diyalog..

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında Birahas tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Can bunu doğru buluyorsan biz işimizi yapmayalım,bir şikayetin varsa bu konuda bildirirsin.İkide bir ortaya böyle şeyler yazarak birbirimizi rahatsız etmeyelim.Düzgün mesaj yazdığında siliniyorsa bildir.Ama bu yapılan küllüyen yanlış.Lütfen daha dikkatli olalım yazılarımızda.

2. Bugünkü İddaa kuponum böyle arkadaşlar

Sizin kuponlarıda görelimde,fikir sahibi olalım;)

Alkmaar-Fenerbahçe 1
    Newcastle -Zulte 1
    Panathinaikos - Lens 1
    Parma - Braga 1
    Ajax - Werderbremen 0

3. orhan1969

orhan1969 Orhan

Favori Kamış:
    İtalcanna Kombat
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf,Daiwa Tournamnet Entoh
    En İyi Avı:
    1,5 mt Sapan ( Kemane )
    :D :D :D Arada bizim Altıntop kardeşlerde kaynamış :D :D :D

4. simendifer

simendifer Sennur

Kuyruklu takım mı tutar ? :D Aslan parçası kuyruk :p Biz uçarız, siz sallanırsınız olduğunuz yerde :D Neyse bulaşmayayım, bu tip konularda hep ben kazanıyorum, deliriyorsunuz sonra :D Sessizlik.... :)

5. hakanozden

hakanozden hakan

Favori Kamış:
    420 3 parça dam black panter //390 linefea tuornement surf
    Favori Makine:
    banax sx3000
    En İyi Avı:
    3,5 kg kalkan
    bu kupon kafadan yadar can kardeş :D

6. Tamam abi,
    bundan sonra bi yere mesaj yazmadan önce modlara bildiririm
    "efendim ,böyle bir mesaj yazmak istiyorum acaba mümkünatı varmıdır,rahatsız oluyorsanız allahınızı severseniz söyleyin yazmayayım,nede olsa sizler yücesiniz büyüksünüz" mü diyeyim ?

Ama,silinmesi gereken konuları filan,akşama kadar modlara bildirende benim unutmayın,ben herzaman yardımcı olmaya çalışırken kendi mesajlarımın neden silindiğine dair düşünüp ,gerilmektende sıkıldım ,haberiniz ola !

(pire için de yorgan yakmayı sevmem ;) )

7. hakanozden

hakanozden hakan

Favori Kamış:
    420 3 parça dam black panter //390 linefea tuornement surf
    Favori Makine:
    banax sx3000
    En İyi Avı:
    3,5 kg kalkan

güzelliğe bakın varmı böyle bir güzellik daha :D

8. orhan1969

orhan1969 Orhan

Favori Kamış:
    İtalcanna Kombat
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf,Daiwa Tournamnet Entoh
    En İyi Avı:
    1,5 mt Sapan ( Kemane )
    Nereye kaynamış acaba :) ,Sevgili moderatörlerim,hadi tuğba biraz sakıncalı diyelim,sevgili Buhran abimin ne suçu vardı :D :D :D

9. Yahu sende ver bakalım bi kuponda bizde bakalım bi:D

10. istanbulteam

istanbulteam Alparslan Altan

Favori Kamış:
    Yasal olan tüm oltalar
    En İyi Avı:
    96 adet istavrit
    bunlarda benden abiler

Son düzenleme: 22 Şubat 2007
  11. Eczacı

Eczacı

Favori Kamış:
    olta

12. istanbulteam

Favori Kamış:
    Yasal olan tüm oltalar
    En İyi Avı:
    96 adet istavrit
    FENERBAHÇE'NİN REKORLARI
    28 Ağustos, 2006 - 02:00 — rikh
    Fenerbahçe, bir sezonda hiç gol yemeden şampiyon olup bir dünya rekoru kırmıştır. (1922-1923 sezonu)

Fenerbahçe, tarihinde 82 kez resmi lig ve kupa şampiyonluğu ile en çok şampiyon olan takım olmuştur.

Fenerbahçe, resmi ve resmi olmayan kupalarla Türkiye'de en fazla kupaya sahip olan takımdır. (Futbol: 124 kupa)

Fenerbahçe, ayrıca tüm sporların toplam kupalarında da Türkiye'de en fazla kupaya sahip olan kulüptür.

Fenerbahçe, Türkiye Profesyonel 1. Futbol Ligi'nde ilk şampiyonluğu yaşayan takımdır. (1959)

Fenerbahçe, 1967 yılında Balkan Kupasını ilk kazanan Türk takımı olmuştur.

Fenerbahçe, 1967-1968 yılında tam 5 kupa birden kazanarak bir rekora imza atmıştır. (Lig şampiyonluğu, Türkiye kupası, Cumhurbaşkanlığı kupası, Spor-Toto kupası ve Balkan kupası)

Fenerbahçe, ayrıca 1969-1970 sezonunda kalesinde sadece 6 gol görerek, çok büyük bir rekora daha imza atmıştır.

Fenerbahçe, 1988-1989 sezonunda rakip kalelere 36 maçta tam 103 gol göndererek Türkiye liglerinde bir sezonda en fazla gol atan takım ünvanına sahip olmuştur.

Bir sezonda başarı yüzdesine göre en iyi performansa sahip olan takım ünvanını kazanmıştır.. (1988-1989 sezonu 36 maçta, 29 galibiyet, 6 beraberlik, 1 mağlubiyet - Başarı ortalaması: %88.8)

Futbolcusu bir maçta en çok gol atan takım ünvanına sahiptir. (Tanju Çolak, 6 gol, Fenerbahçe - Karşıyaka: 7-1, 1992-1993 sezonu, 14.hafta)

Fenerbahçe, 1996-1997 yıllarında ilk kez katıldığı şampiyonlar liginde, Kendi sahasında 40 Yıl (56 maç) hiç yenilmeyen İngiliz takımı Manchester United'ı deplasmanda Boliç'in 78. dakikada attığı golle yenerek, Avrupa rekoru kırmıştır.

Türkiye'nin internette sayfaları bulunan ilk spor kulübümüzdür.

Atatürk'ün yaşadığı zaman içinde, stadına büstünün konmasına izin verdiği tek kulüptür.

Aynı sezon A, B ve Genç Takımı yenilgisiz 3 İstanbul şampiyonluğu birden kazanan tek kulüptür. (1932-1933 sezonu)

Bir futbolcusu için jübile düzenleyen ilk kulüptür. (Lefter Küçükandonyadis - 1964)

Bir futbolcusu dünya karmasında oynayan ilk kulüptür. (İsa Ertürk)

Bir futbolcusu, yabancı bir milli takımı çalıştıran tek kulüptür. (Koço Negroponti, Yunanistan)

Atletizm'de uluslararası yarışmalar düzenlemiş tek kulüptür.

Atletizm'de takım halinde yurtdışına çıkmış tek kulüptür. (Atina, 1951)

Atletizm'de Avrupa şampiyonu olmuş tek kulüptür. (1993)

Olimpiyat Oyunları'nda madalya kazanan tek Türk atletinin mensup olduğu kulüptür. (Ruhi Sarıalp)

Bir spor dalında ülkemizi, ilk kez takım halinde temsil etmiş kuluptür. (1930 Balkan Tenis Şampiyonası)

Uluslararası yarışmalarda birinci gelen ilk Türk kürekçisinin mensup olduğu kulüptür. (Tonguç Türsan, 1954)

13. Bu resmin silinmesi lazım yüce modlar,
    Manipulasyon kelimesi türkçeye uygun değil çünkü:mad: :D :D :D

14. Can beni anlamamakta ısrarcı olmanı üzüntüyle karşılıyorum,şimdi sana soruyorum,"erkek adam kanatlı takım tutmaz " demişsin, buradaki o takımı tutan arkadaşlar bişeymi oluyor yani,nasıl böyle birşeyi yazarsın.Sen aklı başında aile babası olan belli bir kültüre sahip bir insansın.
    Böyle bir şeyi yazmanı esefle karşılıyorum,ben tabiki bu duruma müdahale etmek durumundayım.
    haklı olduğun bir konu var,zaten arkadaşlardan biri bunu siler diye mantıkla yola çıkarak sağa sola iyiniyet çizgisini aşarak yazılar yazıp,uyarı almadığın içindir.
    Biz burada her üye arkadaşımızın ahlak,uslüp ve yazılarını derlemek gerekirse eğer yanlış anlaşılmalara sebebiyet verilmemesi,ve düzenin çarkları aşınmasın,insanlar daha nezih bir şekilde birbirleriyle iletişim sağlansın diye, aile ortamını korumakla görevliyiz.

Bunun yanı sıra,yönetimi suçlar gibi alaycı bir tavrıda kimse hakketmiyor,görevimizi yaptığımız için afraya maruz kalsakta,bu düzenin korunmasında elimden ne geliyorsa yapacağımı ve sıkılmadığımı belirtmek isterim.
    Önyargılarımızı bıralım lütfen,özellikle bunu senden rica ediyorum.Burada herkes iyi niyet ve sevgiyle birbirine yaklaşıyor.Bu hava ve anlayışın dağılmasına izin vermeyelim.Bu, arkadaş olarak bir ricadır.

15. istanbulteam

Favori Kamış:
    Yasal olan tüm oltalar
    En İyi Avı:
    96 adet istavrit
    biraz daha ekleyim dedim

16. harun91

harun91 harun

Favori Kamış:
    shakspeare odysse makina,alba lucky kamış, lineaffe oyster 4.20 ve diğerleri..
    En İyi Avı:
    İsrail sazan istavrit izmarit gelincik
    ohohoo burası iyice takım çaışmasına dönmüş:D.bekleyin o zaman

17. istanbulteam

Favori Kamış:
    Yasal olan tüm oltalar
    En İyi Avı:
    96 adet istavrit
    harun sende ekle bişeyler :D:D:D

18. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    Arkadaşlar ben susayım susayım dedim ama beceremedim susmayı...
    Artık yetmez mi bu şaka yollu atışma?
    Her yeni bir mesajda istemeden daha fazla gereceksiniz birbirinizi,hepimizi..!

Sarı,mavi,yeşil,meşil farketmez..yürüyoruz aynı yolda biz :)

Balığımıza bakalım biz ha ne dersiniz ;)

19. istanbulteam

Favori Kamış:
    Yasal olan tüm oltalar
    En İyi Avı:
    96 adet istavrit
    Tamam Bana Uyar SATEN FENERBAHÇELİLER UYSALDIR

20. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    Yeter artık Alparslan,kendinize gelin...Alıntı yapıp ekleme yapmayınız artık lütfen!

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.