diyalog..

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında Birahas tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
  2. ergen

ergen

Yeni Gözlüklerim

Merhaba Sevil yeni gözlükler geldi! Ve en sonunda senin su 5 istavrit mevzusunu cözebildim:D :D

3. Ooooo
    Mürsel Abi gözlüklerde çok yakışmış....:D :D
    Güle güle kullanın....

4. ergen

ergen

Son uyari

Ahmetcigim seni arkadas listeme kaydettim ona göre bak ayagini denk at:D :D :D
    Gözlüklere gelince: Modeli ve sekli ayni benim kele benzemis; yusyuvarlak ve piril piril parliyor:cool: :cool:

5. Eyvallah abi...

6. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Mürsel abi hoşgeldiniz :D Yeni gözlükleriniz hayırlı uğurlu olsun :D İmzmı nihayet okuyabildiniz :D İşte benim bütün balıkçılık geçmişim bu kadar :D İddialıyım , çok resimler koyacağım bu sayfalara :D:D:D

7. Abla dikkat et...
    Mürsel abi senide listeye alabilir......:D :D :D

8. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Şşşşşşt !!!!! O da mı ajan ?:D:D:D

9. ergen

ergen

Sevilede yeni Gözlük....

=smyrna]Mürsel abi hoşgeldiniz :D Yeni gözlükleriniz hayırlı uğurlu olsun İmzmı nihayet okuyabildiniz :D İşte benim bütün balıkçılık geçmişim bu kadar İddialıyım , çok resimler koyacağım bu sayfalara :D:
    Sevil kardesim nasil tongaya bastirdim seni ama:D Imzanda bes Izmarit yaziyor ben bes Istavrit gectim:rolleyes: sende farkina varmadin:D

Burayi Sevilden baskasi okumasin:

Sevil abiciim hani senin su cok resim koyma hirsin varya? ben ona bir cözüm yolu buldum;) Izmaritlerin tek tek resmini cek :p on günde bir resim koy :p bizede epey bir zaman eglence dogmus olur:D

10. ergen

ergen

Resmi Bildiri

Sayin smyrna arkadas listeme kaydiniz gecilmistir. Bundan sonra savciliktan temiz kagidida alamazsin:D :D

11. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Sevil kardesimnasil tongaya bastirdim seni ama Imzanda bes Izmarithani senin su cok resim koyma hirsin va yaziyor ben bes Istavrit gectim sende farkina varmadin:D

Burayi Sevilden baskasi okumasin

Sevil abiciim rya? ben ona bir cözüm yolu buldum Izmaritlerin tek tek resmini cek on günde bir resim koy bizede epey bir zaman eglence dogmus olur

Vallahi sizlerden korkulur :D:D Ev değiştireceğim, bir yandan eşya topluyor bir yandan da sizlere yetişmeye çalışıyorum :D:D Böyle olunca anlamak istediğim gibi okuyorum :D Formül fena değil de , Reis amca bir formül vermişti önceden , onu daha çok sevdim :D Tuttuğu palamutlarla benim diye resim çektireceğim :D Aman kimse duymasın :D

12. ergen

ergen

Maalesef gec kaldin

Vallahi sizlerden korkulur :D: Ev değiştireceğim, bir yandan eşya topluyor bir yandan da sizlere yetişmeye çalışıyorum :D:D Böyle olunca anlamak istediğim gibi okuyorum :D Formül fena değil de , Reis amca bir formül vermişti önceden , onu daha çok sevdim :D Tuttuğu palamutlarla benim diye resim çektireceğim :D Aman kimse duymasın :D[/QUOTE]
    Reisimi de kaydettim arkadas listeme. Gözüm onunda üstünde:D Ne yani biz haybeyemi yeni Gözlük aldik?;) Bundan sonra hic bir sey gözümden kacmaz. Bundan sonra ege bölgesindeki Kuzu Hirsizligi resmen sona ermistir:D

Not: Ahmetcigim sen isi gücü birakip cevreyi biraz kolacan etsen? Bu N@mik'Tan hic ses seda cikmiyor. Sinsi sinsi egede bir yerlerde kuzu pesinde olmasin? Tesadüfen bir tane falan yakalar; eyvah gitti o zaman Sancak elden:

13. Yok beee abi
    Rahat ol sen...Durum berkemal
    Namık kuzuları başka bölgede arıyor şimdi....:D :D :D
    Bizim bölgeye giriş yapamaz o

14. Sevil ablam sen rahat ol ben sana burdan çipuraları gönderirim..

bol bol resim yayınlarsın :D:D

veya gel buraya çekelim çipuraları görsün balık sitemiz halkı..:D

Namık suan çok derin konular üzerinde çalııyor :D:D

15. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Sağol Ümitcim faydalanmam diyemeyeceğim :D Durum vahim yani :D Ama sence boğazdan çipura ne kadar inandırıcı olur dersin ? :D:D:D

16. koskocaman göle maya tutuyorda ..:D

Sizin denizden çipramı çıkmayacak:D..

17. simendifer

simendifer Sennur

Ümit Allah iyiliğini versin :D:D Koptum burda, krize girdim resmen :D:D:D Resmi yani, öyle gayrı resmi gülmem asla :D:D

18. erdemyılmaz

erdemyılmaz ERDEM YILMAZ

Favori Kamış:
    DURUMA GORE BİLDİGİM HER TÜRLÜ YASAL MALZEME
    En İyi Avı:
    EŞKİNE 1,5 KG.,56 CM. TURNA
    abla inanırlar merak etme bir sefer bana denk geldi herkes şoke olmuştu burada cupranın ne işi var diye gerci bir tane başka alan olmadı ama kazarada olsa cupra galatada denk geldi

19. Abka bak gördün mü çupra varmış
    İstersen gönderelim bir kaç resim....:D :D

20. erdemyılmaz

erdemyılmaz ERDEM YILMAZ

Favori Kamış:
    DURUMA GORE BİLDİGİM HER TÜRLÜ YASAL MALZEME
    En İyi Avı:
    EŞKİNE 1,5 KG.,56 CM. TURNA
    valla ahmet abi ogüne kadar hiç mırmır dahi tutmamıştım ben once mırmır sandım millet başladı yok mırmır degil yok karagöz yok cupra vs.. en son yaşlı birisi noktayı koymuştu CUPRA diye

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.