diyalog..

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında Birahas tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. derya__kuzusu

derya__kuzusu Manyak Müjdat :)

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 4,5 kg.-4,kg.Lambuka
    ben sitenin bu bölümü demiştim ama sizi burda görmek bana onur verir kardeşim:)

2. Sürgüne yollanmışız yahu:D

3. derya__kuzusu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    onun için demedim be kardeşim arasıra iki laf at git yüzünü göreyim diye latife yapmak istedim bozma hemen adamı:(:(

4. Yahu ne alakası var:D Yanlış anlaşılma olmuş salisesinde:D

5. derya__kuzusu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    eyvallah kardeş zaten hemen ayamızı kaydırmışlar sohpet bölümüne :):D :D

6. vwistanbul

vwistanbul

selamlar bende türkçemizin evrimiyle alakalı paylaşımda bulunacağım

acı ama gerçek

Yıl: 1965
    "Karşıma âniden çıkınca ziyâdesiyle şaşakaldım.. Nasıl bir edâ takınacağıma hükûm veremedim, âdetâ vecde geldim. Buna mukâbil az bir müddet sonra kendime gelir gibi oldum, yüzünde beni fevkalâde rahatlatan bir tebessüm vardı.. Üstümü başımı toparladım, kendinden emin bir sesle 'akşam-ı şerifleriniz hayrolsun' dedim.."

Yıl: 1975
    "Karşıma birdenbire çıkınca çok şaşırdım.. Ne yapacağıma karar veremedim, heyecandan ayaklarım titredi. Ama çok geçmeden kendime gelir gibi oldum,
    yüzünde beni rahatlatan bir gülümseme vardı.. Üstüme çeki düzen verdim, kendinden emin bir sesle 'iyi akşamlar' dedim.."

Yıl: 1985
    "Karşıma âniden çıkınca fevkalâde şaşırdım.. Nitekim ne yapacağıma hükûm veremedim, heyecandan ayaklarım titredi. Amma ve lâkin kısa bir süre sonra
    kendime gelir gibi oldum, nitekim yüzünde beni ferahlatan bir tebessüm vardı.. Üstüme çeki düzen verdim, kendinden emin bir sesle 'hayırlı akşamlar' dedim.."

Yıl: 1995
    "Karşıma birdenbire çıkınca çok şaşırdım.. Fenâ hâlde kal geldi yâni.. Ama bu iş bizi bozar dedim. Baktım o da bana bakıyor, bu iş tamamdır dedim..
    Manitayı tavlamak için doğruldum, artistik bir sesle 'selâm' dedim.."

Yıl: 2006
    "Âbi onu karşımda öyle görünce çüş falan oldum yâni.. Oğlum bu iş bizi kasar dedim, fenâ göçeriz dedim, enjoy durumları yâni.. Ama concon muyum ki ben,
    baktım ki o da bana kesik.. Sarıl oğlum dedim, bu manita senin.. 'Hav ar yu yavrum?'"

Yıl: 2026
    "Ven ay vaz si hör, ben çok yâni öyle işte birden.. Off, ay dont nov âbi yaa.. Ama o da bana öyle baktı, if so âşık len bu manita.. 'Hay beybi..

7. güzel

çok hoş olmuş çok güzel.Kolay gelsin iyi çalışmalar...

8. istanbulteam

istanbulteam Alparslan Altan

Favori Kamış:
    Yasal olan tüm oltalar
    En İyi Avı:
    96 adet istavrit
    240. yım bayada çok yazmışlar

9. hayalet

hayalet

Oha falan oldum Uygur kardeşim, ziyadesiyle tebessüm ettim zat-ı aliniz sayesinde..
    :)

Fransızlara hep gıpta etmişimdir, ne güzel savunuyorlar dillerini Amerikanca'ya karşı.

Oysa biz; kimimiz Osmanlıca sevdalısı, kimimiz iki cümlede bir araya İngilizce sözcük sokmadan rahat etmiyor. Bir yanda da "CD player değil, teker-çalar" buyuran hülyalı ulema..

Yunus'un kulakları çınlasın..
    :rolleyes:

10. vwistanbul

vwistanbul

+1

Fikirlerinize katılmamak mümkün değil.

11. Çikolatanın içinden parmak çıktı :)

Almanya’da, marketten aldığı İtalyan çikolatasını iştahla yemeye hazırlanan bir adam, çikolatanın içinde fındık değil, insan parmağı olduğunu anlayınca dehşete düştü.
    Mainz polisi, adamın çikolatasının tam ortasında, üzerinde tırnağıyla birlikte insan parmağı parçası bulduğunu ve bunu polise bildirdiğini aktardı.
    Polis, parmağı çikolatadaki fındıklardan ayırt etmenin zor olduğunu, parmak parçasının uzmanlar tarafından incelenmekte olduğunu kaydetti.
    28 yaşındaki adamın, çikolatayı emin olmak için önce aile doktoruna
    gösterdiğini, onun da çikolatadakinin "insan parmağı" olduğunu söylemesi üzerine polise başvurduğu belirtildi. Polis, çikolatanın markasını açıklamadı.

Milliyet

Demekki,sadece Türkiyede yokmuş bu tip vukuatlar:D :D :D

12. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar, işyerimin balkonunda yaralı bir güvercin var :( Ayağı kanıyor. Balkon kapısını açsam kaçıp gidebilir, hadi aldım diyelim yakında bir veteriner falan da yok pansuman yaptıracak. Ben ne yapabilirim acil yardım, orda öyle bekliyor mahsun mahsun dayanamıyorum haline :(:( Kapıyı açtığımda ya kaçarsa, kanatlarında problem görünmüyor çünkü :( Birşey söyleyin arkadaşlar, çaresiz kaldım :(

13. arkadaşlar bakın bilgisi olan varsa acil yardım...

14. Veteriner olması şart değil en yakın eczaneye git pansuman yaptır.

15. simendifer

simendifer Sennur

Eczane hemen alt katımda, yardımları olur mu gerçekten ? Eğer olacaksa hemen götürürüm... İş onu yakalayabilmekte, kapıyı açar açmaz kaçabilir, offfff :(:(

16. İyide Sennur,ömrünün geri kalanında balkon kapısının ardından kuşamı bakacaksın:) Kapıyı ya açıcan yada açıcan,başka alternatifin yok;) :) Açmazsan ne yakalayabilirsin nede kaçırabilirsin;)

17. SahEmre

SahEmre Emre

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.20 Salina 100-200 - Lineaeffe Extreme Cast 4.40 180gr. - Okuma V-System 240 10-40g
    Favori Makine:
    Ryobi Proskyer Nose Power - Shakespeare Mach 1 XT
    En İyi Avı:
    Küçük beyaz; 7 cm. Kuzey batı Antartika Sığlıkları..
    Kapıyı açacaksın ve almaya çalışacaksın başka çaren yok çünkü.
    Alabilirsen bence önce temiz ve mümkünse steril bir bezle yaralı kısmı temizle (tabi hayvan müsade ederse) sonra da en yakın uzmana götür derim.
    gelişemelerden haberdar olalım.

18. simendifer

simendifer Sennur

Çok temkinli yaklaştım ama sonuç kötü arkadaşlar... Kaçtı :(:(:(:(:(

19. SahEmre

SahEmre Emre

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.20 Salina 100-200 - Lineaeffe Extreme Cast 4.40 180gr. - Okuma V-System 240 10-40g
    Favori Makine:
    Ryobi Proskyer Nose Power - Shakespeare Mach 1 XT
    En İyi Avı:
    Küçük beyaz; 7 cm. Kuzey batı Antartika Sığlıkları..
    naaaptın yaaaa uff :(

20. simendifer

simendifer Sennur

Birşey yapmadım ben :( Onu veterinere götürmek için araba bile ayarladım. Çünkü farkettim ki onun ayağı yaralanmamış, sanırım komple yerinden kopmuş :(:(:(:( Zaten yakalayamadım, ne yaptın yaa demeyin bana, aklım onda, uçup gitti hayvan. Tam da tutacak kadar yakınlaşmıştım :( Çok sessiz ve yavaş hareket ettim ama gitti işte ne yapayım :(

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.