tane çapulsuzun vurulduğunu , (canlısı bize lazım değil ölüsü lazım) duymak istiyorum anca ozaman rahatlar bu millet

14. MURAT44

MURAT44 Murat İNCE

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    ercüment peki onalardan geberen olmuşmu

15. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Haksızsın demiyorum bahsettiklerin için. Görmek istediklerimiz ve amaçlarımız aynı. Ayrıldığımız tek nokta, düşmanımızı doğru seçme noktasıdır. Bizim düşmanımız ya da tepki vereceğimiz yer kuyumuzu kazmaya çalışanlar, bu ülkeyi bölmeye çalışanlardır! Hükümete ve kurumlara tepki vermenin zamanı değil sadece diyorum. Elmayla armudu ayıralım ve günün birlik olma günü olduğunu bilelim... Öncelikli olan, dış sorunları halledelim ki, daha sonra biz aramızda nasılsa anlaşırız... Daha fazla bu gibi söylemlerle yitirilecek zaman yok !!!

16. MURAT44

MURAT44 Murat İNCE

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    ya valla okadar sinirliyim ki benim ağzımında ayarı yok şimdi daha kötü şeyler söylemek istemiyorum bu site yeri değil diye ama hakikatten çok doluyum yazık günay birşeylerin yapılma zamanı geldi

17. forsa26

forsa26

Favori Kamış:
    üç kamış üç makara
    En İyi Avı:
    yılan balıgı 10 kilo
    Murat hastaneden taburcu olmuş ohhhh... şimdi yine aradım ilk önce köprüyü havaya ucuruyorlar iltibati kesiyorlar sonra Karakolu basıyorlar onlardan vurulanlar 10 geçmedi abi diyor.. 32 yalan diyor.. neyse murat buraya yazmıyorum geri klanları miydemin ve aklımın almayacagı işler...kolar bacaklar gözü çıkanlar mahşer günü gibi idi abi diyor... ben hiç böyle bişey görmedim diyor

18. MURAT44

MURAT44 Murat İNCE

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    neyse kardeşim gözünüz aydın bunada şükür çok büyük geçmiş olsun keşke dğer ŞEHİT lerimizde bu durumda olsaydı

19. forsa26

forsa26

Favori Kamış:
    üç kamış üç makara
    En İyi Avı:
    yılan balıgı 10 kilo
    Allah razı olsun murat.. Ama vurulan yigenimde olsa şimdi iş Genel kurmayda mutlaka elinden gelenin en iyi sini yapacaklar herşeyin bir açık laması vardır..ben cepeye gidecegim demeyle olmuyor bu işler...herkes soguk kanlı olsun bu işin bitişi yakındır.. çünki benim nasıl çanım yanıyorsa orada bulunan erinde paşanında canı yanıyor.. bu işin uzmanları bu işi bitirecekler artık hiç bir devlete bakmaksızın

20. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Sadece şehitlerimize fatiha okuyalım.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.