merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım insanın doğadan öğreneceği çok şey olduğunu ve doğal yaşamın korunması gerektiğini bilen bunuda amatör avcılardan başka kimsenin yapmadığını düşünen bir arkadaşınızım nedeni ise amatör avcıların temiz bir doğa olmazsa avın da olmayacağını bilmeleridir aynı kızılderililer gibi doğa mahvolursa kendilerinin yok olacaklarını biliyor olmaları SON AĞAÇ KESİLİP SON IRMAK ZEHİRLENİP SONBALIKTUTULDUĞUNDA BEYAZ ADAM ALTININ YENMEDİĞİNİ ÖĞRENECEKTİR
cok haklısın ve hosgeldin..doğa da yok olucak bi şey kalmadıında doğa son parcası olan bizlerde yok olucazzzzzzzz.......
Aramıza hoşgeldiniz. "SON AĞAÇ KESİLİP SON IRMAK ZEHİRLENİP SON BALIK TUTULDUĞUNDA BEYAZ ADAM ALTININ YENMEDİĞİNİ ÖĞRENECEKTİR." şeklindeki Kızılderili sözünü çok severim. Doğru bir söz... Saygılarımla...
Bence de güzel bir söz, ama kızılderililer doğa yok olmadan önce yok oldular. Niye yok oldular? Bunu iyi düşünelim.
Evet bu da düşünülmesi gereken bir olgu sevgili huntercarpio . Ama yinede bu değerli kızılderili atasözünün yabana atılmasını gerektirmiyor.
Bu arada aramıza hoşgeldin demeyi unuttum sevgili makhpiyaluta.Hoş geldin .Aramıza katılmakla iyi bir karar verdiğini zamanla göreceksin.Sağlıcakla kal!
makhpiya luta aramıza hoşgeldiniz doğa konusun da hepimizin elimizden geleni yapması gerekiyor inşallah ta bilinçli kişiler azalmadıkça doğa hep doğa olarak kalacaktır güzel vakit geçirmeniz dileği ile rastgelsin
Yillar öncede bu atasözünü ilk duydugumda beni etkilemisti, simdide hala ilk günki gibi etkiliyor. Hpsgeldin . Son Son Son.....
elbetteki kızılderililer doğadan önce katledilip yok edildiler ama onların doğaya bakışları önemlidir doğadaki herşeyi ihtitiyaçları kadar kullanıp daha fazlasına zarar vermezlerdi AVLAYACAKSAN EN ZAYIF GEYİĞİ AVLA ÇÜNKÜ SAĞLAM OLANLAR YENİ NESLİN DEVAMINI SAĞLAYACAKTIR