diyalog 8

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında Avciperdeci tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Gelemem o zaman :D:D öyle bişi yapacaksa :) yüzme bilmiyom çünki :D:D:D

2. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    İyi yolcular KEYF&KEDER :) Bir an önce aramızda olman dileğiyle :(

Değerli arkadaşlar KEYF&KEDER kullanıcılı Orhan abimize ,sefer görev emri çıkmış 20 Gün aramızda olmayacak çok üzgünüz :D:D: ,bu 20 günü acaba bayram mı ilan etsek :D:D ne dersiniz ?

Bende kurtuluyorum olllleyyyyyyyy

3. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

Erdal msn ni açarmısın;)

Son düzenleme: 7 Mart 2008
  4. Benim MSN açık abi..Senin lamba yanmıyor:D

5. Herşeyide anlamayıver..:cool: şışşş alırım PC ni:cool: :D

6. olmuşun olmuşun Ama hala 135,139,445 nolu portların açık..Oraya otoban yaparım alırım pc ni;) :D :D

Birde bu linki imza ayarına al..alıntıyla beraber taşınıyor:)

7. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    İyi akşamlar beyler.
    Mod. oldunuz diye mesaj silmeniz, banlamanız yetmiyormuş gibi şimdi de elalemin pc sine mi elkoyuyorsunuz:D :D :D

8. gerek yokki..sen varsın:D

9. Selamlar abi Hoşgeldin..:)

Arkadaş hackerlığa başladıda ..yol göstereyim dedim..PC si çöküyor habire:D :D

10. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    Hackerlıkta iyi para varmıdır Erdal? Biz de mi başlasak bu işe:confused: :D :D

11. Aman abi para mara yok..Aslında var yeni başlayanlar habire çökertiyor PC yi..:D ..Arkadaşlardan bazıları virüsü dosyaya atıp sonra bakalım oldumu diye açmaya kalkıyor..:D

12. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    Şinasi kardeşim ben hiçbirinize kıyamam ki:)
    Şu bilgisayarın ilk çıktığı yıllar aklıma geliyor, bu aletin ne işe yaradığını bir türlü çıkaramamıştım:eek: :D :D
    Şimdi de bunsuz yapamıyoruz.:rolleyes:

13. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    İyi akşamlar arkadaşlar , tabi ya internet ve bilgisayar olamasa birbirimizi nerden bulup aynı hobimiz konusunda sohbet edip geyik yapabilecektik değil mi?:D:D

14. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Bilgisayarın atası olarak kabul edilen icat, abaküstür. Abaküs, Çinliler tarafından 1800’lü yıllarda bulundu. Bu icadı araştıran filozof Hebiniz Pascal toplama-çıkarma yapan aritmetre adlı bir makine icat etti. Bu aletin içine daha sonra çarpma ve bölme işlemleri eklendi.rn1830 yılında Charles Booboge önce fark makinasını icat etti. Bu makine buharla otomatik olarak çalışıyordu ve diğer bilgisayardan farklı fonksiyonları vardı; ayrıca işlem birimi, depolama birimi ve giriş çıkış üniteleri de bulunuyordu.rnAdolove Louse, analitik makine ile ilgili çalışmalar yaptı ve Bernolli sayılarını hesaplayan bir program yazdı. Bu, dünyanın ilk programıdır.rnDaha sonra 1850 yılında Charles Boole sadece 0 ve 1 sayılarının kullanıldığı ikilik sayı sistemini buldu.rn1946 yılında Mark 1 adında gelişmiş bir bilgisayar yapıldı ve bilgisayar Amerika’daki nüfus sayımında kullanıldı.rn2. Dünya Savaşına gelindiğinde daha yüksek hız, daha küçük hacim ve daha az maliyet gibi arayışlar arttı, araştırmalar hızlandı. Elektronik teknolojisindeki gelişmelerle 1975 yılında 8800 isimli bir bilgisayar devresi ortaya çıktı. 1977 yılında piyasaya sürülen bilgisayarlarda ise monitör ve klavye yerini aldı. rnkaynak:kolikler.com

Allah rahmet eylisin

amin:(:(

15. Herşeyi anladımda bu abaküsle msnde nasıl yazıyorlarmış..:confused:

:rolleyes:

:D

16. sen önce svchost exe.lerini temizle kardeş..Pc yakında kurtlanacak:D

17. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Ya hakket Erdal dostum bu ne demek benim bilgisayar işlemlerde 6 tane yazıyor bu yazıdan :D:D

18. Abi bunlar bazıları olması gerekenler sys32 de olanlar normal ama bunun haricindekiler sakıncalı olabiliyor..:)

19. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    2 tane network serviste bir tane local serviste var diğerleri systemde ve ben fazla anlamıyorum bilgisayardan komik bir şeyde yazmış olabilrim :D

20. Senin pc de çalışan exeler normal..;) Yeni bir virüs bu exe taklit ediyor..ve birsürü siteye bağlanıyor..;)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.