diyalog..

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında Birahas tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Hayırlı akşamlar levreğin maşallahı var tebrikler

2. ALP

ALP ALP

biz direnlerle mıtıng alanına beraber geldık tekne turundan sonra ..diren diger arkadasları karsılamak ıcın şişli istikametıne devam ettı bız dırek daldık mıtıngın ıcıne ...tek kelime soylemek ıstıyorum miting hakkında inanılmaz bır topluluk vardı muhtesemdı

3. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Vallaha bende senin ve senin gibi düşünenlerdenim.Ben bu forumun atatürkcü bir forum olduğunu düşünüyorum ve onun için böyle bir tepki gösterdim.Aksini düşündüğüm an forumdan ayrılırım zaten.Oh be biraz rahatlattın beni. Ama ufuk arkadaşımızın imasını pek anlayamadım galiba

4. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Henüz yakalamamış olduğum
    Gürol Bey ne kadar güzel düşünceleriniz,ima ettiğim birşey yok fazladan ben de burada ve heryerde Atatürkçülerin olmasından yanayım.

5. gürol abi iki çift laf edeyim izninizle

kısaca hatırlatmakta fayda var=bu ülkenin yönetim biçimi Cumhuriyettir ve anayasa ile belirlenmiştir.değiştirilmesi dahi teklif edilemez.
    bu nedenle hayatın her alanında Cumhuriyeti,Atatürk ilke ve devrimlerini savunan ve onun korunmasına yönelik söylemler yapılabilir ve yazılar yazılabilir,eylemler yapılabilir(yine hatırlatırım bizim rejimimiz Cumhuriyettir.)Cumhuriyet dışında başka bir yönetim biçimini yazar- çizersek tabi ki bu 'siyaset yapmak olacaktır'ayrıca anayasamıza ve kanunlarımıza aykırıdır kanuni yaptırımları vardır
    sonuç olarak var olan rejimi koruma ve kollamaya yönelik yazılar ve eylemler olağan bulunmalıdır
    Gürol abi iyi anlattımmı?:)

6. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    Arkadaşlar siyaset tartışmaya başldığınız mesajlar var ve ben bu tarz mesajları silmek durumundayım bilgilerinize...

Rica ederim anlayışlı olun...

7. Ufuk kardeşim oraya giden insanlar az öncede yazdığım gibi taraf olanlar.
    Yarın farklı düşünenlerde bir miting yapabilir.Bunu engelleyen bir yasanın olmadığını benden daha iyi biliyorsun.Biz orada 3-5 kişinin attığı sloganları değil katılan 750000 kişinin düşüncelerini önemsiyorum.Burası derken forumu kastediyorsan burası konular harici.Burada herkes istediğini yazar.Beğenilir.onaylanır,kabul görür,karşı çıkılır o Buradakilerin karar vereceği bir sonuç.Bu nedenle Cumhuriyeti desteklemenin ve bunu burada konuşmanın sakıncasını anlayamadım.Burada x yada y ile ilgili konu konuşulmuyor.

8. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Allah senden razı olsun çok güzel anlattın Ben internette ve forumda yeniyim acaba bu konuda bir şey yazmak yanlışmıdır diye düşündüm.O mitinge çok katılmak isterdim ama imkanım olmadı hiç olmazsa burdan yazıp biraz rahatlayım dedim.Tekrar teşekkürler senin gibi düşünen herkese

9. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    ben inanıyorum ki Ufuk kardeşim de Çağdaş, Demokratik ve Laik bir Türkiye de Laik liğe ve Cumhuriyet e sözleri ile değil YÜREĞİ ile inanan bir Cumhurbaşkan ı istiyordur......

10. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Henüz yakalamamış olduğum
    Gürol Bey,herkes görüşünde tabii ki serbesttir,yalnız benim dikkat çekmek istediğim konu şudur;

Burası bir amatör balıkçılık sitesi.Tabii ki Cumhuriyet ve Atatürk konularında,değerlerimizi korumak için yazılar,mitingler yapılır,burada paylaşılır.Ancak,şu an Türkiye Cumhuriyeti'nde varlığı yasadışı olmayan bir siyasi parti ve üyeleri hakkında yorumlar,eleştiriler yapılmaya başlanırsa burası amatör balıkçılık forumu değil siyasi tartışma forumlarından birisi olur.Cumhuriyet'in değeri kuşkusuz ortadadır,ancak siyasi kişiliklere ve olaylara girersek amacımızı aşacağımızı düşünüyorum.

11. Kesinlikle mutabık.zaten burada isim verilerek yada siyası mesaj veren olmadı
    mod arkadaşlar bu konuda gerekeni anında yapıyor.İnsanlar farklı düşünebilir ama burada farklı düşünceleri,görüşleri değil Burada bizler Cumhuriyetimizin değerini ,gerekliliğini,olmazsa olmaz olduğunu konuşuyoruz.:)

12. haklısın....

bu ülkenin yönetim biçimi Cumhuriyettir ve anayasa ile belirlenmiştir.değiştirilmesi dahi teklif edilemez.
    bu nedenle hayatın her alanında Cumhuriyeti,Atatürk ilke ve devrimlerini savunan ve onun korunmasına yönelik söylemler yapılabilir ve yazılar yazılabilir,eylemler yapılabilir(yine hatırlatırım bizim rejimimiz Cumhuriyettir.)Cumhuriyet dışında başka bir yönetim biçimini yazar- çizersek tabi ki bu 'siyaset yapmak olacaktır'ayrıca anayasamıza ve kanunlarımıza aykırıdır kanuni yaptırımları vardır
    sonuç olarak var olan rejimi koruma ve kollamaya yönelik yazılar ve eylemler olağan bulunmalıdır

13. hakanozden

hakanozden hakan

Favori Kamış:
    420 3 parça dam black panter //390 linefea tuornement surf
    Favori Makine:
    banax sx3000
    En İyi Avı:
    3,5 kg kalkan
    selam arkadaşlar ,

nasılsınız

14. Eczacı

Eczacı

Favori Kamış:
    olta
    Günaydın arkadaşlar,aydınlık ve mutlu günlere :) :)

15. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Günaydın Hakan abi Günaydın Mehmet abi

16. mzfozt

mzfozt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    balık kaçtıkça büyür
    kimse uyanmamış abi sanırım :)

miting'di balık avıydı piknikti derken yorucu ve bir o kadar da keyifli bir hafta sonu yaşadı herkes değil mi? :)

17. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Günaydın bizler yokken iyi miting yapmışsınız burada da dün ;) Yüreğinize sağlık :)

18. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    günaydın :D

:D:D:D günaydın :D

19. evet...Günaydın

20. mzfozt

mzfozt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    balık kaçtıkça büyür
    hafta sonu da MANİSA'DA olacaz mehmet abi bekleriz :)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.