diyalog..

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında Birahas tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

1. Ne korkuymuş be, Sovyetler bitti biz hala korkuyoruz :D

2. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    o zaman ben de senin mantığınla gideyim diren modaratörlerden fb li olan mesajı mı silmiş diyeyim
    ama yok böyle bir mantık vallahi artık bu kadar da olmaz
    yani seviyeli bir şekilde yapılan konuşmaları silmektense seviyesiz saygısız yazılan mesajları silin bizlerin mesajlarını değil
    yada söyleyin gelelim okuyalım hiç bişi yazmadan gidelim
    bu nasıl aile oluyor bırakın tartışmayı sevincimizi paylaşamadık site de tartışma dahi yaşanmadan silindi ki tartışılacak bişi yoktu
    böwrekçi abi de fb li olmasına rağmen ne kadar seviyeli bir şekilde konuşuluyordu konu
    bu kadarına da pes artık

3. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    sevgili paylaşım daha o konuda tartışma yada kırıcı bir şey yoktu
    burada

yalnışsam yada görmediysem lütfen düzeltin ama bu şekilde durduk yerede silinmesi anlamsız
    eğer ki seviyeli bir konuyu seviyesiz hale getirenler varsa onların mesajları silinmeli bence
    aileyiz aileyiz diye her kez söylüyor ama iki kişi oturup ta seviyeli bir şekilde konuşamadıktan sonra ne ye yarıyor bu söylemler

4. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Hayallerim, aşkım ve çipuram.
    Arkadaşım, beni yanlış anladın. :)
    Birincisi ben kimsenin mesajını silemem, benimkiler silinmesin diye beklerim :p İkincisi, yazımda da dedim ya, gel biraz abartarak düşünelim. Abartmış olabilirim :rolleyes:... Son olarak da benimki sadece bir öngörü. Yani sen neden diye yazdın ya, belki de neden budur diye düşüncemi seninle paylaştım. :)
    Düşüncemi paylaşarak kötü mü ettim ki bana kızıyorsun :(

5. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    ulaş :D:D:D
    :D:D:D:Dsende beni güldürüon ya bu durumda

6. Gülelim hocam, hayat kısa, bi'daha mı geleceğiz dünyaya?? :D

7. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    sevgili ulaş tabii ki de gülelim eğlenelim ama hiç bir şey olmayan bir mesaj ın yada mesajların silinmesi anlamsız ve de yersiz
    yani tartışma dahi yok ama geliyorlar lap diye siliyorlar
    burası konular harici sohbet bölümü ve eğerki ben kimseyi kırmadan(ki böwrekçi abi ile mesajlaşıyorduk) yazışıyorsam ve bu seviyeli bir şekilde gidiyorsa bu mesajlar siliniyorsa o zaman ben sebep ararım

8. :) bu arada tebrik ederim :)

9. Eczacı

Eczacı

Favori Kamış:
    olta
    Teşekkürler Ulaş ;)

10. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    al işte ulaş kardeşim en güzel cevabı vermiş böwrekçi abimden sonra mesajları silen kişiye

silen kişi özel mesaj da yazmadı ama ben yazayım
    burada Türkiye'nin iki önemli takımından bahsediyoruz ve AİLE içinde bu konuları konuşmak çok doğaldır

Son düzenleme: 12 Nisan 2007
  11. Hoşgörelim Serdar, malum ortalık gerginleşmişti bu aralar, ufak tefek şeylerden birbirimizi kırmayalım diye senin de anlayışına inanılarak yapılmıştır.
    Fatsalı değilim ama orada bu gibi canı sıkılanların sırtına vurup "amaaaan ölmücükmü be" derlerdi :)
    Bakalım keyfimize...
    ;)

12. afet

afet

Hiçbir zaman ortak müştereklerde buluşamayacağımız konuların başında gelir Futbol, Kazananı kutlamak kaybedeni eleştirmektir doğru olan ,
    Ancak, aynı sıralarda okuyup spor akademisini bitirmiş dört hakem bir futbol maçının kritiğini yaparken anlaşamıyorsa,
    Aynı sıralarda okuyup İlahiyat fakültesini bitirmiş dört profosör Din konusunda uzlaşamıyorsa,
    Siyasi görüşü hangi yönde olursa olsun, Aynı hedefi gösteren dört siyasetçi kavga ediyorsa,
    Bizim forum çerçevesinde polemiğe girmeden, saygıyı yitirmeden bu konuları konuşabilmemiz mümkün görünmüyor, işte bu yüzden Siyaset, Din , Futbol gibi potansiyel polemik konuları forumdan silinmektedir,
    Lütfen bunuda polemik konusu yapmayalım,;)

13. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    abi biz ne hakem ne siyasetçi ne de profesörüz ama emin ol silinen mesajlarda kimse kimseyi kırmadan sohbet ediyordu
    ve siz o mesajları durduk yerde sildiniz fakat şu anda bir siyasetçi edası ile yaklaşıyorsunuz olaya
    eğer o benim yazdığım mesajlarda her hangi bir kötü laf söz yada gelen mesajlarda kötü bir cevap varsa bana söyleyin bende bileyim hatamı
    gelen mesajlarda bile tebrikler vardı ve bu şekilde devam ediyordu ve kimse bozmuyordu seviyesini!!!!!
    ama siz sildiniz
    bende bu durumda sizin fb li olduğunuzu ve bu eda ile sildiğinizi düşünüyorum o mesajları
    sizce nasıl yaklaşım _?

Son düzenleme: 12 Nisan 2007
  14. Ortak paydamız iğneye yemi takıp suya atmak, ya da zıpkınımızı alıp dalmak. Hepimizin kendimize göre bir dünya görüşü, anlayışı var. Biz büyük bir aileyiz.
    O kadar büyüğüz ki normalde siyaseten aynı ortamdabulunması mümkün olmayan zıt görüşlere bağnaz bir şekilde tutulmuş iki üyemiz bile organizasyonlarda birlikte olta sallıyor, birbirlerinin oltalarını yemliyor ve daha iyi avlar için deneyimlerini paylaşıyor, biribirine destek oluyor.
    Küçük şeyler için birbirimizi üzmemize, kırmamıza "gerenk" yok.
    İşimiz balık avı. Balık avı sabır ister, hoşgörü ister, vicdan ister....
    En önemlisi de sirkülere uygunluk ister ;)
    Sevgiyle :)

15. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Hayallerim, aşkım ve çipuram.
    Eline, yüreğine sağlık Ulaş. :)

Herkese iyi geceler dilerim...

16. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    iyi geceler diren abla

17. "DİREN MODERATÖR OLACAK" :D:D
    İyi geceler :)

18. afet

afet

Polemik konusunda Lütfen demiştim, Yaklaşım senin bakış açını ortaya koyar, fikrine saygı duyarım, ama yanlış,
    Doğru olan Ulaş'ın dediği gibi, farklı siyasi görüşü olan, farklı futbol takımları taraftarı olan ve hatta farklı Dinlerden olan kişilerin buluştuğu nokta , Amatör Balıkçılık, ;)

19. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    O ZAMAN KALDIRIN BU KONULAR HARİCİ KONUSUNU abi
    yada kanunlara yeni konular ekleyin yasssssaaaaaaak diye

20. afet

afet

Serdar kardeşim önemli olan kanun yada kural koymak değil, o çok kolay önemli olan uygulamadaki anlaşmazlıklar, Nasıl görmek istiyorsak öyle bakıyoruz, sorun burada,

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.